Esports

El Mediterrani es retroba amb la victòria i el Laguna suma un nou triomf, abans del derbi cambrilenc

Per Redacció

El CFS Mediterrani es va imposar al Tecnovit Alforja, en el partit disputat el passat dissabte

Futbol sala

CFS Mediterrani 6 - Tecnovit Alforja B 3

El Mediterrani es va retrobar, novament, amb la victòria en el seu partit disputat aquest passat dissabte a la tarda contra el Tecnovit Alforja B per 6 a 3. En els primers minuts de partit, l'equip visitant va sortir molt més endollat i sense complexes. L'Alforja va sorprendre els jugadors del Mediterrani que van començar el partit sense idees. En el minut 5 de joc, els visitants inauguraven el marcador, però només un minut després David Medina empatava el partit. A partir d'aquí, la resta de la primera part va seguir amb el mateix guió: amb un Mediterrani desconegut, encallat en atac, no gaire segur en defensa i que no aconseguir imposar-se al Tecnovit, que estava molt més ficat en el partit. Amb el resultat d'empat es va arribar al descans.
En la represa, els jugadors del Mediterrani van sortir disposats a demostrar la seva superioritat. En set minuts de molt bon joc, el Mediterrani va posar distàncies en el marcador. El 2 a 1 va ser obra de Javi Medina després d'un xut creuat, el 3 a 1 va anar a càrrec de Fran que, novament, marcava el 4 a 1 gràcies a un xut que va entrar per per l'escaire. Tot i això, uns minuts de desconnexió dels cambrilencs van ser aprofitats pel rival per sorprendre'ls en dos contraatacs, situant el 4 a 3 a falta de set minuts del final. Aquest resultat va esperonar l'equip visitant que va sortir amb el porter jugador, però la sòlida defensa del Mediterrani va fer impossible els intents d'empatar del contra. Per contra, Héctor i després Cristian van aprofitar dues pilotes recuperades per marcar a porteria buida i deixar el definitiu 6 a 3.

El Morell 1 - CFS Laguna 2

Sisena victòria de l'equip sènior del Laguna a la pista del Morell. Malgrat que el resultat final va ser molt ajustat, els cambrilencs es van adjudicar un just triomf en un partit dur i marcat per la permissivitat arbitral. De fet, els pocs gols marcats donen mostra del que va ser el partit: molta intensitat, bones defenses i poc encert de cara a la porteria. A falta de pocs minuts del final de la primera part, el Laguna obria el marcador amb un gol obra de Fabián i amb el resultat de 0 a 1 s'arribava al descans. El segon període va ser molt intens i força brusc. Els locals van treure profit d'uns minuts de descontrol per part de l'equip cambrilenc i van poder fer l'empat. A falta de tres minuts del final del partit, novament Fabián va marcar el segon gol al transformar un doble penal. El Morell va jugar amb porter jugador els darrers instants, però el Laguna va aguantar bé en defensa i va sumar tres punts més en una pista difícil.
La setmana vinent, derbi cambrilenc entre el CFS Mediterrani el CFS Laguna. Actualment, el Mediterrani és segon i el Laguna és tercer a la classificació del grup 6 de la Primera Divisió Catalana de futbol sala.