Esports

El Vilafortuny guanya i manté la categoria, mentre que el FC Cambrils i el Cambrils United acaben la temporada amb victòria

Per Redacció

El jugador del Vilafortuny, David Mata, defensant la pilota davant d'un jugador del Sant Pere i Sant Pau

Futbol

Segona Catalana

La Riera 2 - FC Cambrils 4

El FC Cambrils es va imposar en el darrer partit de la temporada al camp de La Riera per 2 a 4, en un partit en el que cap dels dos equips es jugava res. Tot i això va ser un partit força complicat i disputat, amb un conjunt cambrilenc que va jugar amb els jugadors que han tingut menys minuts aquesta temporada. En el minut 27 de la primera part, el FC Cambrils es va avançar amb un gol de Carlos, però només cinc minuts després, els locals feien l'empat, resultat amb el que s'arribava al descans. Just a l'inici de la segona part, novament l'equip cambrilenc s'avançava en el marcador amb un gol de Franco, mentre que Saddik posava més distàncies en el minut 63, fent l'1 a 3. A falta de sis minuts per acabar-se el temps reglamentari, La Riera va marcar el seu segon gol, però ja a les acaballes del partit, en el minut 89, Marcel rematava la victòria fent el definitiu 2 a 4. Victòria per tancar una temporada excel·lent de l'equip, que ha quedat campió i ha aconseguit l'ascens de categoria.

El Cambrils United va golejar a l'Sporting Granada de Reus per 5 a 1

Tercera Catalana

Cambrils United 5 - Sporting de Granada 1

Còmoda victòria i golejada del Cambrils United contra l'Sporting de Granada de Reus, en un partit en el que els cambrilencs no es jugaven res davant d'un rival que es jugava els descens de categoria. Cal destacar que, en aquest partit tan decisiu, es va comptar amb la presència de dos jutges de línia, tenint en compte que a Tercera Catalana no n'hi ha. En el minut 8 de partit, el Cambrils United es va veure sorprès pel primer gol dels reusencs que es van avançar en el marcador i pel seu domini del joc. Abans del descans però, els cambrilencs feien l'empat, en el minut 28, mitjançant Narcís. Ja en la segona part van entrar tres jugadors titulars –Àlex Hurtado, Brigi i Nico– i el joc del Cambrils United va millorar en domini i en intensitat. Als pocs minuts de la represa, novament Narcís feia el 2 a 1, mentre que en el minut 64, Àlex Hurtado posava més distància en el marcador fent el 3 a 1. Només cinc minuts després, Franki feia el quart per al conjunt local i, Nico arrodonia la golejada en el minut 75, marcant el definitiu 5 a 1. Després de dues derrotes consecutives per part del Cambrils United, un cop aconseguit el campionat i l'ascens, l'equip va tancar la temporada amb una bona victòria. Per la seva part, el seu rival de dissabte manté la categoria.

Vilafortuny 3 - Sant Pere i Sant Pau 2

Tens i complicat partit entre el Vilafortuny i el Sant Pere i Sant Pau, aquest passat dissabte. Tots dos equips es jugaven molt: els cambrilencs havien d'aconseguir la victòria per no complicar-se la salvació, mentre que l'equip tarragoní ocupava la penúltima posició del grup i encara tenia alguna opció de mantenir la categoria. Les coses es complicaven per a l'equip cambrilenc quan, cap al minut 20 de joc, el Sant Pere i Sant Pau es va avançar en el marcador. Arrel d'aquest gol es van viure alguns moments de tensió a sobre del terreny de joc entre jugadors d'ambdós equips. El Vilafortuny reaccionava a aquest gol i feia l'empat. Tot i això, els visitants van tornar a avançar-se en el marcador, situant un complicat 1 a 2 per als interessos del Vilafortuny. L'equip cambrilenc es va sobreposar. Va poder marcar l'empat 2 a 2 i, finalment, el tercer gol que capgirava el marcador i li donava una victòria tranquil·litzadora. Amb aquest resultat, el Vilafortuny ha quedat en la desena posició final, lluny de la zona de desens i manté la categoria de la Tercera Catalana, mentre que el Sant Pere i Sant Pau descendeix.