Esports

Triomf i golejada del Cambrils Unió al camp de La Cava per 1 a 4

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit disputat pel Cambrils Unió, aquesta temporada, a l'estadi municipal

Segona Catalana

La Cava 1 - Cambrils Unió 4

Important triomf del Cambrils Unió per 1 a 4 en el seu enfrontament contra La Cava, un equip molt competitiu i en un camp força complicat on l'afició pressiona molt. Ben aviat, en el minut 12 de joc, el marcador es va posar de cara per a l'equip cambrilenc amb un gol de Cristian González. L'avantatge però va ser neutralitzat per l'equip local a la mitja hora de partit, posant l'1 a 1 al marcador. Poc abans del descans, en el minut 40 de joc, Samu va situar l'avantatge novament per al Cambrils Unió, 1 a 2. Ja en la represa, l'equip cambrilenc va sortir a per la victòria, tot i que els locals es van mostrar molt lluitadors durant tot l'enfrontament. En el minut 50 de partit, Daniel Saez feia el tercer i donava tranquil·litat a l'equip de Cambrils. Finalment, novament, Samu va fer el seu segon gol particular de la tarda i el quart per al Cambrils Unió en el minut 69 de joc, amb el que arrodonia la golejada i la victòria.
Amb aquest triomf, el Cambrils Unió escala posicions a la classificació i se situa en el sisè lloc del grup 6 de la Segona Catalana amb un total de 14 punts. Aquest grup està dominat per dos equips ebrencs, amb el Tortosa com a líder amb 24 punts, seguit de l'Amposta amb 22 punts.
El proper partit del Cambrils Unió serà el dissabte vinent, 29 d'octubre a les 18 hores de la tarda, a l'estadi municipal contra el Roda de Barà.