Esports

L'amazona local Nerea Aparicio del Club Hípic Castells guanya la VII Copa Costa Daurada

Per Redacció

Nerea Aparicio, a lloms de Dolça, va endur-se el triomf en la Reprise AP
El passat cap de setmana, Club Hípic Castells va acollir la VII edició de la Copa Costa Daurada de Doma Clàssica, una competició que va reunir a un total de trenta-tres binomis que van competir en un total de cinc proves oficials i que corresponien a les Reprises AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4.

La competició es va obrir quan passaven pocs minuts de les nou matí amb la primera sortida a pista d’un competidor de la Reprise AP. Una desena de conjunts van participar en aquesta prova que va tenir ple domini femení. En aquest sentit, el triomf va ser per a l’amazona local, Nerea Aparicio, que a lloms de Dolça, va obtenir el triomf amb una mitjana de 71.05%, seguida d'una altra cambrilenca, Núria Planas, que amb Marlboro, va quedar-se amb un total de 68.85%, tancant el podi de la prova el binomi format per Berta Molinos amb Alihosa amb una mitjana de 68.80%.

Seguidament, es va posar en marxa la Reprise 1. Amb un resultat força ajustat, va vèncer el conjunt format per Victoria Castillo i Chicuelo, amb una mitjana de 65.870%. El segon millor resultat va ser l’obtingut per Adán Esterlich amb Llamàntol amb un total de 65.761%, mentre que la cambrilenca Aida Llaves amb Mike Tyson va conquerir la tercera posició amb un total de 63.913%.

A la Reprise 2, la victòria va ser per Judith Magrané també de Cambrils, amb Lord@ amb una mitjana de 64.732%, seguida d’Ana Tres amb Perla Carbonera amb un resultat de de 63.482%, tancant el podi l’amazona, la cambrilenca Laura Català amb Western amb una mitjana de 63.393%. A la prova corresponent a la Reprise 3A, la victòria va ser pel conjunt format per Ariadna Pomerol i Eau Vinckerburg que va vèncer amb un total de 66.100%. La lluita per la segona posició va ser molt disputada, i finalment va ser per Nerea González i Patricia Navarro, que van haver de compartir posició després de realitzar els seus recorreguts amb la mateixa puntuació. Nerea González, que competia amb Macarena LXXX, mentre que Patricia Navarro amb Limonero XXII, van aconseguir un resultat de 63.900%.

Finalment, el concurs es va tancar amb la prova corresponent a la Reprise 4. Aquesta Reprise, va tornar a tenir triomf femení gràcies a la victòria de la cambrilenca Anna Franch, que amb Beirut, va obtenir un resultat de 66.389%, seguida de Belal M. Yehia Shaker que amb Kuwait Larios, va obtenir una mitjana de 63.889%, tancant el podi, Ariadna Díez amb Lentisco XIII amb un total de 61.319%.