Esports

Treballada victòria del Reus B Cambrils davant el Morell, el cuer del grup

Per Redacció

El Reus B Cambrils va vèncer per la mínima al cuer de la categoria, el CD Morell

Primera Catalana    Grup 2

Reus B Cambrils 2 - CD Morell 1

Victòria ajustada del Reus B Cambrils davant el cuer de la categoria, el CD Morell en un partit en el que s'enfrontava l'actual filial del Reus Deportiu, el Reus B Cambrils i el que fins l'any passat era el filial de l'equip reusenc, el CD Morell. En el partit d'ahir a la tarda, el Reus B Cambrils va tornar a mostrar dues cares ben diferents. Els primers 35 minuts de partit van ser de domini visitant i es van jugar al camp local tot i que el Morell no va disposar de cap ocasió clara de marcar. Tot i això, els visitants s'avançaven en el marcador, al minut 28 de partit, al transformar un penal força rigorós. A partir del minut 35, però, el Reus B Cambrils es va posar les piles i sis minuts va disposar de fins a quatre ocasions clares de marcar. A la segona part, el Reus B Cambrils va sortir més endollat i al minut 64 empatava amb gol de Xavier Fabra i al minut 76 era Vargas qui posava el 2 a 1. El Morell no va donar senyals de perill fins a la darrera jugada de partit que va resultar la més polèmica. Al minut 89 el Morell disposava d'una falta a favor en la que va pujar a rematar fins i tot el seu porter. El llançament de la falta va acabar amb un refús del porter local que va picar al pal de la porteria. Immediatament es va fer amb la pilota i li va passar a Xavier Jaime que va arrencar a córrer cap a la porteria contrària en la que no hi havia el porter. Però el porter visitant estava a prop de Jaime i per tallar la jugada el va caçar amb un cop de peu que el va deixar estès a terra. L'àrbitre només va ensenyar targeta groga al porter i això va ser l'origen d'una tangana en la que els jugadors locals reclamaven la targeta vermella pel porter visitant. La insistència en les protestes de Jaime li van valer dues targetes consecutives i la conseqüent expulsió.
Aquest proper cap de setmana el Reus B Cambrils no juga i no ho farà fins el proper 18 de desembre al camp del Vista Alegre.