Esports

Cristina Mur del Club Atletisme Cambrils es penja tres medalles al campionat de Catalunya màster

Per Pere Ferrando

Cristina Mur, a la dreta de la imatge, en plena competició

El passat diumenge es disputava el Campionat de Catalunya de la categoria Màster. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme "La pedra salvadora" de Mollet del Vallès. Representant al Club Atletisme Cambrils hi van participar la Cristina Mur i el Pere Ferrando, destacant l’actuació de la Cristina que va assolir tres medalles, dues d’or i una d’argent.

Cristina Mur participava als 80 m. tanques, on assolia la medalla d’or amb un registre de 14"52. Tot seguit, participava a la prova de salt de llargada, assolint també la medalla d’or amb un millor salt de 4.68 m., molt a prop de la seva marca personal. Per acabar, prenia part a la prova dels 100 m. llisos, on era 2a. batent el rècord de Cambrils amb una marca personal de 14"45.

Pere Ferrando participava al salt amb perxa, on assolia la 4a. posició superant el llistó a 2.20 m., que significava igualar el rècord de Cambrils. Tot seguit prenia part a la prova dels 100 m. llisos, on era 5è a la 2a.semifinal amb un temps de 14"27. Per acabar, participava a la prova de salt de llargada, assolint la 6a. posició amb un millor salt de 4.11 m., molt a prop de la seva marca personal.

Campionat de Catalunya d'iniciació

El passat dissabte es va disputar la fase final del campionat de Catalunya de les categories benjamí, aleví i infantil a l'estadi d'atletisme de Castellar del Vallès. Per part del Club Atletisme Cambrils tres van ser els atletes que van participar en aquesta jornada final. El rendiment dels atletes locals va ser excel·lent, destacant les cinc posicions de finalista assolides, i les quatre millores de marca personal, inclòs un rècord de Cambrils.

Infantils:

Aina Manyé participava a la final dels 600 metres llisos, assolint la 9a. posició amb una marca de 1’50"97, millorant la seva marca personal prop de mig segon.

Aina Sabater participava als 80 metres tanques, on assolia la 8a. posició a la 1a. semifinal amb un registre de 14"94, millorant la seva marca personal en més de mig segon.

Alevins:

Mia Linkert participava a la prova de salt de llargada, assolint la 7a. posició amb un millor salt de 4.03 m., molt a prop de la seva marca personal. També prenia part a la prova dels 60 metres tanques, on era 3a. a la 1a. semifinal amb una marca de 10"88.

Fase prèvia del campionat de Catalunya cadet

Per altra banda, diumenge es disputava la fase prèvia del campionat de Catalunya de la categoria cadet. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme "La bòbila" de Gavà. Els atletes que hi prenien part competien per quedar entre els 12 primers llocs, que són els reservats per a la fase final que es disputarà el diumenge 26 de juny. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per quatre atletes, tres dels quals van assolir el passi a la fase final.

Jennifer Molano prenia part, en primer lloc, a la prova de llançament de disc on assolia la 14a. posició amb una millor marca personal de 22.96 metres. Posteriorment participava al llançament de pes, on assolia la 15a. posició amb un millor intent de 8.22 metres.

Jan Monserrate participava, inicialment, a la prova de llançament de pes. Amb un millor llançament de 10.76 metres assolia la 10a. posició. Més tard prenia part al llançament de disc, on quedava en 9a. posició amb un millor intent de 32.35 metres.

Nuria Caballero participava, al matí, a la prova de salt de llargada, on assolia la 5a. posició amb un millor salt de 5.13 metres, que suposava ser marca personal. Per la tarda prenia part al salt d'alçada, on també assolia el passi a la fase final al acabar en 9a. posició superant el llistó a 1.46 metres.

Andreu Dalmau participava, al matí, als 300 metres tanques. Acabava en 3a. posició de la 4 sèrie amb un temps de 46"52, millorant en més de mig segon la seva marca personal i classificant-se per a la fase final. Per la tarda prenia part a la prova dels 100 metres tanques, on assolia la 3a. posició de la segona sèrie amb un temps de 16"20, millorant la seva marca personal i classificant-se per a la fase final.

5 km de Cambrils

Finalment, dissabte passat també es van disputar els 5 km nocturns de Cambrils. De part del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part la Montse Rovira i l'Anna Rovira. La Montse va sortir a bon ritme, que va poder mantenir i augmentar cap el final de la cursa lluitant per les places de podi. Finalment va acabar en 2a posició general amb una marca de 18’58. L’Anna va fer una cursa de menys a més acabant en 5a posició general amb una marca personal de 20’55”, millorant en mig minut el seu millor temps de sempre.