Esports

Bons resultats de les atletes del Club Atletisme Cambrils en la primera jornada del Critèrium Català de Clubs

Per Pere Ferrando

Elisa Laguna, al centre, va aconseguir la segona posició als 400 metres llisos

Diumenge passat es va disputar a l'Estadi d’atletisme de Camp Clar la primera jornada del Critèrium Català de Clubs, una competició de categoria absoluta entre clubs de Catalunya amb dues jornades prèvies classificatòries i una jornada final. El Club Atletisme Cambrils hi va presentar l'equip femení per segona temporada. Enguany, sota el patrocini d'Anna Riu Saloon, l'equip ha vist com s'incrementava el nombre de participants i en total hi van participar 11 noies, assolint un excepcional resultat de 2 Rècords de Cambrils –1 d'ells era Rècord Territorial– i 6 millores de marca personal.

La competició la van encetar Anna Riu i Anna Rovira a la prova dels 1.500 metres llisos, on van assolir la 10a i 13a posició respectivament amb marca personal per ambdues de 5'41"53 i 6'08"13 respectivament. Tot seguit, Cristina Mur va aconseguir la sisena posició a la prova de salt d'alçada superant el llistó a 1.44 metres, un nou Rècord de Cambrils i Rècord Territorial Màster. Per la seva banda, Emma Llurba (3.88 m) i Eulàlia Català (3.59 m.) van aconseguir la 13a i 14a posició respectivament al salt de llargada. En el cas de Llurba el resultat suposava una millora de marca personal.

A continuació, Carolina Molina competia al llançament de javelina, assolint la 10a. posició amb una marca personal de 15.92 m, i Susanne Hallebeek disputava els 100 m.ll., entrant a meta en 5a. posició de la 2a. sèrie amb un temps de 14"7. Posteriorment, Elisa Laguna i Montse Rovira es posaven als blocs de sortida per a disputar els 400 metres llisos. L'Elisa va aconseguir la segona posició a la primera sèrie. arribant a meta en un temps de 1'02"8 que significava un nou Rècord del Club absolut. La Montse corria la segona sèrie acabant en 6a. posició amb una marca personal de 1'12"5.

Per acabar, es disputava el llançament de pes, on Ana Nieto i Alba Mena eren 3a. i 6a. amb uns millors llançaments de 9.40 m. i 7.84 m. respectivament. En el cas de l'Alba suposava una millora de marca personal de pràcticament 1 metre. El Relleu 4x100 va ser la creu de la jornada, doncs l'equip va ser desqualificat per entregar el relleu fora de zona. La segona jornada es disputarà el diumenge 27 d'abril a l'estadi d'atletisme d'Igualada en horari de matí.