Esports

Una caiguda de Xavi Maza al circuit d'Alcarràs li impedeix puntuar al campionat d'Espanya de velocitat

Per Redacció

Xavier Maza en un moment de la cursa disputada a Alcarràs

El passat cap de setmana, el pilot cambrilenc Xavi Maza va participar a la cursa d'Alcarràs pertanyent al campionat d'Espanya de velocitat en la categoria Pre-Moto, amb el seu nou equip Team Momn Xàtiva. El dijous i el divendres es van fer els entrenaments lliures amb una temperatura ambiental de 40ºC i una temperatura a l'asfalt de 55ºC, fet que provocava que la pista llisqués molt. Malgrat la climatologia i un circuit complicat, el cambrilenc va començar a treballar bé, va anar baixant el seu registre i va completar la millor volta, el diumenge al matí, al warm-up. En la cursa, Maza sortia des de la posició 17, però amb 16 pilots per davant i 20 per darrere, havia d'arriscar: o intentava donar gas o quedava despenjat amb el risc que això comporta. Buscant el millor lloc per entrar al primer revolt, el cambrilenc va arriscar massa i en el següent va caure i tota la feina feta se'n va anar en orris. Tot i això, el cambrilenc espera poder competir en la propera cursa a Motorland (Alcanyís).