Edició 2964 | divendres 24 de novembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | divendres 11 novembre '16 | 11:00 | 2539 lectures |
RUTA DE TAPES

Torna la ruta Mar de Tapes amb 34 establiments

Text Berta Ruiz  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la presentació de la ruta. D'esquerra a dreta: Daniel Martín, Camí Mendoza, Lorenzo Lara i Mercè Dalmau

Des d'avui i fins el proper 20 de novembre tindrà lloc a Cambrils, la cinquena edició de la ruta Mar de Tapes, organitzada pel Patronat Municipal de Turisme, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils i, patrocinada per Estrella Damm. Durant aquests dies, un total de 31 establiments oferiran una tapa i una cervesa –canya o quinto– per 2,50 euros o bé, el menú gastronòmic de tapes que serviran 3 restaurants per 30 euros (IVA inclòs), que inclouen dues ampolles d’Estrella Damm de 0.33 cl.

Ahir al vespre va tenir lloc la presentació, a la sala M'Art, a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, la regidora de Turisme –Mercè Dalmau–, el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils –Lorenzo Lara–, i el representant de Damm de la zona, Daniel Martín. L'alcaldessa va destacar l'èxit que, any rere any, assoleix aquesta iniciativa i va animar tothom a participar en la ruta per tastar les diferents propostes gastronòmiques. Per la seva part, la regidora de Turisme va afirmar que en aquesta edició es va decidir endarrerir les dates de la ruta –altres anys es feia a finals de setembre– per afavorir la desestacionalització. En una mateixa línia, Lorenzo Lara també va afirmar que l'objectiu d'organitzar la ruta durant el més de novembre és dinamitzar els mesos més fluixos a Cambrils. Tots ells van agrair l'esforç realitzat pel Patronat de Turisme, per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i pel suport del patrocinador, Estrella Damm.

Els establiments participants

Entre els 34 establiments participants, hi ha 31 bars-restaurants que oferiran tapa + cervesa i tres restaurants que oferiran un menú de tapes. Els horaris de cada establiment es poden consultar a la guia de la tapa. Els establiments són El Cafè de la Tertulia, Creperia El Gat, Barabar,  La Central, Bec d’Or, A Lanterna, Llop de Mar, El Drac, Taller 9, El Tamboret, Taberna Lekeitio, Sushi Hoshi, Awa, Mar del Priorat, l’Original, El Morter, M’Art, Ches Burguer, El Colmado, Alexander, Cambrils Mar 33, Moraima, Hashtag, San Marco Venezia, l’Espai, Clemen, Marro, , El Portal, Daniel Salinas, Vela i Xivarri  i menús de tapes: Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, i Club Nàutic.

Com sempre, el comensals decidiran la tapa guanyadora d'aquesta edició. Els participants a la votació popular podran participar al sorteig d’un sopar per a dues persones a un restaurant amb estrella Michelin. Per entrar al sorteig només cal agafar una guia de la tapa –que es pot trobar als establiments i a l’oficina de Turisme– i consumir un mínim de quatre tapes en bars diferents, que segellaran la butlleta. Finalment, el consumidor ha d’indicar la tapa o establiment que li ha agradat més, omplir el formulari amb les dades de contacte, i dipositar-lo a qualsevol de les urnes que hi ha a tots els establiments participants.

Els guanyadors de la quarta edició

Per altra banda, ahir, durant la presentació de la cinquena Mar de Tapes també es van fer públics els guanyadors de l’edició de primavera. Es va lliurar el diploma al restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques, guanyador de la votació popular  per la millor tapa, titulada Cambrilsfornia hotdog. Joan Llaberia va recollir el diploma.
Per a més informació sobre la ruta es pot entrar a l’App Gastronosfera o a la web www.cambrils.cat/turisme

A l'esquerra de la imatge, Joan Llaberia del restaurant l'Original va rebre el diploma per la millor tapa de l'edició de primavera

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ !


 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a
 ANTERIOR
divendres 11 novembre '16
La cambrilenca Conchi Muñoz és premiada als iPhone Photography Awards 2016, el certamen més important de fotografia mòbil

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2964 (11/11/2016)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: