Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | divendres 18 maig '12 | 11:05 | 4184 lectures |
PLA ESTRATÈGIC MUNICIPAL 2011-2013

El govern presenta el Pla Estratègic Municipal 2011-2013, amb la intenció "d'endreçar la situació econòmica, potenciar l'activitat econòmica i garantir els serveis socials"

Text Berta Ruiz  Fotografia Berta Ruiz

Carme Cros (PP), Mercè Dalmau (CiU) i Xavier Martí (la PLIC), ahir, en la presentació del Pla Estratègic Municipal 2011 - 2013

L’equip de govern municipal va presentar, ahir en roda de premsa, el Pla Estratègic Municipal 2011-2013 (PEM), un full de ruta que recull els passos a seguir, de manera global, durant aquest mandat. La compareixença pública va ser encapçalada per l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, acompanyada dels seus dos socis de govern: la primera tinent d’alcalde –Carme Cros– i el segon tinent d’alcalde, Xavier Martí. Tots tres van fer una primera intervenció on van destacar els objectius generals d’aquest PEM i les diferents accions que s’han dut a terme, després de gairebé un any de govern. "L’optimització de la gestió municipal –fent un ajuntament més eficient i sanejat–, l’impuls de l’activitat econòmica –donant suport a l’emprenedor– i mantenint les polítiques socials –fent un ajuntament al servei de les persones–", van ser els tres eixos sobre els quals va girar la roda de premsa. Cal destacar que, en la roda de premsa, es va fer entrega d'un llarg llistat d'accions dividides per àrees. Tot i això, cap dels tres membres de l'equip de govern va explicar cap projecte a realitzar i només es van limitar a citar-ne alguns.

Mercè Dalmau: "Aquest full de ruta està basat en la realitat i en aquelles actuacions que són realment importants pel ciutadà"

En una primera intervenció, l’alcaldessa va manifestar que “aquest full de ruta està basat en la realitat i en aquelles actuacions que, donada la situació econòmica actual, són realment importants pel ciutadà” i va recordar els passos previs a la seva elaboració: el Pla de Sanejament, l’aprovació del primer pressupost i les mesures que s’han pres des d’altres administracions. Mercè Dalmau va reiterar que aquest PEM és una eina viva i adaptable durant els propers anys, el qual s’ha fet de manera molt rigorosa i realista, i “sense fer volar coloms”.

Carme Cros: "Aquest PEM no és un llistat d'obres impossibles ni faraòniques. És un moment de fer més amb menys"

A continuació, la primera tinent d’alcalde –Carme Cros– també es va referir a la “rigorositat” i a les mesures realistes que ja s’ha posat en pràctica, a través, segons va dir, “de l’estalvi, la racionalització i la garantia dels serveis prioritaris”. Cros va insistir que aquest PEM no és “un llistat d’obres impossibles ni faraòniques. És un moment de fer més amb menys i hem de trobar un punt de compromís entre la ciutadania i l’administració, cercant sinergies amb les entitats, els empresaris, els ciutadans. Hem de ser aliats per tal de fer la feina que toca. Nosaltres no parlem de retallades, parlem d’una gestió dels diners amb rigor”.

Xavier Martí demana treball en equip entre govern i ciutadania per tal de generar "riquesa i il·lusió"

Finalment, la líder del PP va manifestar que “som un equip de govern cohesionat, decidit i responsable, compromès a treballar per retornar una situació positiva al municipi”. Finalment, el segon tinent d’alcalde –Xavier Martí– va voler llançar un missatge positiu dient que aquest pla és el primer pas per generar creixement econòmic i generar riquesa. “L’administració no genera directament llocs de treball, però pot impulsar polítiques perquè els emprenedors en creïn”, va dir. Martí va demanar treball en equip entre govern i ciutadania per tal de generar “riquesa i il·lusió”, tot mirant al futur, malgrat la difícil situació actual.

