Esports

Montse Rovira queda tercera i Anna Rovira sisena als 5 quilòmetres de Vilanova

Per Pere Ferrando

Montse Rovira a la dreta de la imatge en la disputa dels 5 km de Vilanova

Diumenge passat es van disputar els 5 km de Vilanova. De part del Club Atletisme Cambrils es van desplaçar a la capital del Garraf la Montse Rovira i l'Anna Rovira. La Montse va sortir a bon ritme, que va poder mantenir i augmentar cap el final de la cursa lluitant per les places de podi. Finalment va acabar en 3a posició general i 1a de la seva categoria, amb una marca de 19’34. L’Anna va fer una cursa de menys a més acabant en 6a posició general i 2a de la seva categoria amb una marca personal de 21’30”, millorant en mig minut el seu millor temps de sempre.

Tres medalles d'or, dues d'argent i una de bronze al Campionat territorial a l'aire lliure

L’Estadi Municipal d’Atletisme de Camp Clar va ser l’escenari, el passat dissabte, de la 3a jornada del Campionat Territorial a l’aire lliure.
Els atletes del Club Atletisme Cambrils van tenir un excel·lent rendiment, assolint tres medalles d’or, dues d’argent i una de bronze. El vent però va impedir que les marques estiguessin al nivell del que es podia esperar.

Boi Estadella: Llançament de disc cadet -  28.73 m. - Bronze

Tanmateix es van assolir set marques mínimes per a participar en campionats de Catalunya i onze millores de marques personals.