Esports

L'equip júnior del CB Cambrils perd a la pista del CB Cerdanyola Al Dia

Per Redacció

El jugador del CB Cambrils Marc Torrente intenta encistellar dins la zona del CB Cerdanyola, en el partit disputat aquest passat diumenge al matí

Bàsquet

Júnior masculí Interterritorial

CB Cerdanyola Al Dia Blanc 67 - CB Cambrils 46

L'equip júnior del CB Cambrils va caure derrotat a la pista del CB Cerdanyola per un resultat massa ampli atenent al que es va veure a la pista. A l'inici del partit el Cerdanyola es va escapar en el marcador però el CB Cambrils va fer un parcial de 9 a 0 al seu favor i es va tancar el període amb un ajustat 13 a 12 pels locals. En el segon període, el CB Cambrils es va arribar a posar pel davant en el marcador però el Cerdanyola va reaccionar i es va arribar a la mitja part amb un 25 a 18 pels locals. En la segona part del partit, el CB Cambrils, es va veure frenat per un intens Cerdanyola i el tercer quart es va tancar amb el resultat de 44 a 32. El quart període va ser similar però amb la diferència que el Cerdanyola va estar més fi en els llançaments i va augmentar la diferència. Les condicions de la pista i les tres baixes que encara arrossega l'equip van seguir condicionant el rendiment dels cambrilencs. En aquest partit es va recuperar a Jordi Rovira tot i que uns pocs minuts després de la lesió que l'ha apartat de les pistes les dues anteriors setmanes.
El proper partit es disputa aquest diumenge 22 de novembre a les 10 del matí, a casa, davant el Nou Bàsquet Olesa A.

Cadet masculí nivell B 1a Fase

CB Cambrils 50 - CP Rapitenc 62

Segona derrota de la temporada del cadet del CB Cambrils. Després d'aquest resultat, quatre dels cinc equips que conformen aquest grup es troben empatats a punts, amb tres victòries i dues derrotes, mentre que el que queda, es troba despenjat amb cap victòria.
Aquest proper dissabte el CB Cambrils juga a la pista del Salle Ploms Reus 00B.

Infantil masculí nivell B 1a Fase

CB Cambrils 49 - Salle Ploms Reus SP 59

Segona derrota de l'equip infantil aquesta temporada. Amb dues victòries i dues derrotes, el CB Cambrils és segon de grup. Aquest proper dissabte el CB Cambrils juga a la pista del CB Valls.

Cadet femení nivell A 1a Fase

CB Cambrils 39 - AE Claret A 43

Cinquena derrota de la temporada del cadet femení del CB Cambrils. Amb una victòria i cinc derrotes, l'equip cambrilenc se situa en cinquè lloc del seu grup de sis equips. Aquest proper dissabte el CB Cambrils juga a casa davant el CB Morell.