Esports

Tres medalles dels atletes del CA Cambrils al campionat territorial de proves combinades

Per Pere Ferrando

A la imatge, Nuria Caballero i Sandra Rebollo

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Deu van ser els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir la següent estadística:

- 3 medalles: 1 d’argent i 2 de bronze
- 10 marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius

Nuria Caballero guanyava la medalla de bronze a la categoria juvenil amb un total de 2.179 punts. Fet que suposava ser marca personal i rècord de Cambrils. Sandra Rebollo guanyava la medalla d'argent al pentatló cadet, amb una marca personal de 2.298 punts, amb la que assoleix la mínima de participació al Campionat de Catalunya. També va assolir marca personal al llançament de pes. Per la seva part, Roger Baiges també pujava al pòdium en segona posició, en aquest cas a la categoria infantil amb 1.090 punts. Per ell va ser un campionat rodó, doncs també va assolir marca personal a totes les proves. A nivell de prova individual també assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya a la prova de salt de llargada i llançament de pes. També cal destacar els quarts llocs d’Àngela Gutiérrez i Pau Avellana a la categoria cadet, a pocs punts de pujar al podi.

10 Km de Tarragona

Per altra banda, diumenge passat es va disputar la Mitja Marató i els 10 km de Tarragona. Una cursa que s’havia d’haver disputat el dia 4 però va ser suspesa per la pluja. De part del Club Atletisme Cambrils es van desplaçar a la capital del Tarragonès la Montse Rovira i l'Anna Rovira. La Montse entrava en 7a posició amb un temps de 42’06, mentre que l’Anna era 20a amb un temps de 46’18.

Trofeu Nadal

Dissabte 17 de desembre es va disputar a la pista d’atletisme del CN Reus Ploms la 21a. edició del Trofeu Nadal. Setze atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, dos dels quals van assolir posicions de podi:

- Sarai Madrid, en la categoria benjamí femení, assolia la 2a posició als 60 m. llisos amb una marca personal de 9”9
- Gerard Miró, en la categoria prebenjamí masculí, era 2n. als 600 m. llisos amb una marca personal de 2’37”0.