Esports

El palista cambrilenc Josep Pajuelo, nou campió de Catalunya de tennis taula en la categoria +50

Per Redacció

Josep Pajuelo, amb la samarreta negra, en la primera posició del podi

El palista cambrilenc Josep Pajuelo –membre de l'equip del Reus Deportiu– es va proclamar campió de Catalunya de tennis taula en la categoria de +50, en la competició disputada el passat cap de setmana a les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella. Després d'imposar-se en la fase de grups a Josep M. Blancafort (CTT Vilafranca), un dels màxims favorits al títol, Pajuelo va haver de superar a durs rivals com Juan Antonio Expósito (CTT Centre) a quarts de final per 3-1, mentre que a les semifinals derrotava amb molta autoritat a José Manuel Rodríguez del CTT Premià per un contundent 3-0.

Ja en la gran final, esperava el màxim favorit, Josep Manel Maillo del CTT Canet, jugador d’altíssim nivell que ha estat en el top de jugadors estatals durant molts anys. Maillo va sortir amb molta empenta, directe a emportar-se el títol, però amb 2 sets a 0 i mig títol a la butxaca, va arribar el millor joc del palista cambrilenc, que va començar a desplegar tot el seu potencial. En aquest punt Pajuelo va aconseguir una espectacular i èpica remuntada que deixava el marcador en un 3-2 final al seu favor.

El nou campió de Catalunya +50, Josep Pajuelo Soto, acumula la res menyspreable xifra de 13 títols provincials absoluts de Tarragona, així com innombrables èxits i victòries per equips i diferents torneigs d’arreu. Aquest impressionant palmarès queda ara arrodonit per aquest títol català.