Esports

Edgar Curto queda dotzè en la XXX Vuelta Ciclista a Pamplona

Per Redacció

El cambrilenc Edgar Curto, a la dreta de la imatge, en la disputa de la prova

Del 3 al 6 d'agost es va disputar la XXX Vuelta Ciclista a Pamplona amb la participació d'un total de 32 equips d'arreu de l'Estat, així com equips francesos i anglesos. D'entre els 212 corredors que van competir hi havia el cambrilenc Edgar Curto. En total es van disputar quatre etapes amb recorreguts molt durs i diversos ports de muntanya en totes les etapes. En la primera etapa, Curto es va classificar en el lloc 9 a 1 minut i 55 segons del vencedor de la prova; en la segona etapa, el cambrilenc es va situar en la posició 33 a 11 segons del vencedor; en la tercera etapa va entrar en el lloc 14, a 1 minut i 35 segons del primer classificat, mentre que en la quarta i darrera etapa, es va situar en el lloc 9 a 32 segons del vencedor. Finalment doncs, el cambrilenc va quedar classificat en la 12a posició de la classificació general i va ser cinquè en la classificació de la categoria júnior de primer any, per darrere de l'argentí Oscar Bazan, Denis Vulcan, l'anglès Mark Donovan i el corredor basc Xabier Mikel Azparren.

Imatge del pilot de la prova, amb el cambrilenc a la dreta de la imatge (mallot vermell)