Esports

El Cambrils guanya davant l'HC Esplugues i manté la permanència a la Primera Catalana

Per Redacció

Partit decissiu per la permanència el que es va jugar aquest passat dissabte 27 de maig a la pista de l'Esplugues de Llobregat.  Aquest equip, igual que el Cambrils, es jugava la permanència a la Primera Catalana (tots dos amb 40 punts, estaven a un grup de sis equips que es disputaven els dos llocs de descens que quedaven per decidir).

Al final de la primera part l'HC Esplugues guanyava 3-0, però a la segona el Cambrils va donar la volta al marcador posant-se, a pocs minuts per acabar el partit, 4-5, resultat que es va mantenir fins al final, no pas sense patir.

El dissabte abans, 20 de maig, el Cambrils va jugar a la pista del Reus Deportiu, equip que matemàticament ja havia perdut la categoria. El partit es va guanyar també in extremis a l'últim minut amb un gol de Roberto Liviano per 4-5.

Pendent de l'últim partit d'aquest proper dissabte a casa amb el CP Calafell i tenint en compte el lloc de la classificació el Cambrils ja no haurà de patir tant.