Esports

Primera victòria de la temporada del Mediterrani, a casa, per 8 a 7 contra el Priorat Nord

Per Redacció

Un moment del partit entre el Mediterrani i el Priorat Nord que va acabar amb triomf local

Primera Divisió Catalana de futbol sala

CFS Mediterrani 8 - Priorat Nord 7

El Mediterrani va aconseguir la primera victòria com a local, per 8 a 7 davant del Priorat Nord de Cornudella, en un partit en el què, tot i la diferència entre els dos equips, el mal partit defensiu dels cambrilencs va fer que hi hagués emoció fins al final del partit. Ben aviat, Hector va avançar al Mediterrani que durant els cinc primers minuts va demostrar que era molt superior al rival, el qual no podia superar la pressió exercida pels jugadors del Mediterrani. La confiança dels jugadors del Mediterrani va fer que es relaxessin i, en el minut 7, un fort xut d'un jugador visitant va sorprendre Hector. Amb l'empat a 1, el Mediterrani va tornar a posar-se les piles i gràcies a dos gols més, un d'Alexis després d'una combinació i un altre de David de cap al culminar un contraatac, va tornar a posar distàncies en el marcador. Novament però, l'excés de confiança en atac va propiciar un contraatac letal de l'equip visitant. Sortosament per als locals, Juanito tornava a marcar en la jugada següent, situant el 4 a 2 al descans.

La segona part no va començar bé pels interessos del Mediterrani, ja que en una jugada desgraciada va veure com el conjunt visitant escurçava diferències. Igual que en la primera part, al veure l'amenaça de l'empat, els jugadors del Mediterrani es van sobreposar i van demostrar la seva superioritat marcant dos gols més, un de Javi Medina al rematar una pilota dins de l'àrea visitant, i un altre de Juanito, al recollir un rebot i xutar contra el porter contrari. Els errors defensius però, van penalitzar al Mediterrani. Un d'aquests va costar l'expulsió del porter Richard, a l'aturar un xut fora de l'àrea. La falta va ser transformada pel conjunt visitant que, dos minuts després aprofitava un altre regal defensiu del Mediterrani per fer el 6-5. Tal i com havia succeït durant tot el partit, el Mediterrani va tornar a espavilar al veure l'amenaça de l'empat, i gràcies a dos gols més de Juanito –el segon al transformar una falta–, va col·locar el que semblava definitiu 8-5. En els últims tres minuts, el Mediterrani es va relaxar i això ho van aprofitar els visitants per marcar dos gols més, deixant el definitiu 8 a 7.