Esports

Cristina Mur, cinquena en salt d'alçada al Campionat del Món Màster

Per Redacció

Imatge d'arxiu de Mur realitzant un salt d'alçada

Dos atletes del Club Atletisme Cambrils, Pere Ferrando i Cristina Mur, van participar en el Campionat del Món Màster que es va celebrar del 4 al 16 d'agost a Lió -França-. Ferrando va competir al Decatló. D'altra banda, Mur va participar als 80 metres tanques, al salt d'alçada i al salt de llargada.

El primer en competir va ser Ferrando, disputant el Decatló els dies 4 i 5 d'agost. Al final de la competició assolia la 38ª posició final de la seva categoria. Una lesió al múscul ísquiotibial de la cama dreta als 100 m. llisos, la primera prova de la competició, va marcar decisivament el seu rendiment i li va impedir poder competir al 100%. Tot i així, va poder puntuar a totes les proves.

Mur debutava a la qualificació del Salt de Llargada, on assolia la 13ª posició amb un salt de 4'78 metres. Amb aquesta marca batia els rècords de Cambrils i Territorial. Dos dies després, prenia part a la Final del Salt d'Alçada, on superava el llistó a 1'48 metres tot assolint una magnífica 5ª posició final, la millor posició assolida mai per un atleta del Club a un Campionat del Món. A més, també significava rècord de Cambrils i rècord Territorial. Cal dir que la medalla de bronze es va guanyar amb aquesta mateixa marca, però Mur no la va assolir perquè va superar el llistó al 2n intent, mentre que les atletes que la van precedir ho van fer al 1r.

Per acabar la seva participació al Mundial, va participar als 80 metres tanques. Acabava 3ª a la segona semifinal amb un temps de 13"92, insuficient per passar a la final. Tot i així, de nou assolia un nou rècord de Cambrils i rècord Territorial.