Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 24 maig '12 | 11:34 | 1497 lectures |
FIRA MULTISECTORIAL

Tot a punt per la 55a edició de la Fira Multisectorial

Text Cristina Sierra  Fotografia Cristina Sierra

La regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– i l'alcaldessa –Mercè Dalmau– van presentar ahir en roda de premsa, la 55a edició de la Fira de Cambrils

Un any més, arriba la Fira de Cambrils amb els seus actes més tradicionals com el pregó o l'homenatge a la vellesa. Ahir al matí, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– van presentar la programació de la Fira que començarà aquest proper diumenge amb el pregó, a càrrec de Valentí Guasch–vicegerent de la Universitat Politècnica de Catalunya–, l'elecció de les pubilles i hereus de Cambrils i  el reconeixement a les entitats que fan anys acabats en 0 o 5 i les empreses que compleixen 50 anys d'implantació a Cambrils. L'alcaldessa va apuntar que la "Fira és un dels actes amb més tradició de Cambrils, és l'acte que sempre espera tothom".

El cap de setmana de l'1 al 3 de juny serà el punt fort d'aquesta edició. Tal com va apuntar Dalmau, enguany "hem volgut donar una nova empenta a la fira, volem que sigui el referent a les nostres comarques i que el cap de setmana sigui l'aparador del nostre teixit empresarial i del sector de serveis". Per aquesta 55a edició, la Fira comptarà amb 156 expositors i 291 estands, tot un èxit vist l'actual situació econòmica i, un any més, també hi haurà la fira medieval pels carrers del Barri Antic. Cal recordar que una de les novetats és el nou espai de promoció de productes locals de qualitat, que compta amb 24 estands.

Carme Cros: "L'empresari continua apostant per la Fira com un mitjà de contacte entre oferta i demanda"

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica va destacar el treball conjunt que s'ha fet amb les altres regidories i va apuntar que "la Fira és el nostre mirall i aparador. Aquesta Fira serà un exponent de que tenim un teixit empresarial que continua creient que la fira és un acte viu, la gent continua apostant per ella com un mitjà de contacte entre oferta i demanda".

Sobre els expositors, Cros va afirmar que enguany havia costat omplir els estands ja que hi havia algunes empreses que sempre agafaven 3-4 estands i enguany els han reduït. Tot i el handicap, la regidora va anunciar que el fet que aquestes empreses renunciessin als estands ha permès que en vinguin d'altres per primer cop, sobretot, en el sector d'automoció. D'altra banda, les novetat d'enguany són : el concert jove que es farà a l'Ateneu Juvenil i que serà una mostra de grups locals, la presentació del llibre 'El parlar de Cambrils' del cambrilenc Pere Navarro o l'exposició  "Els visitants" que es pot veure als jardins de l'Escola Municipal de Música. Una altra de les novetats serà el castell de focs que clausurarà la fira i que ha estat finançat per set associacions d'empresaris locals.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 8 comentaris rebuts

Macu el cartell dels fanals, tots trencats pel vent i de postres no saps a que hi posa. No es lleigeix res de res.

Segur que "l'artista" del cartell no es de Cambrils i de segur que deu ser d'un "amiguet" d'algun regidor/a.
de cap manera | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 14:11
i sobretot que la gent que vingui de fora, aparqui el cotxe al nostre flamat i nou parking de l´ajuntament, i amb una mica de sort, tornarem a obrir el solar de davant del pabelló , previ pagament de un euro al dia....o al de horta de sta maria, o potser habilitarem un altre solar , per que no manqui l ´aparcament, i ja de pas si la fira es un mirall, algu necesite un perruquer, si no mireu la foto.....
perruquer | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 14:59
quin programa !! no m' estranya gens amb aquest tripartit al govern!! aixó és promoció? us veiem el plumero i de molt lluny!! xarrameca , sortir a la foto i promoció vostra individual!! LA DRETA ATACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Pepeta | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 15:09
TGN reduce a la mitad el número de locutorios desde 2010!! Ahora entiendo el acoso policial en cambrils a los locutorios..
santa inquisicion? | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 16:40
A això se'n diu promoció, quina capacitat que té la regidora. Aquesta any la Fira serà un esdenimenr "ben fet", com els pressupostos", s'han acabat les Fires mal fetes. Les fires de Barcelona, Madrid, París o Londres, una broma al costat de la d'aquest any de Cambrils. On hi ha talent...
l'observador | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 19:55
Per que no comenteu a les noticies del psc? Ah, es que no interessa!
Yago | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 22:22
de cap manera: Estic amb tú, es impossible de llegir.
Et diré més: casi que me la foto per mirar el "cony" de lletrero, pancarta o digueu-li com vulgueu.
S'han lluit
FM de C 54+1 | Contestar aquest comentari! | 25/5/2012 - 1:12
Yo no he visto como queda el cartel en el programa, pero si es como los carteles que han colgado vamos listos.
Os habéis lucido y en cuanto a la programación no veo novedades por ninguna parte, mas de lo mismo.
Juani | Contestar aquest comentari! | 25/5/2012 - 10:35

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (24/5/2012)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: