Esports

L’equip S-14 femení del Club Atletisme Cambrils guanya el Campionat Territorial de Clubs

Per Pere Ferrando

Laura Gámez, amb el mallot llarg, durant els 60 metres tanques en què va aconseguir 3 punts
El passat dissabte es va disputar a Camp Clar el Campionat Territorial de Clubs de categories S-14 i S-18.

Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent i van  assolir el pòdium en les tres categories en què van fer equip.

L’actuació més destacada va correspondre a l’equip femení S-14, que va guanyar la competició reeditant el triomf del Campionat d’hivern. D’altra banda, l’equip femení S-18 va assolir la segona posició en disputada lluita amb les atletes de l’Atletisme Terres de l’Ebre i l’equip masculí S-14 va quedar classificat en tercera posició.

Els resultats

L’estadística de l’equip campió, que va sumar un total de 16 punts, va ser la següent: en els 80 metres llisos Iara Masaguez va fer una marca de 12"60 amb la qual va aconseguir 3 punts; en els 60 metres tanques Laura Gámez va fer una marca d’11"79 amb la qual va aconseguir també 3 punts; en el salt d’alçada Lali Porto va fer una marca d’1,00 metres i 2 punts; en el llançament de pes Tania Borrero va fer una marca de 9,17 metres i 3 punts; en el llançament de disc  Elbereth Lanciano va fer 18,26 metres i 2 punts, i en la prova de relleus 4x80 l’equip format per Laura Gámez, Iara Masaguez, Tania Borrero i Elbereth Lanciano va fer una marca de 49"45 amb la qual va aconseguir 3 punts més.

En aquesta categoria, l’equip subcampió va ser l’Atletisme Terres de l’Ebre, amb 14 punts, i el tercer classificat va ser el Club Gimnàstic Tarragona amb 11 punts.

Els altres equips

D’altra banda, l’equip S-18 femení del club, que va guanyar la medalla d’argent, estava integrat per Paula Bonfill en els 100 metres llisos, Elisa Laguna en els 300 metres llisos, Judith Codorniu en els 100 metres tanques, Sandra Álvarez en el llançament de pes i Marta Mesonero en el llançament de disc.

I l’equip S-14 masculí del club, que va aconseguir el bronze, estava format per Oriol Bargalló que va competir en els 80 metres llisos, Pau Gimeno en els 600 metres llisos, Àxel Belnome en els 60 metres tanques, Adrià Triviño en el salt d’alçada, David Álvarez en el salt de llargada, Àlex Sanroman en el llançament de pes, Borja Villaverde en el llançament de disc i Oriol Bargalló, Borja Villaverde, Adrià Triviño i Pau Gimeno en la prova de relleus 4 x 80 metres llisos.