Esports

El CFS Laguna guanya al Rapitenc per 8 a 2 i el CFS Mediterrani empata a la pista de l'Escola Ebre

Per Redacció

Jugada corresponent al partit entre el CFS Laguna i el CFS Rapitenc, aquest passat diumenge

Futbol sala

CFS Laguna 8 - CFS Rapitenc 2

L'equip sènior del CFS Laguna disputava, aquest passat diumenge al matí, la primera de les quatre finals que li queden per intentar assaltar la segona posició de la classificació. Primera part fluixa en la què els cambrilencs van sortir engarrotats, sense intensitat i mancats d'idees davant un rival que esperava al darrere i sortia amb ràpids contraatacs. De fet, el rival es va avançar en el marcador en la primera ocasió que va tenir, cosa que va descentrar als jugadors de l'equip cambrilenc. Tot i això, Fabian va aconseguir l'empat però als pocs minuts el rival va tornar a avançar-se amb un xut llunyà que va sorprendre Gavilán.
Ja en el segon temps, els sèniors del CFS Laguna van sortir a per totes i es van oblidar de la pressió. Amb una intensitat excepcional aviat van aconseguir remuntar el partit amb gols de Isma i Tejera. Amb el marcador a favor, el rival es va haver d'obrir deixant més espais als cambrilencs. El Laguna va seguir pressionant i els gols van anar caient: Bryan en dues ocasions, Fabián després amb una gran definició, Tejera després bona jugada col·lectiva i Anchuela van posar el 8-2 definitiu.
Important victòria per seguir en la lluita en una setmana on els primers classificats no han fallat. Aquest proper dissabte vinent, el Laguna es desplaçarà a la pista de l'Inter la Pineda segon classificat amb dos punts d'avantatge sobre els cambrilencs. En aquest cas, només val la victòria per assolir la segona plaça.

Escola Ebre 3 - CFS Mediterrani 3

Tot i tenir nombroses baixes, el CFS Mediterrani va aconseguir un empat a la pista de l'Escola Ebre, en un partit en el què va superar en joc a l'equip rival, però novament la falta d'efectivitat de cara a porteria el va penalitzar. Les coses no van començar bé per al Mediterrani ja que, després de tenir dues ocasions de gol, va veure com el conjunt local va marcar l'1 a 0 en la seva primera ocasió. L'equip cambrilenc va seguir amb el seu joc, dominant la pilota i portant la iniciativa, però sense materialitzar les ocasions. Després de tornar a perdonar en tres noves ocasions molt clares, l'Escola Ebre va tornar a marcar en un xut de llarga distància. Amb el 2 a 0 a favor, els locals van fer enrere les seves línies per tancar els espais, però el Mediterrani va seguir fent una bona circulació de la pilota i va aconseguir arribar amb claredat a la porteria rival, però sense aconseguir l'objectiu del gol. Finalment, a falta de 40 segons per al descans, Javi Medina va enganyar a la defensa i al porter amb un xut de falta, situant el 2 a 1.
En la represa, el Mediterrani va posar la directa conscient que era superior al rival. Els cambrilencs van aconseguir capgirar el marcador en cinc minuts, gràcies a dos més de Javi Medina: primer rematant al segon pal una sacada de falta de Gerard i, el segon després de culminar un contraatac. Van ser els millors minuts del Mediterrani que trobava moltes facilitats per xutar a porteria. Novament, la falta d'encert no va permetre que els cambrilencs tanquessin el partit. En els darrers minuts, l'Escola Ebre va sortir amb el porter jugador i, en el segon intent, va aconseguir l'empat. A falta de dos minuts i, amb la tensió del resultat, cap dels dos equips va ser capaç de xutar a porta. Finalment, repartiment de punts i sensació agredolça per als cambrilencs, conscients d'haver perdonat al rival.