Esports

El cambrilenc Alexis Gómez guanya el campionat júnior de curses de muntanya del Baix Camp 2012

Per Redacció

El cambrilenc Alexis Gómez, a la dreta de la imatge, al costat de Pere Rodríguez, president del Club Obrint Traça, que també va guanyar en la categoria M3

El passat diumenge 3 de febrer al migdia, es va celebrar al Casal Jove de Montbrió del Camp, la gala d’entrega de premis del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp 2012, que organitza cada any l’empresa Tretzesports de Reus. A la gala es van entregar els diferents premis segons la superfície o distància de les proves disputades al llarg de l’any 2012. Així doncs, en la superfície de muntanya, el cambrilenc Alexis Gómez va rebre el trofeu com a campió de la categoria júnior o M1 (qualificació Tretzesports, de 15 a 18 anys) dins d’aquesta disciplina. També es van lliurar uns obsequis commemoratius per als corredors que havien disputat les 10 proves que comprenia el campionat, sent Alexis Gómez un dels obsequiats.

Del total de proves disputades al campionat, Alexis Gómez en va guanyar la meitat en la categoria júnior i gràcies als punts obtinguts durant tota la temporada en totes les curses que va participar li van fer valdre la primera posició de la seva categoria. El jove cambrilenc, de 19 anys d'edat, completa així la seva primera temporada dedicada a les curses de muntanya i l'última en aquesta categoria, ja que la temporada vinent passarà a competir dins de la categoria sènior o M2, compresa entre els 19 i els 35 anys.

Campionat de Curses de Muntanya del Baix Camp 2013

Per altra banda, també es va presentar de forma oficial el calendari de totes les curses que se celebraran de cara al proper campionat. Aquest es pot consultar a la web oficial de Tretzesports, així com informar-se de properes curses i les pertinents classificacions de cada disciplina. En el cas del Campionat de Curses de Muntanya del Baix Camp 2013, de moment, només presenta una nova cursa de muntanya, la "Cursa dels Cingles" de Vilaplana, organitzada pel club Obrint Traça, club al que precisament pertany el cambrilenc Alexis Gómez i amb el que competirà aquesta propera temporada.