Optimització de la gestió municipal, l’impuls de l’activitat econòmica i manteniment de les polítiques socials

Després de les intervencions dels tres socis de govern, l’alcaldessa va ser l’encarregada de desgranar els principals punts del Pla Estratègic Municipal 2011-2013, a través d’un powerpoint. Girant el seu discurs a l’entorn de tres conceptes bàsics: l’optimització de la gestió municipal, l’impuls de l’activitat econòmica i el manteniment de les polítiques socials, Dalmau va anar enumerant les accions que s’han marcat pels propers anys.
Així doncs, va destacar diferents qüestions com la simplificació dels tràmits administratius, la introducció de millores normatives per incrementar l’eficiència, la instauració d’un nou calendari fiscal al 2013 (per exemple amb el fraccionament del pagament de l’IBI de manera trimestral), l’establiment de sinèrgies amb el sector privat, la creació d’un viver d’empreses, la promoció turística, l’impuls i la realització de grans esdeveniments, la fidelització del turisme de segona residència, l’impuls dels polígons industrials o l’aplicació de polítiques que garanteixin la igualtat social. També va dir que cal assegurar la viabilitat econòmica de les llars d’infants i l’Escola Municipal de Música i que cal impulsar una ciutat integrada amb les noves tecnologies.
Per altra banda, va apuntar que els eixos sobre els quals conflueix tot el PEM són, endreçar la situació econòmica en primer lloc, establir les bases per a la recuperació i el creixement i garantir les prestacions i els serveis bàsics.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 68 comentaris rebuts

"però cap dels tres membres de l'equip de govern va citar cap projecte a realitzar"
Os pregunto. ¿Cuando no les vemos, se rien de nosotros?
Tombo | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 11:29
I on és document? potser que la ciutadania tingués el power point i tinguessim la transparència de la que fan gala.
Document? | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 11:57
buf , ara parleu de garantir els serveis socials quan ho heu retallat tot? no teniu vergonya , quin morru!! vosaltres no genereu llocs de treball però els elimineu!!
queetcreusquetecrec | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 12:23
Estoy con Tombo...estos cuando no les ve la gente se parten la caja
Tomba | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 12:56
volem un document firmat , perque la transparencia de la cual l' alcaldesa parla sigui palesa. Ja está bé de tanta conya , us creieu molt llestos!!
a veure si és veritat que potencieu l'activitat económica , però sense que els regidors generin més despeses! Perque potenciar l' activitat económica no és sinónim d'anar de vacances a les costelles dels cambrilencs!
Pepita | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 13:44
"Hollande se baja el sueldo un 30%."
Los de Cambrils nos aumentan un 30 % el IBI | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 13:50
"Soraya Sáenz de Santamaría, al término del Consejo de Ministros. Uno de los asuntos destacables es que el encargado de apartar de su cargo a los responsables públicos que no cumplan con sus obligaciones económico-financieras será, precisamente, el ministro de Hacienda. Podrá destituir a cargos públicos y apartarlos de sus puestos, no sólo en la administración central, sino también en las administraciones autonómicas y local"

Ministerio de Hacienda, pásate por Cambrils y destituye a los que han incumplido sus obligaciones económicas con el pueblo que les votó.
30 % cabreado, 30 % indignado, 30 % esperando perderles de vista. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 13:22
El que tindrieu que fer es pagar a la gent ,per culpa vostre, nomes vostre, la gent que ho esta passant molt malament, no teniu ni escrupols ni dignitat, aixó és diu tortura psicológica i tindria que esta penat. Vosaltres mengeu cada dia i cobreu cada mes, Demostreu ser molt solidaris amb el poble. Com afectat no he rebut cap carta ni cap explicació en 8 mesos
Pagueu ja!! | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 14:44
Ajuntament al servei de les persones???? No teniu cap tipus de vergonya.
SP | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 15:20
Han tardat un any en aclarir-se que poden aportar a la poblacio: quina mediocritat!
Bambu | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 15:52
i es pot saber on és , aquest famós powerpoint? Potser es va perdre després d'haver-lo presentat? a veure si resultarà que a banda del powerpoint que es presenta a la premsa, no hi ha res més. Ja ha passat amb aquest govern que diu una cosa i l'amaga alhora
desconfiat | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 17:27
Pla Estratègic Municipal 2011-2013. Però el mandat no es 2011-2014?, tantes ganes tenen de tornar a entrar que volen que les eleccions sigin el 2013?.

Si tenim en compte que aquest Pla Estratègic el presenten un any tard, que els últims sis mesos de govern (gener-juny 2014) no el tenen per a res i segons ells només els hi queda un any i mig per fer alguna cosa ( mes retellades), em sembla que els Cambrilencs ho tenim clar.
Moussaka | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 18:17
segurament els ultims 6 mesos de govern seran: gener-juny 2015.... pero escriu el que et doni la gana, que total per criticar....
oletu | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 4:18
Erase una vez,unos concejales del ayuntamiento de Cambrils,que no tenían ni puta idea de que hacer para sacar a la población adelante.Tras un año culpando al los antiguos ediles,decidieron recortar en servicios sociales,educación,sanidad,subir los impuestos pero tampoco les cuadró.¿Que hicieron?,lo mas original potenciar un poligono industrial asi como el turísmo de segunda residencia.(es que lo petaís de originales).Relizar grandes eventos(la feria del caballo totalmente consolidada,por citar alguno)Crear un vivero de empresas(¿quien financia la empresa?¿el Ayuntamiento o Bankia?).Aplicación de politicas de igualda(supongo que teniendo en cuenta que los hay mas iguales que otros¿no?.Es que lo clavais
CABO QUIÑONES | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 18:19
Érase una vez unos políticos en Andalucía que repartían dádivas via ERE a sus coleguillas y que decían aquello de "hay otra forma de hacer política", pero mira por donde, solo ganar las elecciones cogen las tijeras y se ponen a recortar como campeones en educación y sanidad (despiden profesores, recortan servicios...) y, oh sorpresa!! suben el IRPF en su tramo autonómico. Estos tambien la clavan o es que no ves más allá porque no has tenido la capacidad de ascender en el escalafón...sea el que sea?
El Sargento de Hierro | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 20:11
Totalmente de acuerdo con usted, mi sargento,pero no quita que los de aquí no tengan ni puta idea.Y lo de promocionar el turismo de segunda residencia, los eventos y el poligono industrial es tan viejo como la orilla de la playa
CABO QUIÑONES | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 19:54
¡Sus Ordenes mi Sargento Chusquero!, Hay novedades en el frente: La Guerra de Filipinas ha acabao. Hemos perdio!. Los de la OTAN dicen no se que daviones robot y talibanes. y que nos dejemos de botijos y fusiles con pedernal que no nos enteramos de que va la cosa. Y que qué tie que ver el tocino con la velocidá que en el pueblo no gobiernan los Andaluces.Ahhh y que dice la Merkel que se ponga firmes que tós los del PP estan bajo sus ordenes y como se mueva otra vez sin permiso le va a meter un puro que le va a parecer el del Castro .
Caporal Gila | 23/5/2012 - 20:24
Xavier Martí demana treball en equip entre govern i ciutadania per tal de generar "riquesa i il·lusió".
Molt bó, i desprès ell la riquesa s'ho pateja en viatges i la il·lusió la té de fer turisme.

Carme Cros. Nosaltres no parlem de retallades, parlem d'una gestió dels diners amb rigor.
Molt bó també, no parleu de retallades per que les feu i els diners el gestioneu amb rigor cobrant cada mes uns sous d'escàndol.

Mercè Dalmau. Aquest PEM és una eina viva i adaptable duran als propers anys.
Per vostè els propers anys s'acaven l'any vinent, el 2013.
Amparo Noia | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 19:23
Sra Merce Dalmau: Podria contarnos, cuando saco la licitación del servicio de socorrismo en playas? porque todos los rumores indican que se lo dio a Cruz Roja sin ningún concurso publico. soy un ex trabajador de cruz roja y de le empresa sport salvament.
Nicolas | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 20:03
si es veritat és de denúncia!
Pepita | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 22:39
Pepita, lo mío es una pregunta, ya que nose a donde tengo que ir a dejar el curriculum para poder trabajar. En la web de cruz roja todavía no aparece nada ( http://cruzroja.asp.infojobs.net/home/index.xhtml) pero no me fio mucho, y en la bolsa de empleo de cambrils tampoco aparece nada..Esperemos que lo lleven con transparencia. Y los que buscamos trabajo tengamos posibilidad de trabajar un año mas en las playas de cambrils.
Nico | Contestar aquest comentari! | 20/5/2012 - 22:55
Nico , espero que tengas suerte y puedas trabajar, pero igual lo tienes más crudo porque ahora con convergencia y PP funcionan más las "conveniencias"!! ahora están buscando amigos , conocidos etc...
Pepita | 20/5/2012 - 23:44
Ni "Pla" i "Estratègic", un conjunt de punts copiat dels seus respectius partits per donar la impressió de que saben on van, però la realitat és que la desorientació és clara.
Bruixola | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 20:14
per cert a veure si no retalleu les notícies al vostre gust , i deixeu la veu a nivell normal, per aixó voleu TDcamp , per publicar el que voleu ! sou el govern de la dictadura . el poble té memória .
Pepitu | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 22:45
Los jinetes del apocalipsis al ataque!! pero queremos transparencia y claridad , lo que todavia no habeis demostrado.
Josu | Contestar aquest comentari! | 18/5/2012 - 23:01
Que poca verguenza tienen, pero claro algo han de decir... Ayudar al emprendor?? si no me equivoco Sra.Dalmau, para usted ayudar al emprededor consiste (Segun sus palabras) en ayudarle cuando su negocio este consolidado. plas plas genial. Como se atreven a hablar de politicas sociales y de igualdad? si nos han recortado todo lo referente a las ayudas sociales y nos han subido todos los impuestos.

Preguntais por ahi si la legislatura acaba en el 2013... pues no, acaba en el 2015, que será cuando los ciudadanos ya no podamos ni respirar de tanto apretar el cinturón, y entonces empezaran a darnos migajas asi en dos años pensaremos que nos han dado mucho y les volveremos a votar....Al tanto con lo que dgo.... en 2013 nos daran algun servicio social preparando la precampaña
SOS CAMBRILS | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 0:26
N.P.I
R.I.P | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 0:40
Algu pot creure l' anomenat pla, que llegeix l'alcaldesa, amb la cara que posen el X.Martí i la Cros?
Clinton | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 11:20
noooooooooooooooooooooooooooooooo!!
Pepitu | Contestar aquest comentari! | 20/5/2012 - 23:45
Full de ruta?, Pla estratègic?, algú pot creure que en tenen cap?. Per tenir-lo cal apostar per mesures d'estímul, cal veure els propers anys, cal tenir visió de futur, etc. Ja ser que això és demanar molt per a aquests tres personatges de la foto.
Un cambilenc | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 12:23
Quin horror! Torno a estar d'acord amb la Cros!!!
"Nosaltres no parlem de retallades"; és cert, no en parlen amb ningú, no consulten, no dialoguen, ni es deixen aconsellar per aquells que fan la feina, retallen i punt!!!!

És acollonant, de tebeo. Presenten un pla estratègic 2011-13 a meitat de 2012 i no són capaços d'explicar cap projecte a realitzar. Posats a enfrotre-se'n de la gent podrien haver demanat una mica més de temps per poder acabar de definir el PEM.
Els hauríen de tancar...
PIM PAM PEM | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 12:42
Jijijij ¿ya os habéis desahogado? A todos aquellos que sois amnésicos o tan inocentemente naïfs que sois capaces de seguir defendiendo a una socialdemocracia caduca y moralmente arruinada, incapaz de gobernar, porque gobernar es hacer lo que se debe y no lo que le interesa a un partido... que os den, Con árnica, por supuesto. Y podéis seguir pataleando porque la democracia, aunque os duela, es alternancia. Tomad paciencia, que os quedan tres añitos para quedaros afónicos. Y luego vendrán otros cuatro de gobierno de derecha. ¿Sabéis por qué? Porque sois menos de los que os pensáis, y pensáis que valéis más de lo que valéis. Al menos aquí os podéis desahogar, vomitáis vuestra catarsis y así os ahorráis el psiquiatra sin necesidad de poner la cara, que ya sabemos que se os da muy bien lo de las manifestaciones, como aquello de los abusones de instituto, muy machitos en grupo.

Y todos los que os hemos echado de casi todos los gobiernos, por razones estrictamente sanitarias, entretanto nos partimos el pecho viendo como no sabéis perder, no tenéis vergüenza, y mucho menos una pizca de dignidad. Que habéis arruinado este país, a ver si os enteráis de una vez!

Y por cierto, los sueldos de escándalo los puso el tripartito de izquierdas, que parece que vuestras meninges flaquean! Si, esos que prometían el oro y el moro, pero solo trajeron al moro. Y al argentino, dicho sea de paso, que cuando no tiene nada que expropiar en su país viene a este para ganar algo de pasta. Que gracia me hacéis!
M Zuckerberg | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 15:26
d' on has sortit tu?
Pepita | Contestar aquest comentari! | 20/5/2012 - 23:49
Desde luego no del lumpen sociata.
M Z | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 18:07
hi ha un forat negreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
que el veus????? je, je
Pepita | 21/5/2012 - 22:57
Per la manera d'expressar-se suposo que del NODO.!!
Quanta roba i quan poc sabó.... | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 20:11
Sembla que això de que no s'ha de parlar del passat va per barris, no? Del NODO o d'Intereconomia el tío l'ha clavat!
Algú que parla clar! | 21/5/2012 - 21:58
Es usted mas tonto/a que un obrero de derechas
CABO QUIÑONES | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 19:58
Doncs tu no en fas gens de gràcia.
Llàstima que aquest pas, amb el tema de les retallades a la sanitat i en concret en psiquiatria, ja no hi serem a temps amb el teu cas.
N'hi han més fora... | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 23:18
Xaval. Parlant de desfogar-te et quedes ample tu. Tens raó: la democràcia és alternança i per sort mai donarà espai a una xusma de ultra dreta que només es capaç de manifestar-se mitjançant la violència, sigui real o escrita (com és el teu cas). Gent que vol prendre el carrer i no poden fer manifestacions perquè menys de 40 es consideren grup de turistes i els hi venen records. Per sentir-te guanyador no es veu que tinguis molta satisfacció, sinó una gran, immensa rancúnia, que normalment prové d'una baixa autoestima i complexe d'inferioritat (comprensible en algú que te com a líders a la marquesa Esperanza Aguirre, a Mariano Rajoy, a l'Ansar i el Paco, posar-te Zuckerberg d'àlies és un altre símptoma). Respecte a la teva referència als immigrants es pales el teu origen forani, com els de les persones a que els hi retreus vindre a guanyar-se la vida (com van fer els teus pares que no parlaven català, o alemany), mira el teu arbre genealògic i calla. Respecte a arruïnar un país, els dirigents del País València, Balears, i la Comunitat de Madrid, Múrcia, etc. poden donar lliçons i no són precisament comunistes, ni socialistes; i a arruïnar el mon els genis del FMI (mira tu on estava el Rato, el de la bankiarrota), EE.UU., les agències de qualificació, etc són els que han creat aquesta crisi, que ells mateixos reconeixen que no saben com salvar, i tampoc són un exemple de socialisme, ni socialdemocràcia, ni tan sols de liberalisme. Potser el comunisme ha mort, però els més grans capitalistes del mon actualment són els xinesos comunistes (i tenen bona salut per estar morts). ¿Que va dir José Antonio davant aquesta possibilitat?¿Sou capaços d'assumir-la ?¿Os comprareu el Llibre Vermell (de Mao, no el de Montserrat) i llençareu els altres (si es que en teniu)?. La mala llet marxa en bona mida fent l'amor, prova-ho i apart de l'acne als quaranta potser veus el mon diferent.
Cambrilenc maoista capitalista | Contestar aquest comentari! | 23/5/2012 - 21:34
Xavier Martí demana treball en equip entre govern i ciutadania per tal de generar "riquesa i il·lusió" I EL PLUS PAL SALÓN que bonitas palabras xec, seguro que nos ayudarán Xavi...
haciendo ver que lo controlan.. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2012 - 16:05
ja,ja, jo m' ofereixo voluntaria per fer vacances en equip a despeses pagades!!
Pepeta | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 12:16
...tres eran tres..........nos destruyen Cambrils.
vilero | Contestar aquest comentari! | 20/5/2012 - 21:49
M Zuckerberg eres mas corto que la picha de un virus.
Marcus Güelgui | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 10:08
Ja! He aquí un especímen que aparte de no tener argumentos ni discurso encima se cree un graciosín, con un seudónimo pretendidamente original (y toda una referencia generacional, por otro lado). Tu comentario merece el mismo trato que las diatribas de los cuatro oportunistas que pululan por estos lares: la papelera.
M Z | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 18:14
la vostra cara ho diu tot , orgullosos de deixar a molta gent sense feina, no pagar,retallar i cobrar un dineral amb molta menys feina perque amb tantes retallades!
Pepeta | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 12:30
Señora, a ver si se entera: LOS SOCIALISTAS SON LOS QUE SE HAN CARGADO LA ECONOMÍA Y LOS QUE DEJARON CINCO MILLONES DE PARADOS, Y UN MONTÓN DE FACTURAS POR PAGAR. Lo pongo en mayúsculas aunque dudo que lo pille, aunque está claro que si es capaz de escribir tanta tontería junta es por que es parte "afectada".
M Z | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 18:18
de fantasmes el mon n' esta plé !!!!.
Qué te pica amb tanta mala llet i tant faltón. Educació necesites tu.
Pepita | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 22:55
Vaya, doña Pepita se enfada y me acusa de faltón... ¿pero se ha leido usted sus comentarios? A esto se le llama ver la paja en el ojo ajeno y no ver la viga en el propio. ¿A que escuece? Pues váyase acostumbrando.
M Z | 23/5/2012 - 0:09
M.Z.Tiene usted tal lavado de cerebro,solo comparable a los del PSOE,que dan pena.
CABO QUIÑONES | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 23:49
Recortan educación y subvencionan la enseñanza privada, recortan sanidad y subvencionan sanidad privada, apoyo a las pequeñas empresas ninguno, para la banca millonadas. Suben impuestos a clase trabajadora y amnistían a los especuladores de siempre. Creo que este gobierno (es igual el local que el estatal), lo hace para unos pocos en desmedro de la mayoría. Eliminan la Feria del Caballo, recortan el Cambrirock, pero el festival de Música, que es para unos pocos, no lo recortan. Tendría que estar todo Cambrils caceroleando en el Parc Samá, Lo siento por Bosé, pero hay que hacerse oir.
RedonditoDeRicota | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 15:57
Usted es quien pedía mas canchas de fútbol para jugarse un asado con los amigos¿no?
GARDEL | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 23:41
Si voleu estalviar us proposo una idea..:::....Feu que els coles de Cambrils facin jornada intensiva.Us estalviareu les beques de menjador . .Estalviareu en llum i calefacció als centres...... I estalviareu als avis haver de fer quatre viatges cada dia.!!!
Optimització. | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 19:46
Y si los padres trabajan a turno partido, el niño que? Lo dejan "aparcado" en el nuevo parking del ayuntamiento?
Tu debes ser tecnico del ayuntamiento , no? | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 11:15
Hablo de beques de comedor ,no de eliminar el comedor .Lo deja en el comedor( pero sin beca) y despues en actividades( pagando como hasta ahora) y lo pasa a recoger a la misma hora por la tarde que si fuera en turno partido.Usted contento y yo tambien.
No soy tecnico ,soy objetivo. | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 14:45
Usted ye bobo
GARDEL | 22/5/2012 - 23:42
M Z te crees que con tu labia¿? y palabreria ¿? eres mas inteligente (perdón intelectual) que el resto de los que opinan en este foro.
Si supieras la pena que das defendiendo lo indefendible y no lo notas, es que quizás no eres tan listo como pretendes ser.
Todos los de tu calaña sois iguales, nunca reconocéis vuestra culpabilidad y siempre tenéis a alguien a quien colgar el mochuelo.
Espero ver tus comentarios, pongamos dentro de tres años, y ya veremos que excusas y parafadas recitas en tu (vuestra) defensa.
Ah! por cierto desde que gobierna tu amado PP, el paro ha crecido, la prima de riesgo ha rebasado límites y tus socios de otras comunidades autonómicas han maquillado el déficit.

Atentamente.
Marcus Güelgui | Contestar aquest comentari! | 21/5/2012 - 22:11
Vaya, el avatar del rancio y periclitado evento televisivo sesentero se ha picado! Pues nada, tila, porque cada uno defiende lo que le da la gana, que eso es la democracia, aunque se que a los de izquierda no os gusta, y aún menos cuando no mandáis, porque lo que se dice gobernar...
Pero lo más sorprendente es que tengas la desvergüenza de hablar de reconocer culpabilidades ¡cuando el resultado de las políticas socialistas ha sido la ruina de Cataluña y de España! Claro, vosotros no lo echáis la culpa a nadie de vuestra incompetencia ( ¿los mercados? ¿los especuladores? ¿el PP?). Lo más divertido es que sólo hemos tenido que esperar no ya tres años, sino seis meses, para ver como hacéis el ridículo pensando que la gente se ha olvidado de quien nos ha traído aquí y lanzando diatribas como si la película no fuese con vosotros! Eso sí, ya me explicarás como defiendes los recortes de Andalucía y Asturias... ¿o es que la tijera roja no tiene el mismo filo?
Y encima no soy del PP! Es que no das ni una!
M Z | Contestar aquest comentari! | 23/5/2012 - 0:19
Seguro que cuando acabas de escribir lo relees en voz alta mirandote al espejo y escuchandote a ti mismo.........
Espejito.....espejito...¿quien es el mas bonico? | Contestar aquest comentari! | 23/5/2012 - 13:16
Serem l'ajuntament més ric de la província, alhora però, el poble més pobre.
Marina | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 10:43
Sobre estos sueldos que se recorten por ley un 40 %, o mejor dicho salario tope para estos políticos 1500 euros plenos íncluidos.
Uno del puebloo | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 14:39
RedonditaDeRicota, la cacerolada habrá que hacerla en el Campo de Futbol, que también han cambiado la situación del Festival de Música. Se lo han cargado todo, hasta el lugar de ubicación.
cantaor | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 18:10
AVANS SE FOTIEN UN FAR DE CRITICAR AL ANTIC EQUIP DE GOBERN .. I ARA AKEST AMB PERDUT ..EL NORT ...EL ..SUR . I LO KE SURTI DEL MIG -- DE LA KAMA ES VERGONYOS.. NO CREC ..A NINGU DELS POLITICS.. SURT ..TU KE MI POSARE ...YO PERO RAPID ..KE VULL ENTRAR .. INEXPLICABLE...
ALUCARD | Contestar aquest comentari! | 22/5/2012 - 20:21
PEM= Poca Esperança Municipal
no Puc Esperar Més | Contestar aquest comentari! | 23/5/2012 - 11:16
Quiero nombre del que se apropiado del dinero, en este pais nadie va a la carcel por robar. Y la pobre gente a apechugar.
marga | Contestar aquest comentari! | 23/5/2012 - 20:31
¿Garantir els serveis socials? Si han possat una guineu a vigilar el corral! ¿Els Serveis Socials que os esteu carregant? No heu tret cap progarama perquè espereu que os l'enviin de Barcelona (Conveniència i Unció) i Madriz. (Pobresa Per Catalunya) els altres (com es diuen?) no compten només xuclen.
Cambrilenc indignat | Contestar aquest comentari! | 23/5/2012 - 21:39
M Z no te las des de tanta prepotencia, ya que ofende quien puede y no quien quiere.
El pueblo es sabio y se acuerda de muchas cosas (promesas hechas por la derecha rancia) y por saber esconder lo barrido debajo de la alfombra.
Mal andamos cuando uno reniega de lo suyo.
Marcus Güelgui | Contestar aquest comentari! | 24/5/2012 - 11:55
la unica manera de crear puestos de trabajos ...punto ..1,,bajarse la hinchada ,nomina.. 2 ,, subir los impuestos. ya que pagamos poco. pues ,ala a joder al ..PUEBLO ..asi . hacemos ..PATRIA .. lo mismo que la cancion de la .TRINKA... el poble .....................
NOSTRE......DAMUS... | Contestar aquest comentari! | 26/5/2012 - 16:18

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (18/5/2012)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: