Edició 2964 | divendres 24 de novembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  BENESTAR SOCIAL  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | divendres 16 octubre '15 | 11:25 | 2881 lectures |
ELECCIONS

La Confraria de Pescadors elegeix nova junta directiva un any abans d'acabar el mandat

Text Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de la Confraria de Pescadors

La Confraria de Pescadors de Cambrils es troba immersa en un procés electoral per elegir una nova junta directiva. Avui és el dia en el que s'havien de votar els representants dels diferents sectors que han d'integrar la junta general de la Confraria. Però, segons ha explicat Siscu Gil, president en funcions de la Confraria, a revistacambrils.cat, no serà necessari fer la votació ja que s'han presentat les persones justes per cobrir cadascun dels sectors que integren la junta general. El nou president i els càrrecs de la nova junta directiva es coneixeran el proper divendres 23 d'octubre per votació dels membres escollits avui. L'actual cens electoral de la Confraria és de 120 pescadors.

Aquest procés electoral es fa un any abans d'acabar el mandat i per ordre de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que així ho determinava, aquest passat 9 de setembre, per tal de no perllongar més la situació de provisionalitat que està vivint aquesta entitat. Recordem que el mes de març de 2013, la Confraria de Pescadors de Cambrils va comunicar a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims la dimissió del patró major i de tots els membres de la junta general i va sol·licitar la creació d'una comissió gestora, que va ser nomenada per part del director general de Pesca i Afers Marítims en data de 21 de març de 2013. La nova junta de la Confraria de Pescadors havia pres possessió el novembre de 2012 i una de les primeres decisions que va prendre va ser la d'encomanar una auditoria per conèixer l'estat dels comptes de l'entitat. L'auditoria va revelar un deute de la Confraria de prop de 3 milions d'euros i va ser un dels motius pels que la junta directiva dimitís i es convertís en junta gestora.

Des del març del 2013 fins ara la junta de l'entitat ha tingut aquest caràcter provisional que encara s'ha fet més provisional quan a principis d'aquest any 2015 van dimitir dos dels membres de la junta. Atenent aquesta situació, la Generalitat ha forçat aquesta convocatòria d'eleccions d'aquest mes d'octubre. La junta resultant serà operativa durant un any ja que l'any vinent, el 2016, s'hauran de fer noves eleccions que és quan toca fer-les a totes les Confraries de pescadors de Catalunya.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ !


 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a
 ANTERIOR
divendres 16 octubre '15
Recordant 150 anys d'història del ferrocarril a Cambrils

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2964 (16/10/2015)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: