Esports

Sisenes posicions pels ciclistes Àlex Sánchez i Edgar Curto en la darrera prova de la Copa catalana de ciclisme de carretera

Per Redacció

Edgar Curto en un moment de la prova disputada a Porqueres

La setmana passada, els ciclistes cambrilencs Àlex Sánchez i Edgar Curto van participar en diferents proves. El dijous 5 de juliol, a Barcelona, Àlex Sánchez va prendre part en una cursa de la lliga de la copa catalana. En aquesta, el cambrilenc va disputar tres proves: una de 250 metres de sortida aturada, una altra de puntuació i una de velocitat, on Sánchez va quedar primer empatat a punts amb un altre corredor lleidatà. El dissabte 7 de juliol, Sánchez va competir en una cronogimcana a Sant Joan Despí, amb diferents proves d'habilitat a contrarellotge. En aquesta ocasió, el ciclista cambrilenc va tornar a arrasar, sent el més ràpid amb sis segons d'avantatge sobre el segon classificat i a set segons del tercer.

Prova de la Copa catalana de ciclisme de carretera

Per altra banda, l'endemà diumenge, 8 de juliol, va disputar-se una nova prova de la Copa catalana de ciclisme de carretera, a la localitat de Porqueres. En la categoria de l'Àlex Sánchez, els corredors havien de completar 15 voltes a un circuit 1,5 quilòmetres, amb un esprint cada cinc voltes. En el primer esprint, el cambrilenc va quedar quart, mentre que en els altres tres, Sánchez no va poder puntuar per molt poc temps. Finalment, va quedar sisè en aquesta prova i molt satisfet dels resultats obtinguts durant la setmana. En aquesta mateixa prova també hi va participar Edgar Curto. En un circuit totalment pla i sense dificultat, en la categoria de Curto, els ciclistes havien de completar un total de 12 voltes amb tres esprints puntuables cada quatre voltes. El cambrilenc va situar-se sempre en el grup capdavanter, en la disputa dels diferents esprints, però només va aconseguir puntuar en un d'aquests. Al final, Edgar Curto va assolir la sisena posició.

Àlex Sánchez va quedar primer en la prova de la Copa Catalana disputada a Barcelona