Esports

L'equip júnior del CB Cambrils perd a casa davant l'AESE A

Per Redacció

Guillem Álvarez llança a cistella en un moment del partit disputat contra l'AESE, aquest passat diumenge al matí

Júnior masculí Interterritorial

CB Cambrils 46 - AESE A 62

Derrota del CB Cambrils a casa en un partit que, a diferència de la setmana anterior, va anar de més a menys. El CB Cambrils va començar el partit dominant en el joc i en el marcador. Els de l'Hospitalet de Llobregat anaven a remolc sense quedar-se, però, massa despenjats. Així doncs el primer quart es va tancar amb un 15 a 10 pels cambrilencs i a la mitja part es va arribar amb un 25 a 26, un punt amunt per l'AESE gràcies a un triple aconseguit al darrer segon. A la segona part del partit el panorama va canviar. L'AESE va sortir amb més intensitat i, per contra, el CB Cambrils va estar poc intens i força desencertat en el tir. Fruit d'això es va arribar al final del tercer quart amb un 34 a 44 a favor dels visitants. En el darrer quart es va continuar amb la mateixa tònica i l'AESE es va endur la victòria.
El CB Cambrils juga el proper partit aquest proper diumenge a la tarda a la pista del CN Terrassa A en el que és el darrer desplaçament de la temporada.

Cadet masculí nivell B-2  2a Fase

CB Cambrils 65 - CB Valls 39
L'equip cadet del CB Cambrils va guanyar clarament el CB Valls en el partit disputat aquest passat dissabte al matí. El CB Cambrils juga el proper partit el 7 de maig, a casa, davant l'AB Cunit.

Cadet femení nivell A 2a Fase

CB Cambrils 39 - Escola Joan XXIII 46
Derrota a casa de l'equip cadet femení. Aquest proper dissabte el CB Cambrils juga de nou a casa contra el CB Morell.

Infantil masculí nivell B-2
CB Cambrils 47 - AB La Salle Tarragona 2002 51
El CB Cambrils ha començat la fase final B-2 per a les posicions de l'1 a la 4 amb una derrota davant l'AB La Salle Tarragona 2002. Aquest dissabte el CB Cambrils juga contra el Carmelites-CBT.