El temps a Cambrils:   avui  demà  Temperatura:16.6ºC | Humitat: 94% | Pressió: 1024Hpa | Vent: NO 1 km/h | Precipitació: 0mm meteoclimatic.com 
    Edició 2175 | dijous 2 de octubre de 2014 | Any IX
  Cercador     
En portada Informaciˇ Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opiniˇ Reportatges Cambrils.tv Agenda
SOCIETAT | dimecres 15 juny '11 | 11:17 | 1153 lectures |
EDUCACIË VI└RIA

MÚs de 2.400 alumnes cambrilencs participen en les classes d'educaciˇ viÓria de la Policia Local al llarg d'aquest curs escolar

Text Redacciˇ  Fotografia Cedida

Els agents de la Policia Local durant una de les classes d'educaciˇ viÓria

Durant aquest curs 2010-2011, la Policia Local de Cambrils ha impartit classes d'educaciˇ viÓria a un total de 2.411 alumnes dels diferents centres cambrilencs d'educaciˇ infantil, primÓria i secundÓria, una xifra que suposa un increment d'un 11% respecte el curs anterior. Com a cloenda de les activitats, durant les darreres setmanes els agents escolars estan lliurant els diplomes, carnets i auques als 1.705 xiquetes i xiquetes que cursen educaciˇ infantil i primÓria i que han participat en el programa educatiu. MÚs concretament, es lliuraran diplomes de mobilitat segura als alumnes de 6Ŕ de primÓria que acrediten la formaciˇ rebuda en educaciˇ viÓria; s'entregaran carnets j˙nior als alumnes de 4t de primÓria, ja que han realitzat la primera sortida i prÓctica amb bicicleta i s'entregaran auques educatives als alumnes de 2n de primÓria.

2.411 alumnes reben educaciˇ viÓria
 
A nivell de xifres, durant aquest curs escolar s'han impartit classes dĺeducaciˇ viÓria a 1.705 alumnes dels centres d'ensenyament d'educaciˇ infantil i primÓria: l'escola Joan ArdŔvol, l'escola Marinada,  el colĚlegi Cardenal Vidal i Barraquer, l'escola Cambrils, l'escola Guillen de Fortuny, l'escola Mas Clariana, i l'escola La B˛bila; i a 706 alumnes dels centres de secundÓria: l'institut Ramon Berenguer IV, l'institut Cambrils, el colĚlegi Cardenal Vidal i Barraquer i l'institut Mar de la Frau.

En educaciˇ infantil, el programa va adrešar-se en els alumnes de 4 i 5 anys, amb l'objectiu de comentar i potenciar l'autoprotecciˇ de l'infant amb l'˙s dels sistemes de retenciˇ infantil, donar a conŔixer la figura del policia i transmetre els perills del trÓnsit. Les classes als alumnes d'educaciˇ primÓria (2on, 4rt i 6Ŕ) van centrar-se en l'aprenentatge de diferents nocions sobre la seguretat viÓria, tant a nivell te˛ric com prÓctic. Amb els alumnes de 2on es van realitzar diferents sortides per conŔixer l'entorn; mentre que amb els alumnes de 4rt i 6Ŕ es van fer sessions te˛riques i sessions prÓctiques de sortida amb bicicleta. A nivell d'ESO, el programa va adrešar-se als alumnes de 3er i 4rt, amb l'objectiu de fomentar la reflexiˇ i facilitar canvis d'actitud entre els joves quant a problemÓtiques sobre seguretat com l'˙s del casc, el consum d'alcohol i la seva reflexiˇ davant dels accidents de circulaciˇ. Finalment, tambÚ es van organitzar una quinzena de xerrades amb alumnes de batxillerat i de cicles formatius amb monitors de l'Institut Guttman afectats per una lesiˇ medulĚlar als instituts Cambrils, Mar de la Frau, Ramon Berenguer IV, a l'Escola d'Hoteleria i Turisme i al colĚlegi Cardenal Vidal i Barraquer. Hi van participar uns 380 alumnes. Aquesta activitat es va tornar a oferir, desprÚs de molts anys sense fer-se, grÓcies al suport de l'Institut Guttman i del SCT.
EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 3 comentaris rebuts

i tambÚ els hi ensenyen a requisar samarretes??
Tinc els pebrots... | Contestar aquest comentari! | 15/6/2011 - 18:53
I a respectar les lleis i els diputats escollits democrÓticament, tambÚ...
"Endinyat" | Contestar aquest comentari! | 15/6/2011 - 20:27
I quÝ ha ensenyat als "endinyats" a robar-li el gos guia a un diputat cec...??
...com els del Berlusconi!! | Contestar aquest comentari! | 15/6/2011 - 20:35

Afegeix un comentari a aquesta notícia

El funcionament d'aquest apartat és moderat, això vol dir que quan escrius un comentari al Diari Digital aquest no es publica directament fins a ser supervisat per membres de la nostra redacció. Agraïm la teva participació i et demanem que mantinguis l'educació i el respecte als altres. La redacció de Revista Cambrils Diari Digital es reserva sempre el dret a no publicar un comentari.

Nom: Esborrar comentariEnviar comentari
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2175 (15/6/2011)  
 PUBLICITAT


q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2014

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: