Edició 2750 | dimarts 24 de gener de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informaciķ Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opiniķ Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellōs i l'Hospitalet de l'Infant
  APARCAM - T-BUS 2017  
Ajuntament de Cambrils [+]

SOCIETAT | dimecres 15 juny '11 | 11:17 | 1689 lectures |
EDUCACIĶ VIĀRIA

Més de 2.400 alumnes cambrilencs participen en les classes d'educaciķ viāria de la Policia Local al llarg d'aquest curs escolar

Text Redacciķ  Fotografia Cedida

Els agents de la Policia Local durant una de les classes d'educaciķ viāria

Durant aquest curs 2010-2011, la Policia Local de Cambrils ha impartit classes d'educaciķ viāria a un total de 2.411 alumnes dels diferents centres cambrilencs d'educaciķ infantil, primāria i secundāria, una xifra que suposa un increment d'un 11% respecte el curs anterior. Com a cloenda de les activitats, durant les darreres setmanes els agents escolars estan lliurant els diplomes, carnets i auques als 1.705 xiquetes i xiquetes que cursen educaciķ infantil i primāria i que han participat en el programa educatiu. Més concretament, es lliuraran diplomes de mobilitat segura als alumnes de 6č de primāria que acrediten la formaciķ rebuda en educaciķ viāria; s'entregaran carnets júnior als alumnes de 4t de primāria, ja que han realitzat la primera sortida i prāctica amb bicicleta i s'entregaran auques educatives als alumnes de 2n de primāria.

2.411 alumnes reben educaciķ viāria
 
A nivell de xifres, durant aquest curs escolar s'han impartit classes d’educaciķ viāria a 1.705 alumnes dels centres d'ensenyament d'educaciķ infantil i primāria: l'escola Joan Ardčvol, l'escola Marinada,  el colˇlegi Cardenal Vidal i Barraquer, l'escola Cambrils, l'escola Guillen de Fortuny, l'escola Mas Clariana, i l'escola La Bōbila; i a 706 alumnes dels centres de secundāria: l'institut Ramon Berenguer IV, l'institut Cambrils, el colˇlegi Cardenal Vidal i Barraquer i l'institut Mar de la Frau.

En educaciķ infantil, el programa va adreįar-se en els alumnes de 4 i 5 anys, amb l'objectiu de comentar i potenciar l'autoprotecciķ de l'infant amb l'ús dels sistemes de retenciķ infantil, donar a cončixer la figura del policia i transmetre els perills del trānsit. Les classes als alumnes d'educaciķ primāria (2on, 4rt i 6č) van centrar-se en l'aprenentatge de diferents nocions sobre la seguretat viāria, tant a nivell teōric com prāctic. Amb els alumnes de 2on es van realitzar diferents sortides per cončixer l'entorn; mentre que amb els alumnes de 4rt i 6č es van fer sessions teōriques i sessions prāctiques de sortida amb bicicleta. A nivell d'ESO, el programa va adreįar-se als alumnes de 3er i 4rt, amb l'objectiu de fomentar la reflexiķ i facilitar canvis d'actitud entre els joves quant a problemātiques sobre seguretat com l'ús del casc, el consum d'alcohol i la seva reflexiķ davant dels accidents de circulaciķ. Finalment, també es van organitzar una quinzena de xerrades amb alumnes de batxillerat i de cicles formatius amb monitors de l'Institut Guttman afectats per una lesiķ medulˇlar als instituts Cambrils, Mar de la Frau, Ramon Berenguer IV, a l'Escola d'Hoteleria i Turisme i al colˇlegi Cardenal Vidal i Barraquer. Hi van participar uns 380 alumnes. Aquesta activitat es va tornar a oferir, després de molts anys sense fer-se, grācies al suport de l'Institut Guttman i del SCT.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 3 comentaris rebuts

i també els hi ensenyen a requisar samarretes??
Tinc els pebrots... | Contestar aquest comentari! | 15/6/2011 - 18:53
I a respectar les lleis i els diputats escollits democrāticament, també...
"Endinyat" | Contestar aquest comentari! | 15/6/2011 - 20:27
I quí ha ensenyat als "endinyats" a robar-li el gos guia a un diputat cec...??
...com els del Berlusconi!! | Contestar aquest comentari! | 15/6/2011 - 20:35

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaaa aaaa aaaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaaa aaaa aaaaa
a
aaaa
a
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2750 (15/6/2011)  


q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: