Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  JOVENTUT - CAP D'ANY JOVE  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 2 juny '11 | 11:35 | 3959 lectures |
ZONES BLAVES

L'Ajuntament en funcions estableix que la rambla de Jaume I i els carrers propers siguin zona blava durant tot l'any

Text Berta Ruiz  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Parquímetre instal·lat al carrer de Pau Casals, al port

Les 1.490 places de zona blava de Cambrils entraran en funcionament el proper 20 de juny. Això suposa un canvi respecte als darrers anys en què la posada en marxa de les zones blaves es feia l'1 de juny. Un altre dels canvis significatius que vol introduir l'Àrea de Mobilitat és que els carrers de Juan Sebastián Elcano, Pau Casals, plaça d'Aragó, rambla Jaume I, Ramon Llull i Roger de Flor, al port, funcionin com a zona blava durant tot l'any i no com fins ara que ho eren des de juny a setembre. Recordem que només la plaça del Pòsit i el carrer Barques, actualment en obres, han funcionat com a zona blava durant tot l'any al port. Ara, però, caldrà veure si el nou govern municipal mantindrà aquesta mesura impulsada per l'actual govern en funcions.

Targeta mouTcambrils

Segons ha explicat la regidora en funcions de Mobilitat –Laura Forcadell– aquests dies s'estan realitzant els treballs de substitució dels antics parquímetres per uns de nous. Amb aquest nou sistema, els residents i empresaris de Cambrils titulars d'un vehicle domiciliat al municipi només caldrà que introdueixin la matrícula per beneficiar-se de la tarifa reduïda. Tant els que estaven donats d'alta de la Targeta Resident o d'empresa com els que no la tenien però compleixen les condicions podran gaudir de la tarifa de manera automàtica, sense haver de fer cap tràmit ni sol·licitud prèviament. Aquest any la tarifa per als residents és de 0,27 euros/hora sense import mínim, això significa un descompte del 70% respecte a la tarifa normal.

A més, tothom que vulgui també podrà adquirir la targeta mouTcambrils, que ofereix un 10% de descompte, que en el cas dels residents es suma al 70% de descompte per als vehicles dels residents. La targeta mouTcambrils estarà disponible a l'OAC i a les oficines d'Aparcam. Amb els nous parquímetres només caldrà introduir la matrícula del vehicle, seleccionar el temps d'estacionament i s'aplicarà la tarifa corresponent. Si s'exhaureix el temps d'estada, el sistema permet l'anul·lació de la sanció amb una penalització de 5 euros. L'anul·lació de la sanció per absència de tiquet és d'11 euros, i es pot fer durant les 24 hores següents a la denúncia a qualsevol parquímetre.
 
D'altra banda, des de la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils s'ha editat un fulletó informatiu anomenat "Aparca i Guanya" on s'hi especifiquen les diferents opcions per aparcar, des de les 14 àrees d'aparcament alternatiu gratuït, fins al detall de la zona blava (amb horaris i tarifes), així com els aparcaments soterrats de pagament existents.

Zona blava durant tot l'any a diferents punts

La zona blava s'ha dividit entre alta rotació (màxim de 2 hores d'estacionament) i mitja rotació (màxim 4 hores d'estacionament) amb dues tarifes diferents. La zona 2 (alta rotació) és la que estarà en funcionament durant tot l'any i agrupa els següents carrers: carrer de Jacint Verdaguer, carrer de Pere III, passeig d'Albert i carrer del Vi a la vila; i els carrers de Juan Sebastián Elcano, Pau Casals, plaça d'Aragó, rambla Jaume I, Ramon Llull i Roger de Flor, al port. Per altra banda, hi ha una altra zona d'alta rotació que estarà en funcionament durant l'estiu i que contempla els carrers d'Eduard Toldrà, d'Esteve Anguera, Galceran Marquet, Hug de Montcada, Països Catalans (entre la Creu de la Missió i el carrer d'Andalusia), la rambla del Regueral, el carrer de Robert Gerhard i el carrer de Vinyols.
Com a zona de mitja rotació hi ha els següents carrers: avinguda de la Diputació (des de Salou fins a la benzinera Shell), l'avinguda de Beethoven, l'avinguda del Mar fins al carrer de Lleida, l'avinguda de la Diputació (entre Salou i el número 192), l'avinguda de la Diputació (entre la rotonda del Club Nàutic i l'avinguda d'Oleastrum), el carrer de Mont-roig, el Parc del Pescador, el passeig de La Salle (entre els carrers de Tramuntana i el passeig de les Palmeres), el carrer de Riudoms, el carrer de Vila-seca i el carrer Colom. Les zones suprimides com a zona blava són el carrer del Camí de Sant Joan, el carrer Enric Granados i el carrer de Lleida.

Segons ha explicat Laura Forcadell, el proper govern municipal haurà de decidir si es mantenen les zones blaves al port durant tot l'any per tal de compensar l'absència d'aparcament de zona blava que va eliminar-se amb les obres de la plaça del Pòsit. "D'aquí a l'hivern, qui vingui ja prendrà la decisió més convenient", ha dit.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 49 comentaris rebuts

El que s'ha de fer es remodelar la rambla i la plaça d'Aragó i deixar-se estar de zones blaves i punyetes.
Indignant | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 11:58
Això es mes propi d'una alcaldada que del govern en sí, ja que com a govern en funcions només les aprova l'alcalde.
E.F. | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 12:18
Pues si que estem bé,.,.,.,.
Pagar,.,.pagar.,,.pagar i pagar,.,.,.
Jo visc a la Rambla Jaume I i només faltava això,.,.,.,.
No tenen vergonya ni l'han conegut.,.,.,
Quina colla.,,.,.
Fran | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 12:18
I que val canviar els parquimetres per posar la matricula?? Més fàcil que ara que era només apretar dos vegades el botó groc no serà!
Calia fer-ho ara que l'ajuntament està enfonsat en deutes?
gastar per gastar | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 12:34
El ayuntamiento en funciones o la señora Forcadel y el alcalde?.
Si el ayuntamiento está en funciones, es de suponer que no puede aprovar nada. Esto me huele a decretazo.
Carlitos | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 12:36
M'agrada com pensen els que es troben en funcions, tiren la pedra i amaguen la mà.
Si ara senyalitzen totes aquestes noves zones i el que vingui darrera diu que no, dons apa, a pagar dues vegades la pintura de la senyalització.
A més, si no la concessió tenia promès tenir x places d'estacionament de zona blava i ara no les tenen perquè la plaça del Pòsit ja no es troba en funcionament, no tenim els veïns de la zona ni els ciutadans de Cambrils la culpa de pagar el que no ens correspon.
Aquesta zona ja estem prou castigats per la zona blava, que com es podrà veure els primers dies, es trobarà buida a primeres hores del matí amb una imatge molt desagradable per als que vivim allí.
Ara entenc el per què no s'ha volgut mantenir aquest govern, perquè en lloc de millorar hi espatllen tot.
Ah, i la mobilitat deixa molt de desitjar a la zona i amb una ampliació de zona blava no s'arreglarà, al contrari s'enpitxorarà.
PEnsem-hi i si fa falta sortim al carrer per reivindicar-ho
RFL | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 13:05
S'en van i deixen la pasterada per culpa de la creació de la "seva" societat APARCAM.

Espero que el proper consistori desmunti TOTES les empreses públiques i es tregui la gent que s'hi ha "enxufat".
A l'Ajuntament hi ha prou funcionaris amb poca feina i es poden destinar a gestionar el tema de les societata socialistes.

A més s'hauria de veure si no es poden exigir responsabilitats al que s'en van per aquesta gestió tant nefasta i descarada en propi benefici.

Si es desmunten les empreses municipals l'Ajuntament podrà recuperar totes les propietats que els hi ha cedit perquè es podéssin endeutar, i aixì no constar als comptes del propi l'Ajuntament.

Si burxen trobaran molta merda escampada.
Elector | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 13:08
Que llegue pronto el dia 11 y tomen posesión los nuevos regidores, pues los que estan en funciones, son capaces de vender hasta el palo de las banderas, que esta en la fachada del ayuntamiento.
Cambrilense | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 13:08
quina rao tens. aquestos sociates semble que segeixin mes el que deia rubianes que un altre cossa ell deia dale dinero a un pobre y veras que pronto de convierte en facha.
gerard dalmau | Contestar aquest comentari! | 4/6/2011 - 15:47
si us plau que arribi el dia 11 i ens deixin en pau aquesta colla de vampirs dels ciutadans. que passi aviat aquest malsòn de govern municipal i entri una mica de cordura.
com més crisi hi ha més ens apujen els impostos, perquè per alguns cambrilencs aixó és un impost més. no en tenim prou amb els actuals?
veí del grup Sant Pau | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 13:19
el que faltavaaa! que no tenim prous parquinss de pago a cambrilss????
sempre pringuem! | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 13:21
estos se van dándonos por donde amargan los pepinos asta el ultimo momento........ a todos los ciudadanos de cambrils...... la suerte es que no volverán.................... ya habéis echo bastante daño estos son los últimos coletazos
caducaron | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 14:05
Quin regalet que deixen!!! Perquè ens enrecordem d'ells no? ...
Ni oblit ni perdó! | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 14:09
El ayuntamiento en funciones tambien podria exigir a la, y propietaria del vehiculo que se ve en la foto y que lo tiene rodeado con un invento de hierro y cerradura, que ella es propietaria de la vivienda ,pero no del exterior de ella y que da acceso al conjunto de viviendas del grup sant pau, si todos los residentes de dicha zona hicieran los mismo no entraria ni dios, a que esta esperando el ayuntamiento en funciones a retirarlo?¿quin le a dado permiso para que lo coloque?.
grup sant pau | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 14:23
se'ns pixen al damunt i diuen que plou! quina vergonya!! la solució per treure a Cambrils de l'endeutament som la població? TREIEU-VOS ELS CUARTOS DE LES BUTXAQUES SENYORS POLÍTICS I NO ENS FEU PAGAR ALS CIUTADANS EL DEUTE QUE HEU PROVOCAT!!
clara | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 14:34
Todos unidos con un NO A LA PREPOTENCIA DEL PODER,que devuelvan el salario de todo el último año.
No a sueldos en la oposición.
No a horas extras en el ayuntamiento.
Basta de burlas al pueblo.
A llos que entren, Claridad, y Honestidad.
Mano dura con los que salen, auditoría y que la paguen los que salen de su bolsillo.
Uno del pueblo | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 14:51
Com poden gastar els diners que no tenen!!! Estan en funcions, doncs millor que no funcionin i ho deixin tot com està.
No sé com ho faran els propers però pitjor és impossible.
indignada | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 15:27
Aquesta gent són uns atracadors!
Zas! | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 16:39
Jodiendo hasta el ultimo momento...
Mazinger Z. | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 17:57
Jo estic d'acord que només alguns carrers siguin de pagament, sóc cambrilenc i tinc negoci a la primera linea. Ja feia anys que es demanava a l'ajuntament.
Vei de la platja | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 18:03
Los que no se enteren que ha sido el actual gobierno, cuando en teoria tuviesen que quitar las zonas azules no las quiten diran, vaya con CIU lo primero que han hecho es a recaudar.
Muy listo Robert, muchos picaran.
Supongo que Mercè no caera en la trampa y desara este entuerto que solo creara polemica en torno al partido entrante.
Soplapitos. | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 18:26
Qins trons! Si ja canvien els parquímetres, vol dir que ja tenien la comanda feta, i clar s'han de col·locar, no sigui que desprès algú reclami i posi en evidència un compromís adquirit. Caldria saber en quina comissió i/o ple es va aprovar, quina partida pressupostària té la despesa. Dubto que un govern en funcions pugui aprovar una cosa com aquesta, crec que solament pot aprovar temes de màxima urgència i que no puguin esperar, i no és el cas.
Donaran pel sac fins el darrer moment.
Coia | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 18:58
Tens molta raó amb el teu comentari, aquest socialistes son la ruina de Cambrils, ja tinc ganes que sigui el dia 11 per fer un canvi.
123 | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 20:33
No voleu caldo, tres taçes !!!!
no podeu deixar-nos tranquils d'una pu.... vegada.
fins a on | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 19:35
Uno del pueblo, ya te repites más que los ajos. Como no has ido de primero en una lista a trabajar por Cambrils, en vez de repetir cansinamente siempre lo mismo.
|
la niña de la puebla | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 20:03
Lo mejor no se ha dicho, se esconde:
Se ponen nuevos parquímetros con incorporación de la matrícula en el ticket para, entre otras cosas, no permitir que durante 2 o 4 horas, según zona, se pueda volver a poner otro ticket.
Hay que MOVER el coche e irse a otra zona diferente, los parqúimetros están interconectados de las zonas de igual tarificación, o esperar 30 minutos para volver a sacar otro ticket.
Seguramente, si no se mueve el coche, en ese tiempo el coche será pertitentemente multador para que el ciudadano se vaya "educando" y haga caso a los salvadores de la civilización...

No tiene desperdicio, la verdad.

Y de paso enfadamos a los vecinos y forasteros que vienen a dejarse los durosy permitir que los negocios que todavían quedan abierto vayan subsistiendo, pero con tal medida supongo que cerrarán los que tenían dudas de hacerlo, es lo más prudente. Eso sí, será por el bien común (de algunos, claro).
Parquímetrointeligente, progreindecente. | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 20:23
Queridos cambrilenses, tenemos que pagar con nuestro sudor, la nueva nave, ordenadores, mobiliario, sistemas de comunicacion, y las nuevas maquinas claro y tambien a A la gerente y al encargado del PSC. y a la docena de trabajadores, que son los encargados de cobrarnos, Tenemos que estar contentos estamos creando empleo... y a que coste
feme | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 20:24
esto estaba previsto desde febrero o marzo,pues estaban pedidos los nuevos parquimetros lo que no se es como los van a pagar pues el año pasado no habia dinero para cambiarlos. ¿que pasará ahora con el personal de mantenimiento?¿lo van a despedir como algun otro que ya no está?¿porque no se ha llamado al personal de otros años para la zona azul?muchas preguntas alguien las puede contestar
cambrilense | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 20:26
y encima suben la sanción de 7 euros que era el año pasado a 11 euros este año y por si fuera poco no se te puede pasar el tiempo del tiquet pues hay que pagar 5 euros más pero hasta donde vamos a llegar al final nos chuparán hasta la sangre y nos cobrarán hasta por decir buenos dias. que verguenza.
mosqueado | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 20:35
Aqui noticia es molt forta, espero que el nou equip de govern fiqui alguna zona blava pero normail i corrent.
Ramon | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 23:41
aixó s'ho empesca sola la sra. forcadell? o fa el que li diuen aquesta munió de "tècnics de mobi¡litat" i la gran quantitat d'estudis i informes que s'han fet durant aquesta nays?
Mercé, fes net ¡¡
Anim
niño bonito | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 1:18
els veins de la zona ja en tenim prou en aguantar les obres del pòsit, com perquè ara a més ens facin pagar la zona blava, això l'ajuntament ho hauria d'haver previst, i no ara fer-nos-ho pagar els ciutadants i residents a la zona.

espero que els nous regidors hi reflexionin
veina afectada | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 10:04
VINGAAAAA com que hem perdut, ara fotem tota la merda!!!! Si no ho recordeu ja cam fer una reunio per aquest tema fa molt de temps, i va sortir que NO!!!!!

Ara a qui esteu preguntant????
Indignada! | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 10:36
Que un ayuntamiento en funciones haga esto con los parquímetros,se podía considerar com o prevaricación,ya que es norma democrática que en estos casos,cualquier corporación saliente,en el periodo de interinidad,no debe aprobar nada que luego pueda perjudicar a la nueva corporación.Este ha sido,es y será el denominador común de los socialistas.
Y encima lo aprobarán con los votos de los partidos que ni siquiera estaran en el nuevo gobierno municipal.
Como dijo alguien: !!!MANDA HUEVOS!!
Tal vez cuando veamos por la calle a quienes así actuan,como ciudadanos,habría que ponerles a parir.O a caher de un burro,para que se les pongas las caras coloradas y no se atrevieran a salir de casa.
olid11 | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 12:04
Sr Benaiges,Sr de l'ajuntament,sr Regidors en Funcions,sou tots un lladr..... i ara encara + zone blava +gasto+indignants+ideas de gent inculta com vosaltres+++++
pacifico | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 13:31
Una leche voy a volver a votar al PSC, menuda jugada han hecho al marcharse.
Carlos. | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 15:07
SISI VAMOS A PONER ZONA AZUL, SISI VAMOS HACER UN APARCAMIENTO EN EL AYUNTAMIENTO PARA PAGAR, SISI VAMOS A TRABAJAR PARA PODER APARCAR NUESTRO COCHE

SISI PERO COMO SIEMPRE CAMBRILS NO HACE NADA PAR IMPEDIRLO

SISI SOMOS UNOS RESIGNADOS, SISI ASÍ VA CAMBRILS...
SISI | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 16:10
Quien son los accionistas de APARCAM, Secomsa etc.?
Alomejor suben el agua tambien, los accionistas de las empresas.
GBS | Contestar aquest comentari! | 3/6/2011 - 21:12
S'ha de pagar tot el deute d'aparcam i les inversions injustificables amb això i amb les abusives multes de 200 euros que ara es posen per un aparcament indegut, de forma discriminatòria i ESPECIALMENT SELECTIVA.
Els guardes urbans, mai policia municipal, malgrat que es el nom que els agrada, ara es passeigen de dos en dos a dalt d'una grúa, de propietat privada, per anar pescant tot el que poden en lloc de dedicar-se a posar ordre allà on cal I SELECCIONANT a qui denúncien i a qui no.
Naturalment seguint les ordres del qui mani, que pel que es veu és incapaç del càrrec, els guardes municipals s'han convertit en simples recaptadors, suposo que per mirar de pal·liar el desgavell econòmic de l'ajuntament.
Ara volen posar zona blava a uns carrers sí i a d'altres no, en funció de nombre de eventuals votants en potència i amb noves normes que favoreixin una major recaptació. Mai basant-se en la lògica d'evitar abusos d'ocupació permanent de la vía pública.
Cal esperar que el nou equip de govern tindrà més coneixement i responsabilitat i posarà ordre a tot aquest desgavell vergonyós.
Pepita | Contestar aquest comentari! | 4/6/2011 - 10:53
Robert no et tornis a presentar, ho tens cru.
Fora...
Roger G. | Contestar aquest comentari! | 5/6/2011 - 14:38
A qui aprofita pàrkings i zones blaves? Qui mana tot això? On van els Diners??
Innocent som??
INNOCENT | Contestar aquest comentari! | 6/6/2011 - 18:25
VIVA VINYOLS I EL SEU SISTEMA D'APARCAMENT PER ALS VEINS RESIDENTS. AVIAT CANVIARÉ DE POBLE.
NOW! I DON'T LIKE CAMBRILS | Contestar aquest comentari! | 6/6/2011 - 18:28
Cada vegada es fa mes complicat vindre o viure a Cambrils! Tot s'ha fet per fer fugi el turista o visitant. Tot es ciment i trampes per recollir diners.... A l'estiu veia els pobres "guiris" buscar els seus cotxes que les hi avia pres la grua. No tenim sales de cine (cap a Vilaseca). No tenim golf pels turistes que portin diners al nostre poble (cap a Montroig i Vilaseca). Això si tenim multes al cantó...
TAMBE NOW I DON'T.... | Contestar aquest comentari! | 7/6/2011 - 13:34
AY SEÑORA DALMAU, LO SIENTO QUE POBLE TE ENCONTRARAS, UNO DEL PSC.-
PSOE-PSC | Contestar aquest comentari! | 7/6/2011 - 21:55
si no volen que els carrers de la platja siguin de pago, dons que treguin tambe els de la vila avore si o tots moros o tots cristians
indignattttttttttt | Contestar aquest comentari! | 8/6/2011 - 20:29
jo proposo una altra cosa!!!! que a fora de casa seva que de ben segur que no és al centre del poble els hi fotin zona blava tot l'any!!!! són lo pitjor!!! i la carteta la vam rebre després de les eleccions!!!! ens prenen el pel com volen aquesta panda de persones que és diuen polítics.... per a mi no els considero ni persones... no miren pel poble... miren pels seus propis interessos en tot moment.
indignadu | Contestar aquest comentari! | 8/6/2011 - 22:30
fer pagar tot l´any és indignant, jo visc a la Rambla i el problema és que no hi ha lloc alternatiu on aparcar. Tots els blocs i cases no tenen parking. Em poden donar una sol.lució coharent,
carme | Contestar aquest comentari! | 9/6/2011 - 18:11
mucho quejarnos pero no hacemos nada mientras los politicos chupando del bote.
tenemos lo que nos merecemos.
otro muy indignado | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 19:28
HEls que vivim al centre ho tenim realment fotut si no tenim parking ni possibilitats de tenir-ne un. Resulta que hi ha més aparcaments de bicicletes i motos que bicicletes i motos i menys aparcaments de cotxes que cotxes. Com s'enten això?
A sobre els que hem d'agafar el cotxe cada dia per anar a treballar hem d'aguantar que les motos aparquin en zona de cotxes i no siguin multades, però que ni se'ns passi pel cap fer el contrari perquè la multa està assegurada.
Els passos de peatons estan pintats expressament per treure encara més places d'aparcament per anar putejant els veins.
A més a més els que vivim en zones peatonals no tenim ni accés a anar a descarregar el cotxe davant de casa quan ho necessitem, perquè només uns quants tenen el privilegi de tenir mandos de pilones mòbils. Cada dia hi ha més zones de càrrega i descàrrega que estan buides.
Si puguessim plegar el cotxe i posar-lo a la butxaca.....
Vergonyos també és que hagis de tenir negoci per poder-te treure una tarjeta que pagant et dona dret a aparcar en zona blava. Només pel fet de ser veins no tenim el mateix dret i cada dos hores has de deixar de fer el que feies per anar a treure un nou tiquet perquè no tens el dret de poder deixar el cotxe més de dos hores seguides.... `
És cert que està difícil aparcar quan hi ha més cotxes que places, però no cal fer-ne una missió del tot impossible intencionadament.

Per no tenir no tenim ni el dret de posar-nos malats un dia i no poder sortir de casa per moure el cotxe, perquè et trobaràs una multa de ben segur.

Si us plau una mica de consideració pels que tenim la sort o desgràcia de viure al centre.
Sònia | Contestar aquest comentari! | 11/6/2011 - 20:41

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (2/6/2011)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: