Esports

L'equip júnior del CB Cambrils cau derrotat a la pista del CB Cantaires de Tortosa

Per Redacció

Detall del partit disputat aquest passat diumenge al matí a Tortosa entre el CB Cantaires i el CB Cambrils

Bàsquet base

Júnior masculí Interterritorial

CB Cantaires Tortosa 51 - CB Cambrils 42
Nova derrota de l'equip júnior del CB Cambrils, aquest cop a la pista del Cantaires de Tortosa. El partit es va decidir pel major encert dels tortosins en les cistelles de tres i el desencert cara a la cistella dels jugadors cambrilencs que en van fallar unes quantes de ben clares. El Cb Cambrils va començar el partit amb força i va tenir un parcial de 0 a 9 amb davant un Cantaires desconcertat. Poc a poc els tortosins van anar entrant en el joc i retallant distàncies tot i que aquest primer període es va resoldre a favor dels cambrilencs per un punt, 12 a 13. En el segon període, els triples locals van començar a marcar les diferències i es va arribar a la mitja part amb un 29 a 21 pels de casa. En el tercer quart es van viure uns moments de desconcert i unes pilotes perdudes incomprensiblement que van fer que els locals es posessin amb un 41 a 25 a favor. En el darrer quart els cambrilencs van rectificar i van pressionar més aconseguint maquillar el resultat final.
El CB Cambrils jugarà el proper partit el diumenge 14 de febrer a la pista del Sant Nicolau de Sabadell, el líder del grup.

Cadet masculí nivell B-2  2a Fase

CB La Selva 67 - CB Cambrils 76
Segona victòria del cadet del CB Cambrils en la segona fase de la competició. El dissabte 13 de gener el CB Cambrils jugarà, a casa, davant el Salle Ploms Reus 00B

Cadet femení nivell A 2a Fase

CB Vila-seca 51 - CB Cambrils 48
Primera derrota de l'equip cadet femení en aquesta segona fase de la competició. El següent partit serà el diumenge 14 de febrer a la pista de l'Escola Joan XXIII de Tarragona.

Infantil masculí nivell B-2
TGN Bàsquet A - CB Cambrils
Aquest partit, corresponent a aquesta passada jornada, es jugarà aquest proper dissabte 6 de febrer al matí.