Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 9 juny '11 | 12:00 | 5751 lectures |
PLE EXTRAORDINARI

Emotiu ple de final de mandat amb el comiat de nou regidors

Text Cristina Sierra | Berta Ruiz | Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Salvador Matas, Joan Mas, Robert Benaiges, Joan Recasens i Ana López, en un moment del ple d'ahir

La sala de plens del consistori cambrilenc acollia ahir al matí un ple extraordinari, el darrer d'aquest mandat, que va servir per tancar la legislatura 2007-2011 i per a que molts dels regidors s'acomiadessin del seu càrrec. Va ser una sessió molt emotiva, amb algunes llàgrimes dels que marxen i plena de paraules d'agraïment per part d'uns i altres. Lluny de polèmiques ni controvèrsies polítiques, el ple d'ahir va estar farcit de bona voluntat i de bons desitjos per part de tots.

En total són nou els regidors que pleguen: Anna Peláez i Laura Forcadell del PSC, Jordi Savall i Joan Recasens d'ERC, Salvador Matas d'ICV, Jesús Nogués de CiU, Mar Roca i Salvador Franch de la PLIC i el regidor no adscrit, Iñaki Carnero. Tots ells van voler adreçar unes paraules en la que era la seva darrera sessió plenària com a regidors de l'Ajuntament. Especialment emotives van ser les intervencions de Jordi Savall, Mar Roca i Joan Recasens que no van poder contenir l'emoció, i en alguns moments del seu discurs van haver d'aturar-se. D'altra banda, els caps de llista de les cinc formacions que tindran representació política a l'Ajuntament de Cambrils aquests propers quatre anys –Mercè Dalmau (CiU), Carme Cros (PP), Xavier Martí (la PLIC), Robert Benaiges (PSC) i Oliver Klein (NMC)–, també van intervenir per acomiadar els seus companys de govern i d'oposició al llarg d'aquest mandat.
Com a denominador comú, en totes les intervencions dels regidors que marxen i dels que es queden, va destacar un especial record per a tots els treballadors de la casa, dels quals en van destacar el seu esforç, treball i dedicació. El ple es va acabar amb un aplaudiment general i un "Visca Cambrils!" entonat per l'alcalde en funcions, Robert Benaiges.

Les frases més destacades de la darrera sessió plenària del mandat 2007-2011:

Anna Peláez (PSC):
- "Fa 20 anys que vaig entrar a treballar a l'Ajuntament i fa 16 anys que visc a Cambrils. Vaig començar a treballar en un edifici del carrer de l'Hospital, a l'àrea de recaptació".
- "Quan miro enrere veig l'avenç que ha fet l'Ajuntament de Cambrils. Som punters en aspectes tècnics".
- "Finalitzo la meva etapa com a servidora pública i continuo com a treballadora de l'administració".
- "Vaig entrar a la política perquè m'ho va demanar el Robert Benaiges i li dono les gràcies per haver confiat en mi".
- "Dono les gràcies als companys i a totes les persones que m'han ajudat a fer la meva feina".

Laura Forcadell (PSC):
- "Sabia que la regidoria era complexa, però em sento tranquil·la de la feina feta i satisfeta del treball invertit".
- "Marxo deixant un ciutat més segura que fa quatre anys i assentant les bases de la seguretat a Cambrils"
- "He decidit renunciar a l'acta com a regidora electe per motius personals i ètics, i ara torno a com a funcionària a l'OAC".
- "En aquest moment de comiat també voldria adreçar unes paraules als "indignats". Em semblen bé les seves reivindicacions, però el més important és comprometre's. Els convido a que es comprometin amb la força política que els hi sigui més afí i que ho facin de manera activa".
- "Avui m'acomiado en qualitat de regidora, però quedo a disposició de la ciutadania com a funcionària pública".

Jordi Savall (ERC):
- "Fa 12 anys, la població em va donar la confiança per entrar al govern. En aquests anys, han passat coses bones i dolentes però em quedo amb les bones".
- "Dels anys de legislatura a l’oposició vaig aprendre a fer millor política de govern.  Dels anys de legislatura de govern, em quedo amb el treball de tots per fer un poble de qualitat.
- "En aquests anys, he tingut l’oportunitat de conèixer la vessant humana de les persones que han format la legislatura i l’administració".
- "Vull fer un agraïment personal a les persones de les diferents regidories on he estat, més enllà de les ideologies polítiques. A l’Anna Peláez i Laura Forcadell els hi agraeixo la feina que han fet i que tinguin sort en aquesta nova etapa".
- "Al meu company de partit, Joan, t’agraeixo el que m’has ensenyat en aquests anys, tot el que he après de tu".
- "Al Robert, Joan i Salva gràcies a tots, tot i el que es digui, hem fet un bon govern. Als que a la propera legislatura estaran a l’oposició, feu-la constructiva i fiscalitzadora".
- "Seguiré treballant per Cambrils des del món associatiu i creieu-me, no us ho posaré fàcil".

Salvador Matas (ICV):
- "Avui és un dia de sentiments. És la fi d'una etapa de la meva vida molt important".
- "Vull destacar el valor del servei públic i dir que l'Ajuntament és la primera trinxera en aquesta època tan difícil on molta gent s'ha quedat sense feina".
- "En aquests anys hem fet coses bones. Hem treballat per un Cambrils millor, més humà i més sostenible".
- "Per mi ha estat un honor servir Cambrils, amb una política de valors per ajudar la ciutadania".
- "Vull fer un agraïment a la ciutadania per donar-me la possibilitat de ser protagonista de la vida política cambrilenca en els darrers anys. Especialment a tota la gent que ha confiat en mi i en el meu partit. Espero haver estat a l'alçada".
- "Estic segur que algunes coses es podrien haver fer millor"
- "Agraeixo el treball de tota la gent de la casa i a totes les persones que han estat en les meves àrees aquests darrers anys. Gràcies pel seu esforç i per moltes hores de feina".
- "Als més companys de govern dir que hem treballat molt i que deixem una obra de govern molt important. Deixem un Cambrils que seguirem construint".

Mar Roca (la PLIC):
- "Havia viscut la política des de la comunicació i en aquests quatre anys he après les coses d’una altra manera, així com el que s’ha de fer i el que no s’ha de fer".
- "Ens hem de sentir responsables dels vots en blanc de les últimes eleccions. Hem de saber perquè hi ha una gran part de la ciutadania que no va sortir de casa per anar a votar. Acabo aquesta legislatura amb la sensació que hauríem d’explicar el funcionament de l’administració per potenciar el vot".
- "Al futur govern, demanar que es posi davant de tot els valors, que busquin solucions. El que mai no es pot fer és perdre les formes. Preneu les decisions que hagueu de prendre però penseu en les persones".
- "En aquests anys, hi ha hagut una oposició que ha treballat i no en tinc cap dubte que Cambrils ha millorat".
- "Als que estaran a l’oposició, estic segura que fareu una bona oposició. Als que us heu quedat sense representació, encoratjo al Joan Recasens i al Jordi Savall que segueixin treballant, així com al Salvador Matas, tot i no compartir la seva ideologia".
- "Als meus companys de la PLIC, em teniu al costat avui i els propers quatre anys".

Salvador Franch (la PLIC):
- "Vull donar les gràcies a les persones amb les que treballat conjuntament durant els darrers 8 anys com a regidor".
- "He d'agrair el treball de tot el personal de la casa per la seva col·laboració".
- "Per a mi és un orgull haver estat representant del nostre poble al Consell Comarcal".
- "Vull donar les gràcies a CiU, el PP i els meus companys de partit per tota la tasca feta".
- "Demano al proper govern que sigui humil i escolti a les persones".

Jesús Nogués (CiU):
- "Avui és un dia molt especial per a mi, em venen molts records. He lluitat pel que crec que és correcte i aquests anys he seguit la mateixa ideologia".
- "A les meves companyes, Mercè i Lluïsa: hem treballat de valent, enhorabona Mercè!".
- "Agrair a tots els regidors i treballadors de l’Ajuntament, ha estat un plaer i un orgull conèixer a tothom i treballar per Cambrils".
- "Dic orgullós que la feina ben feta sempre té recompensa".

Iñaki Carnero (no adscrit):
- "En aquests quatre anys he tingut l'oportunitat i l'honor de ser regidor de Cambrils".
- "Ha estat una gran experiència personal i professional".
- "Ha estat un plaer conèixer el personal humà d'aquesta casa, al qual li dec molt".
- "S'ha fet un bon treball a l'oposició i al govern, i seguirà sent així".

Joan Recasens (ERC):
- "Tinc la pell de gallina. És un dia especial, és el darrer dia de la meva vida política després de vuit anys però, també he de dir que han estat suficients".
- "De les decisions que he pres, n’hi ha d’encertades, altres no i demano disculpes. N’hi ha d’altres que ja les veurem".
- "He de destacar el grup humà d’aquestes 21 persones, que hem diferenciat el debat polític i s’ha mantingut un respecte personal".
- "La societat demana un canvi que ha de representar una nova manera de fer les coses. Tenim sempre present que els polítics no tenen la veritat absoluta i a vegades ens deixem portar per la rauxa".
- "Demano la màxima responsabilitat al proper govern, que no hi hagi desconfiança ni egocentrisme".
- "Agrair a la ciutadania, a tot el personal de l’Ajuntament i en especial, a la gent dels meus departaments: Yolanda, Gemma pel seu bon fer, Alberto, Mª Antònia, Josep Mª i en especial, al Joan Oriol, amb qui he passat moltes hores. És una gran persona i un gran amic".
- "A tots els regidors al llarg d’aquests vuit anys, 32 en total, gràcies per haver-me fet sentir còmode. Al Robert pel treball dur i intens. Al Jordi, amb el seu caràcter tant mariner he trobat una gran persona".
- "A la família, pel seu suport i per l’orgull, als meus fills, que moltes vegades no he pogut estar amb ells i han hagut de sentir comentaris pel fet de tenir un pare regidor, ara podré estar més per ells. I per damunt de tot, a la meva dona Fàtima".
- "Les persones desapareixen però els fets i actes queden".

Carme Cros (PP):
- "Vull fer arribar unes paraules d'agraïment als companys de l'oposició al llarg d'aquests anys. S'ha fet un bon treball".
- "A tots els que pleguen, fora d'ideologies, els hi desitjo que tot siguin encerts"
- "Amb molts no hem compartit idees polítiques, però he de destacar que quan una persona es vol dedicar a la política, tots ho hem amb la millor intenció i dedicant-hi el nostre temps. La gent això ho valorarà".
- "Agraeixo el suport dels treballadors de la casa, i desitjo molta sort als que marxen".

Mercè Dalmau (CiU):
- "Donar les gràcies al meu grup i als partits de l’oposició per la feina ben intensa d’aquests anys, hem après molt i en els anys que vindran hem de continuar treballant intensament.
- "Vull fer un agraïment especial al Jesús, per la seva fidelitat i tasca. Vull agrair profundament als companys de l’oposició i a l’equip de govern, ja que més enllà de les diferències, quan sortim d’aquí tenim una relació cordial.
- "Encarem els reptes amb molta il·lusió".
- "Gràcies al Robert Benaiges per la seva responsabilitat institucional. Evidentment, intentaré estar a l’alçada de les circumstàncies"
- "Estarem a la vostra disposició, les portes del despatx estaran sempre obertes".

Xavier Martí (la PLIC):
- Vull agrair la tasca feta per tots els meus companys, sobretot als que ja no estaran. Els hi desitjo fermament el millor possible en el seu panorama professional".
- "Lamento que partits tant importants com ERC i ICV hagin perdut la seva representativitat a l'Ajuntament. Els encoratjo a seguir treballant per tornar a estar al consistori".
- "Agrair als meus companys d'oposició tot el treball fet durant els darrers 8 anys, amb un treball molt fort i coordinat en els últims quatre. Això ha donat els seus resultats".
- "El passat 22 de maig, la gent va demanar un canvi i ara es constituirà un nou ajuntament".
- "Vull agrair a l'alcalde. En moltes coses hem tingut diferències, però en altres casos ens han obert les portes. Nosaltres tindrem les portes obertes. Volem un govern dialogant i de consens".
- "Hem complert amb la nostra missió. En l'acte d'investidura d'ara fa 4 anys, els hi vaig dir als regidors del meu partit que portessin el càrrec amb orgull i honestedat, i això ho hem dut a terme".
- "Mar i Salvador, això no és un adéu sinó un fins després. Gràcies per la vostra feina feta".

Oliver Klein (NMC):
- "En aquest ple destaca la vessant humana".
- "A partir del proper dissabte hi haurà un nou partit en aquests consistori, NMC. És important destacar les persones que treballen per Cambrils".
- "Al Robert, ser alcalde és difícil en les coses bones i les dolentes".

Robert Benaiges (PSC):
- "Hem gestionat aquesta casa amb un objectiu fonamental: estar al servei de la ciutadania. A partir d'ara ens posem a disposició del govern, pel bé de Cambrils".
- "Deixo de ser alcalde després de dues legislatures. Ara comença un nou govern, amb un nou estil i una nova manera de pensar. Espero que sigui el millor possible per a Cambrils".
- "Seguiré amb la meva tasca política a l'oposició. Em teniu a la vostra disposició, especialment als companys de govern. Hem patit, però també hem gaudit".
- "No és fàcil governar Cambrils, una ciutat que creix constantment i que té una realitat tan canviant. Hem intentat fer-ho el millor possible, des del pragmatisme, però amb una manera de pensar plasmada en el pla de mandat amb l'objectiu fonamental de crear infraestructures, oferir serveis i modernitzar l'administració per posar Cambrils al capdavant quant a qualitat dels seus serveis".
- "Hem posicionat Cambrils com una ciutat de referència. Ara, Cambrils compta al territori, té veu i això ha estat una feina del govern, però també de l'oposició. Me'n vaig orgullós de la feina feta, però jo no l'he de valorar. L'ha de valorar el ciutadà. La història ens jutjarà, i seguir que serà benevolent".
- "Vull demanar disculpes als ciutadans que s'han sentit decepcionats per la nostra acció de govern, però és impossible acontentar a tothom".
- "No vull donar consells al nou govern, però recomano que actuï amb fermesa en allò que creu. Nosaltres hem tirat endavant amb fermesa, segurs del que pensem, més enllà de les conseqüències".
- "M'emporto moltes satisfaccions com alcalde i algun disgust. Compto amb molts amics i amb l'estima de molta gent de Cambrils que m'han recolzat aquests dies, i tot i que molts d'ells no ens han votat, reconeixen la tasca feta".

 GALERIA IMATGES | 7 fotos

Darrer ple de mandat

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 35 comentaris rebuts

"llora como mujer lo que no supiste defender como hombre"
a verlas venir... | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 12:37
lleig. és una frase molt antiga. No escau al segle XXl
mercè | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 22:38
lleig? lo que han hecho ellos con el pueblo...cutres esas lagrimas de cocodrilo, que seran más por la perdida de poder que de emocion.
La frase es HISTORICA y como tal, Mercè, bonita, es lo que hay.
a verlas venir... | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 11:30
Ohhhhh, que penita...
Mazinger Z. | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 12:56
ohhhhhhh que bonito, hasta me haran llorar a mi tambiénnn..
y lloro | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 13:54
estic a punt de plorar, juas juas...
bye bye julay! | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 14:20
Tot Cambrils és un mar de llàgrimes i cruixir de dents... :-)
Bagauda. | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 15:06
Molt bona! No la coneixia aquesta
M'ha agradat | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 23:35
Y el señor Mas no diu res ?
Yo mismo | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 17:44
Felicitats Revista Cambrils:

Aquesta foto no necesita comentari només cal veure´ls la cara d´alegria que transmeten.
fotomaton | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 17:54
adeu,adeu i adeu........................
quin descans! | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 19:20
Ara es quan es pot demostrar com administrar un Ajuntament sense diners. Es molt més difícil fer coses sense un duro. Que tingueu molta sort i molta serenitat.
Kika | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 20:10
Ja falta menys per començar el Canvi, visca Cambrils!!!
peixot | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 20:37
Baguada y compañia, ya hablaremos dentro de un año. Espero que el crugir de dientes y los lloros no sean por lo mal que lo hacen los que has votado.
y volver volver voooolver | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 21:17
Baguada no, BAGAUDA.... estos eran los vascones de la montaña que al final del Imperio Romano se unieron a los esclavos liberados y (lógicamente) descontentos que estaban hasta los c... del poder imperial romano y que pasaban mucha hambre. Arrasaron en el valle del Ebro con todo lo que olía a romano y a cristiano.

Respecto a mi voto... pues no, a ninguno de los recién llegados y de los que se van tampoco. La acracia tiene estas cosas, que te resulta difícil escoger entre lo correctamente establecido, o imposible. Ah, de la derecha tan solo espero lo suyo, autoritarismo, neoliberalismo y mas de lo mismo. Pero no te engañes, el tripartit ha hecho una política mas o menos parecida a esto, con matices, lógicamente. Total, una KK.
Bagauda. | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 0:00
ja vereis lo que lloraremos con la merce!!!! tiempo al tiempo
cambrils | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 22:02
El puesto perdido debía ser muy goloso, cuando al perderse, se llega hasta llorar.
ESTAMOS TODOS COMPUNGIDOS | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 23:17
Cambrils, puede que lloremos o no, y te voy a decir el porque: el sr,alcalde deja su trono lleno de fango y la sra.Merce primero tiene que limpiarlo y luego sentarse , this is a question; ¿ podra hacerlo ? o necesitara ayuda . el tiempo nos demostrara, la veo bastante honrada para que nos deje pelados como el anterior.
Una | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 23:59
Visto lo visto, bla, bla, bla, si hubieras prescindido de la Sra. Laura en la lista, seguirias siendo el Rey. La vida es una tombola. Total, mira como le ha faltado tiempo, para abandonar, la lista, la silla y a los votantes. Para que se vayan enterando a quien estaban votando. Nos vemos en el proximo pleno.
La vida sigue.
Puniol. | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 2:58
Sr Recasens saps lo que ha fet plorara voste a les persones que estem amb entitats ho sento pero em fa cap pena.
bye bye | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 12:26
Realment sembla el comiat d'una acampada, molt llarga.
Aqu´dentro las sensaciones se multiplican | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 18:37
Alguns parlen d'aquest govern com si hagués sigut un desastre per Cambrils.

Només cal mirar el poble i veure en el que s'ha convertit, un lloc molt maco per a viure i on s'hi està la mar de bé. S'ha fet MOLT bona feina aquests últims anys.

Ànims als que marxen i sort als que entren!


No siguem injustos.
Marinerot | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 10:48
Todos los que forzosamente se repartieron y ocuparon el lugar de Klein, han hecho y deshecho cosas estos meses para demostrar que hacian algo y algunos muy mal..Los homenajes a las Asociaciones, cántico compuesto, inclusive ha sido de un peloteo excesivo en busca de voto y de la necesidad de demostrar ¿el qué?. Algunos concejales además han hecho de su Regidoria sus reinos de Taifás, imponiendo sus gustos y exagerando sus manias y sinceramente, habría que plantearse que algunos de los funcionarios lo seguirán haciendo y estos ahí están por muchas elecciones que hayan. La gestión del Carnaval, ha sido pésima en la parte que les corresponde. El presupuesto de las fiestas ...En Cambrils hay más fiestas que en cualquier población de Catalunya. Un petardito y todos contentos. Forcadell no tiene usted ninguna autoridad moral para decir que deja una ciudad mas segura, pues no se ha enterado usted que durante su gestión, hubo dias que sólo una patrulla estaba disponible para cuidar de todos..y sólo a usted le ha caido la patata caliente de la mitad de la plantilla de la Local, de baja. Que miedo Laura ir a la OAC...con lo bien que trataban a la gente los que habia...por favor no vaya allí. Lo que hace falta en esta ciudad es un puñado de "hombres y mujeres buenos". Y si...todos se van dando las gracias y reafirmando que lo hicieron bien....pero sin votos...será por algo.
la que todo lo sabe | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 16:01
Sea lo que sea y quien sea. DEJEN DE VENDERSE A PORT AVENTURA. Dejen de constituir Patronatos de turismo sucursales de PORT AMARGURA. Dejen de anunciar el restaurante LUMINE en las casetas de información. Y den al turismo la imagen de Cambrils SIN PORT AVENTURA. Hay suficientes restaurantes de categoria para ello. ¿QUE CUESTA ESA ESPONSORIZACIÓN? Sean cabales y ofrezcan a los establecimientos de CAMBRILS los mismos privilegios. CAMBRILS no es SALOU. NI GANAS. CAMBRILS ....BON PORT...AVENTURA?
la pajarraca | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 16:20
JOAN R. ETS UNA BONA PERSONA I TENS UNA FAMILIA MERAVELLOSA. JA T´HO HAS FET PER PODER ESTAR SEMPRE AL COSTAT DELS TEUS FILLS.ETS D´ADMIRAR.
UN CIUTADÀ | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 17:23
Et contestaria però més val que continuis somniant.
somnia truites | Contestar aquest comentari! | 13/6/2011 - 21:35
però s'ha de tenir barra per xupar de la mamella i ara tornar a la cadira de funcionaria com si tal cosa. si així demostren el seu interes per la política i per ajudar al poble... jo soc l'incleibe hulk
a casa a això se'n diu conveniencia i desunió. que algú s'ho pensi una mica per les properes i miri de no apuntar-hi a cap d'elles. més professionalitat a les llistes i menys interes personalista
bon vent i barca nova | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 20:11
pixa porque el amu no dise na????? a ve si de tantu que sabe no pue habla el hombre! ay si el cantara seria por soleare y hasta reconoseria que hasia farta una renovasión en toa regla y no la pandilla trapisonda que ha vuerto a pone en la lista, que ma bien paresia la tonta
zuerte maeztro | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 20:16
me dan lastima todos por su sinceridad,
ja ja ja | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 22:32
NO EM DONEN CAP DE PENA, TOTS JA HAN "CHUPADO DEL BOTE" PROU, ARA TOCA CHUPAR DEL BOTE A OTROS, QUE ES EL QUE FARAN, NO ESPEREU QUE FASSIN RES PEL POBLE, SÍ, PER LES SEVES BUTXAQUES I LES DELS SEUS AMICS.
UNA CAMBRILENCA | Contestar aquest comentari! | 13/6/2011 - 20:21
Adéu, Matas, adéu.

Que Déu t'hagi perdonat i, sobre tot que et doni feina de veritat, de la que s'ha de treballar i suar com la majoria dels mortals.
M'agradaria veure com ets capaç de desenvolupar-te acostumat des de fa anys a veure-les venir.
Creu-me, Cambrils no et necessita.

Adéu, Matas, adéu, i....... fins mai més.
Elector | Contestar aquest comentari! | 13/6/2011 - 22:10
A VEURE QUINA POLICIA DE QUALITAT POSEU , NO QUANTITAT.
MARIA | Contestar aquest comentari! | 14/6/2011 - 10:59
trobo de molt mal gust el comentari de l'Elector
Aquesta persona ha treballat de valent durant els anys que porta a l'ajuntament i només cal preguntar, que es discrepi amb les idees d'algú no treu que es pugui tractar de manera normalitzada les persones
i pel que jo sé porta més de 30 anys treballant com a profe, o sigui que no crec que hagi d'aprendre a treballar i suar
elector respectuós | Contestar aquest comentari! | 14/6/2011 - 19:45
EL SR. EX - ALCALDE SR. ROBERT VA DIR QUE DEMANAVA AL GOVERN ACTUAL QUE NO PRENGUESSIN REPRESALIES AMB SEGONS QUINS TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT QUE SUPOSO ÉS REFERIA ALS SEUS AMICS CORRE-VI -DILES. FA FALTA TENIR CARA DURA QUAN ELL A TOTA PERSONA QUE NO FOS DEL SEU PARTIT O AMIC EL TENIA SENTENCIAT I NO VA MIRAR DE FER-LI OCONSENTIR DEL COMPANYS DE PARTIT DE TOT EL MAL SENSE CAP MIRAMENT. HO DIC PERQUÈ JO COM MOLTS ALTRES HO VAM PATIR. ARA NO RIU PERQUÈ SE LI ACABAT EL XOLLO I SI PLORA , HI HA MOLTA GENT QUE L'HA FET PLORAR I MOLT. ARA LI TOCA A VOSTÉ. POC A POC SABREM MOLTES COSES QUE POTSER NO LI AGRADARAN, PERÒ LA VIDA ÉS AIXÍ I SI LA GENT DE CAMBRILS QUE HA DEMOSTRAT SER MOLT INTEL.LIGENT, CREC QUE NO EL VOLEN NI A VOSTÉ NI ALS SEUS COMPANYS DE PARTIT VEURE'LS MÉS PER LA CASA GRAN. I S'EXTRANYAT DE QUE L'OLIVER TREGUÉS 3 REGIDORS? I ESPERI QUE PAGARÀ EL MAL QUE TAMBÉ LI VA FER. ELS SEUS VOTANTS TENIEN CLAR QUE ÉS SER DEMOCRÀTIC I SOCIALISTA , I PER AIXÒ VAN APARTAR-SE DE VOSTÉ.
ELI | Contestar aquest comentari! | 14/6/2011 - 23:03
En esta foto estais muy tristes, pero que muy tristes,ahora rien otros. Estareis solos ya que nadie os quiere.
buda | Contestar aquest comentari! | 16/6/2011 - 22:02

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (9/6/2011)  

GALERIA IMATGES

Darrer ple de mandat

 7 fotos

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: