Edició 2964 | divendres 24 de novembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  CULTURA. TALLERS OBERTS 2017  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 12 novembre '15 | 10:50 | 2194 lectures |
ESPAI URBÀ

Problemes de vandalisme i de neteja al parc del Pinaret

Text Berta Ruiz  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Una de les taules amb bancs de la zona de pic-nic es troba al bell mig d'una de les zones de pas del Parc del Pinaret

Darrerament, el parc del Pinaret ha sofert un seguit d'actes vandàlics. La reducció del servei de neteja i, també, en el manteniment de la jardineria del parc han propiciat diferents queixes de veïns, així com de l'oposició, tal com ja va quedar palès en el darrer ple. Les queixes venen derivades de l'acumulació de deixalles sobretot en la zona del pinar, del trencament de part de l'enllumenat, de l'estat dels lavabos i del poc manteniment del mobiliari en general. Precisament aquest mateix matí, una de les taules i bancs de la zona de pícnic havia estat entaforada en un dels corredors de la zona de les plantes aromàtiques, barrant el pas.

Accions per a la millora de la jardineria

Sobre aquestes qüestions, el regidor de Serveis, Espai Públic i Medi Ambient –Antonio Laguna– ha reconegut a revistacambrils.cat que les retallades econòmiques que es van dur a terme han afectat, tant a la neteja com a la jardineria del parc. Pel que fa a la jardineria, el regidor ha explicat que ja s'han començat a fer algunes accions i que, de cara als pressupostos de l'any vinent, es contemplarà una millora general de la  jardineria que en els darrers temps ha quedat més deixada.  Quant a l'enllumenat, Antonio Laguna ha explicat que des del departament de compres de l'Ajuntament s'està gestionant la compra de nou enllumenat i es preveu que el material estigui disponible abans de final d'any. Laguna ha explicat que "la idea és que l'enllumenat sigui més alt, perquè està comprovat que s'ha reparat i s'ha canviat moltes vegades però, novament el tornen a trencar".

Festes d'aniversari al Pinaret

En matèria de neteja de l'espai, el regidor de Serveis ha comentat que, especialment durant els caps de setmana hi ha una gran presència de gent que utilitza la zona del pinar del parc per diferents qüestions d'oci com festes d'aniversari, celebracions, àpats o trobades de veïns. "Ja està bé i ja m'agrada que s'utilitzi molt i que la gent gaudeixi del parc. El servei de neteja però, no es dóna el cap de setmana i fa que les papereres quedin desbordades per la gran activitat. Ho hem detectat i de cara a l'any vinent s'incrementarà el servei de recollida i de neteja també durant el cap de setmana. En general, el parc està net i la gent fa un bon ús, però els caps de setmana està desorbitat. De cara a l'any vinent, aquest problema quedarà resolt", ha explicat Laguna.

Es traurà a concurs la concessió del bar que hi ha dins el recinte del Pinaret

Finalment, el regidor Antonio Laguna també ha comentat que s'ha rescindit la concessió del bar del Pinaret amb el darrer arrendatari i la idea de l'Ajuntament de Cambrils és tornar a treure a concurs la concessió d'aquest espai amb algunes modificacions. Segons ha dit, està previst que s'hi pugui adaptar una cuina i que l'accés als lavabos es pugui fer des d'una zona de porxos paral·lela al bar.

Aspecte de la zona del pinar del Parc del Pinaret

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ !


 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a
 ANTERIOR
dijous 12 novembre '15
L'Ajuntament es reunirà amb entitats bancàries per afavorir el lloguer d'habitatges buits

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2964 (12/11/2015)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: