Resultats dels equips base de futbol sala del CFS Mediterrani del 17 i 18 de gener

Per Redacció

Resultats dels equips base de futbol sala del CFS Mediterrani corresponents al 17 i 18 de gener:

2a Divisió juvenil de futbol sala:

CFS Mediterrani 2  - CFS Laguna "B" 4
Derrota dels juvenils del Mediterrani contra els juvenils del Laguna. Els dos gols del Mediterrani van ser obra de Diego.

2a Divisió cadet de Futbol Sala:

CFS Mediterrani 1 - Rapitenc 5
El cadet del Mediterrani es va mostrar com un equip conformista i sense cap intensitat. Tot i posar el joc, el Rapitenc va posar la intensitat i els gols. Un pas enradere en les aspiracions de classificacio del Mediterrani. L'únic gol dels cambrilencs va ser obra de Pol Segú.

1a Divisió infantil de Futbol Sala:

Castellvell 1 CFS Mediterrani "A" 1
L'infantil A del Mediterrani va ser millor que el Castellvell, però els errors de cara a porteria i la mala actuació arbitral van deixar un empat immerescut per a l'equip cambrilenc. El gol del Mediterrani va anar a càrrec d'Adrian Rus.

2a Divisió infantil de Futbol Sala:
Roda de Barà 6
CFS Mediterrani "B"

2
Contundent derrota de l'infantil B a la pista del Roda de Barà. David Muñiz va ser l'autor dels dos gols de l'equip cambrilenc.

Aleví, lliga ACEFE:
Col·legi General Prim 2 - CFS Mediterrani  4
Victòria dels cambrilencs contra els reusencs, amb gols de Lucia (2), Adrian i Eric.

Benjamí, lliga ACEFE:
Col·legio Rubio i Ors 7 - CFS Mediterrani 9

Els benjamins del Mediterrani, tot i tenir baixes, van tornat a sumar una nova victòria, aquesta vegada davant col·legi Rubio i Ors de Reus per 7 punts a 9.
Al primer quart, el petits del Mediterrani van dominar amb claredat superant al contrari en tot i només la bona actuació del porter reusenc va evitar que el Mediterrani acabés golejant. Ander, en una jugada personal, va fer el gol que va decantar el quart cap el costat cambrilenc.
Al segon quart tot i ser molt millors que el contrari, novament la bona actuació del porter local, va evitar que el Mediterrani marqués i, per contra, el Rubio i Ors en una jugada aïllada, va fer el 1-0.
El tercer quart va ser el més disputat. Primer Ander, en una molt bonica jugada de combinació amb Jan va fer el 0-1 i més tard, Eric aprofitant una pilota perduda al segon pal va fer el 0-2. Quan faltava un minut per acabar el quart, el Rubio i Ors va marcar l'1-2.
Al darrer quart, sense pressió, el Mediterrani es va dedicar a defensar-se i a no patir gaire. El bon treball defensiu dels jugadors del Mediterrani va permetre acabar el quart amb empat a 0, cosa que va significar una nova victòria.
El resultat per punts va ser de 7-9 per al Mediterrani.
El resultat en gols va ser de 2-3 per al Mediterrani, on els golejadors van ser Ander (2 gols) i Eric 1 gol.