Esports

El cambrilenc Òscar Martínez guanya la Pure Triathlon disputada a Marina d'Or

Per Redacció

Òscar Martínez entrant en la línia de meta, en primera posició, de la Pure Triathlon

El triatleta cambrilenc Òscar Martínez –membre del CN Tarraco– va disputar, el passat dissabte 22 d'octubre, la Pure Triathlon, que va tenir lloc a Marina d'Or. Els participants van haver de superar unes distàncies de 1.900 metres de natació, 50 quilòmetres de recorregut en bicicleta i, finalment, 10 quilòmetres més de cursa a peu. Després d'un mal tram de natació en el què el cambrilenc es va desviar en més d'una ocasió del recorregut, va poder remuntar en el tram de bicicleta. En aquest punt, Martínez es va situar en el grup d'entre el segon i cinquè classificat. En la darrera part de la prova, a falta de tres quilòmetres del final, el cambrilenc va avançar al triatleta que anava en primera posició i va assolir la victòria final amb un temps de 2 hores i 36 minuts. Amb aquesta prova i amb aquesta victòria, Òscar Martínez tanca la temporada 2016.