Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  JOVENTUT - CAP D'ANY JOVE  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dilluns 23 maig '11 | 13:15 | 10694 lectures |
ELECCIONS MUNICIPALS

CIU guanya les eleccions municipals a Cambrils i dobla el nombre de regidors

Text Cristina Sierra | Berta Ruiz | Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Celebració dels militants de CiU a les portes de la seva seu, poc després de conèixer-se els resultats

CiU ha estat la força guanyadora de les eleccions municipals a Cambrils. Els 2.374 vots aconseguits, 1.049 vots més que ara fa quatre anys, han suposat el 21,931% dels vots emesos i sis regidors. El PSC, que ha tret 1.155 vots menys que ara fa quatre anys, ha estat la segona força local amb el 21,3% dels vots emesos i sis regidors. El PP, per la seva part, guanya poc més de 700 vots respecte a ara fa quatre anys i aconsegueix passar de tres a quatre regidors.
Però el que es podria dir que han estat les sorpreses de la jornada electoral han estat, per una banda, el fet que ERC i ICV, dos dels socis del tripartit, hagin perdut la representació a l'Ajuntament i que, per altra banda, una nova força política com és NMC, encapçalada per Oliver Klein, hagi obtingut tres regidors.
Per contra la PLIC sofreix una davallada de poc més de 500 vots i perd dos regidors mentre que SI i VxC no obtenen representativitat a l'Ajuntament. El percentatge de vots en blanc ha estat significatiu i s'ha situat en els 397 vots.
D'altra banda, la participació ha estat del 51,3 %, un punt més que ara fa quatre anys.

Impugnació de paperetes

A l'hora del recompte de vots es va poder observar que hi havia diferents dissenys a les paperetes d'ERC i del PP. Variava una mica la zona on hi ha el logo i que en algunes paperetes hi havia numeració al costat del nom dels candidats i en d'altres no. En algunes meses electorals, diferents interventors van fer constar aquest fet i van fer constar la seva impugnació a l'acta. Des dels partits afectats s'estava molt tranquil ja que, segons van dir, s'havia consultat a la Junta Electoral i els havien dit que eren tots vàlids.

Celebració a la seu de CiU

Un cop coneguts els resultats, la seu de CiU s'ha convertit en un punt neuràlgic on els militants s'han acostat per manifestar l'eufòria pels resultats obtinguts. Amb crits de "alcaldessa, alcaldessa" per part de la gent congregada als voltants del local, Mercè Dalmau, molt emocionada no ha parat ni un moment de repartir abraçades i rebre trucades de felicitació.
També es respirava un clima d'eufòria a la seu de NMC així com a la del PP, que seguien de prop els bons resultats del partit a molts ajuntaments i diferents comunitats.

Cal dir que el web especial de Revista Cambrils Diari Digital ha estat, de nou, el referent de la nit electoral cambrilenca. A 3/4 de 10, Revista Cambrils ja que ha donat el resultat final, amb el 100% de les dades escrutades. L'equip humà desplegat durant la nit electoral, format per 26 persones, així ho ha fet possible.

Les frases

Mercè Dalmau (CiU)

-La població de Cambrils ha decidit que CiU és la força més votada. La fórmula del tripartit està completament esgotada i això és el que ha decidit la ciutadania de Cambrils deixant tant ERC com ICV sense representació.

-Nosaltres teníem esperança de fer un bon resultat i el fet de ser la primera força ens deixa molt contents.

-La ciutadania ha decidit que vol un canvi i nosaltres apostarem per això, pel canvi.

Robert Benaiges (PSC)

- El resultat és un fracàs. Jo ja vaig dir que no governaria si no guanyava i li toca a la Mercè, com a guanyadora de les eleccions.

- La propera alcaldessa ha de ser la Mercè. Ja l'he trucat i l'he felicitat i li he dit que l'ajudaré en el que faci falta. Jo sempre dic que el poble és el que decideix i ha decidit, ara vol un govern de dretes.

- El que em sap greu dels resultats és que un partit hagi tret representació, és un perill.

Carme Cros (PP)


- Fem una valoració molt positiva, hem pujat 6 punts respecte les anteriors eleccions. El quart regidor és molt positiu, és un bon resultat. Lògicament estem molt satisfets dels resultats, tot i que hem estat molt a prop del cinquè regidor.

- És un èxit i una bona valoració de la feina que hem fet aquests anys, s’ha d’agrair a la gent que ens ha votat i que ens ha donat el seu suport i la seva confiança.

-A partir d’ara la responsabilitat la tindrà CiU i està clar que s’haurà de fer un pacte i aquest passarà per dos o tres partits. A partir de demà mateix, algú començarà a moure fitxa. Valorem molt positivament que ni ERC ni ICV tinguin representació, s’ha pogut confirmar la ‘debacle’ que hi ha hagut a les eleccions autonòmiques. La gent està votant per un altre tipus de política, diferent a la que ha fet fins ara el tripartit. El tripartit s’esborra del mapa.

Oliver Klein (NMC)

- Estic molt content amb els resultats. La feina feta ha valgut la pena i ho hem fet amb dos objectius bàsics: jo puc oferir quelcom per al municipi i per encapçalar una opció i segon, pel tema que el nostre missatge ha arribat a la gent.

- Ens hem posat al mateix nivell que els altres partits polítics i som un dels guanyadors d'aquestes eleccions. I també vull reconèixer la victòria de CiU, la victòria de Mercè Dalmau, és a ella a qui li ha de tocar governar i nosaltres estem disposats a ajudar a governar, estem disposats a estar al govern. Estem disposats a treballar, treballar, treballar, perquè només volem el millor per Cambrils.

- Volem estar al govern, per a que les nostres qüestions tinguin la influència suficient per traduir-se en polítiques concretes i poder canviar les coses a Cambrils. L'objectiu és canviar l'estil de fer política, per tornar a l'estil de servei públic, amb un estil més planer i més proper i sobretot treballar en les qüestions econòmiques.

Xavier Martí (la PLIC)

-Per nosaltres hi ha hagut una certa davallada, hem perdut dos regidors. Nosaltres som un partit únicament del poble, petit. La tendència, tal com ja es va fer palès a les autonòmiques, és que hi ha partits que pujarien bastant en aquestes eleccions.

-Hem quedat una mica decebuts però ens hem mantingut amb dos regidors i ens ha faltat un percentatge molt petit per tenir el tercer.

-Continuarem treballant com sempre. El pacte que tenim és amb el poble de Cambrils i continuarem treballant per Cambrils a l’Ajuntament. Aquests dies anirem parlant de la possibilitat de fer govern i nosaltres allí estem


Salvador Matas (ICV-EUiA)

- Ha estat una desil·lusió. Per vuit vots ens hem quedat sense representació.

- En aquests anys hem fet molta feina, molta tasca de govern i ara, la gent ha decidit anar cap a la dreta.

- També s'ha de valorar que de nou partits, només han tret representació cinc.

Jordi Fargas (ERC)


-Tenim una desil·lusió molt gran, perquè ens havíem creat unes expectatives i no les hem complert, però aquesta davallada també ens l’hem buscat nosaltres mateixos.

- La ciutadania té la paraula i aquesta ha estat la seva decisió. Teníem perspectives de seguir en el projecte de ciutat, però no ens han donat l’oportunitat.

- La tendència és que la societat catalana ha girat de l’esquerra cap a la dreta, però també em mostro molt crític amb la direcció d’ERC a nivell nacional i a partir d’ara neix un nou futur i una nova situació.

Gemma Capella (SI)

- Estem una mica decepcionats, perquè hem vist que la gent es queixa molt, però no actua tant, però ja estem treballant per seguir engrandint la local de SI a Cambrils i la gent està amb ganes de continuar. Estem contents amb els resultats que s'han obtingut amb la poca feina.

- A nivell general, SI ha anat prou bé, perquè hem tret 10 regidors al Camp de Tarragona, i partint de zero està prou bé.

- Tothom es queixa, però al final segueixen guanyant els grans partits. Sabíem que CiU pujaria. Francament pensava que el PSC no en trauria tants i em sap greu que els grups minoritaris hagin quedat fora. També em sap greu que ERC hagi quedat fora, perquè és el nostre partit cosí germà. Potser si ens poséssim d'acord a nivell de dalt, marxaria millor.

Chencho Sánchez (VxC)

- Estem satisfets perquè per nosaltres no era important treure representació.

- Hem fet soroll, ens han escoltat, que era el que volíem,  i no hem perdut res perquè no teníem res.

- Dels 188 vots, 160 han sortit de Vilafortuny i estem contents.

 GALERIA IMATGES | 4 fotos

Resultats de les eleccions municipals

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 270 comentaris rebuts

Aquest país, i aquest poble, fa fàstic.
FÀSTIC | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 1:17
Demòcrata!
una tila pel nen | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:05
Dons marxa
fot el camp | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:16
Votar esquerres no vol dir ser més català... no votar PSC ha estat un vot responsable. Felicitats CiU
Content | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:15
dons si no t'agrada marchat, molta gent s'ha tinut que fotre, durant molt de temps sota un regim nefast.
Aire fresc mmmm que ve | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 3:25
Per fi s' està gestant un canvi a tots els nivells.
nas | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 1:43
A la Mercè: en les teves paraules manca lideratge (que no vull dir que no en siguis de lider). Posa't les piles que Cambrils necessita una alcaldessa forta, que sàpiga liderar per superar la crisi. Desconfia també de tot i de tothom, que els pactes a Cambrils et poden deixar fora i ja hi ha antecedents: Josep Pedrell va ser alcalde a canvi de tenir el poder el PSC del Josep Mª VAllès.

Al Robert: les teves paraules mostren odi i rencúnia: un partit és un perill? Des de quan la democràcia és un perill? Quan el vent no et va de cara. Si, heu fracassat quan podies haver sigut el millor alcalde de la història de Cambrils. Amb tu la ciutat s'ha modernitzat i ha fet un salt com mai, però no has sabut ni deixar el poder a temps ni gestionar el municipi en temps de crisi, donant una imatge de disbauxa que possiblement no s'ajusti a la realitat. Si no feu les maletes l'1 i el 2 com a mínim, a les properes, d'aquí a 4 anys, d'una ensopegada forta passareu a una devacle, i haureu de fer la travessia del desert, com li va passar en el seu dia a CiU.

A la Carme heu pujat gràcies a la crisis, a la tendència del PP a Espanya i a les ganes d'alternativa a Cambrils. L'oposició a Cambrils ha fet realment poc (potser per què hi havia un govern massa prepotent en molts casos) i per què l'oposició també hauria d'anar a una i no ho ha fet.

Al Xavi: no es pot anar amb la cançó de la llastimeta: som un partit petit i local, i per això en treiem 2. Fa quatre anys ereu un partit petit i local i en vau treure 4. Alguna autocrítica es pot fer.

Al Jordi: tens tota la raó del món: la direcció d'ERC i els darrers esdeveniments polítics interns han portat a l'independentisme polític al suicidi, quan més gent hi ha a favor de l'independentisme. Feu-s'ho mirar: una bona solució seria dissoldre le partit, i començar de nou. La mala gestió i males arts dels vostres dos ex-regidors també hi han ajudat.

Al Salvador: bon vent i barca nova (a veure si ara hi ha renovació). Iniciativa puja arrei i a Cambrils no entra. Reflexioneu el per què: certs amiguismes, certes estratègies, certes companyies, cert mutisme en alguns moments....

Al Chencho: les eleccions han de ser una cosa més seriosa. Dir que només us volieu fer veure, no se quina credibilitat pot tenir entre els 188 que us han fet confiança.

A l'Oliver: felicitats pels resultats i gestiona amb intel·ligència (que se que la tens) i sense oblidar per què t'ha votat la gent: per la renovació i regeneració. Que no us emborratxi l'èxit i mireu els altres partits petits: han desaparegut o han minvat, tingueu sempre això present.

A la Gemma: cal esperar i no cremar les naus tant aviat.
el meu anàlisi | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 7:04
Anàlisi encertada, bon consells per a tots...
bona anàlisi | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:06
Bona!
Vilera | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:44
Olé!!!
cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 23:48
Em trec el barret. Totalment dacord!
Sense més paraules | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 13:54
Felicidades a todos, habéis trabajado y éste es el fruto de vuestro trabajo, han ganado los mejores. Y lo malos perdedores han de sacarse la rabia con descalificaciones y falta de respeto a candidatos que les han superado aunque no en votos, si, en calidad humana..
chiqui | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 8:17
gracias a la revista cambrils
la tv benelletas dijo asta el ultimo momento que ganaban los sociolistos siempre igual
ale a tomar el fresco listos | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 8:53
La tv siempre dio los resultados que dava el ministerio del interior, pero es cierto que la revista llego antes al resultado final. Porque hicieron las cuentas de cambrils por su cuenta, felicidades para la revista.
D'aqui | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:11
Solidaritat ha ensfonsat Esquerra a tot Catalunya i a canvi no han aconseguit res! A Cambrils, si la Gemma no s'hagués presentat, igual que el seu partit SI, no hi hauria hagut divisió de vots, i haurien aconseguit un regidor!!!
Resultats | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 9:21
Esquerra s'ha enfonsat sola.
independentista indignat | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 11:52
Millor que no hi hagin aconseguit un regidor, per que sortis aquell home que no sap ni parlar!!
Son ells els que no s'haurian d'haber presentar i disoldre el seu acabat partit.
Au!! Ves a c**** a la via!! | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:14
No sé si sap parlar, però tu has de revisar la teva escriptura.
Xavi | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:31
Pot ser escric malament...pero ell parla de pena...ahir ho va deixar clarissssssssim
Au!! Ves a c**** a la via!! 2 | 23/5/2011 - 16:11
I tu que ets? L'artista en l'art de l'eloqüència? Perquè per dir imbecilades més val que callis, almenys crtíca constructivament. Que la gent que s'ha esforçat anant al capdavant del partit que sigui, no es mereixen segons què, i menys una persona que es presentava nova de trinca com és el Jordi Fargas. A més, diuen que de l'experiència se n'aprèn, potser tu ja vas néixer savi.
Quan vulguis fas un discurs per la televisió a veure què tal... | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 23:49
Total ya ha dimitido...ahi se ve a lo que iba...tu maravilloso Jordi Fargas...verbigracia y elocuencia en un solo ser...PFFF
Au!! Ves a c**** a la via!! 3 | 3/6/2011 - 13:11
La formula que es fan las eleccions aqui no premia las divisions. Premia als pactas i la gent que sap entendres. El 57,17 de la gent que podia votar no te cap representant a la ayuntament o millor dit no ha donat suport a cap dels regidors que estaran al consistori i ja veurem cuans vots donan suport al govern. Pero aquestas son las regles del joc i totom o savia avans de comença, per tant licit.
D'aqui | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:23
Tu no t'enteres de la pel.lícula.Esquerra ha pactat amb els socialistes, el partit que expòlia i ofega a Catalunya,cosa que els vostres votants s'han adonat d'això i us han castigat. He votat SI, i ho continuaré fent per a una Catalunya Independent.
kèfir | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:45
Continua votant Si i despotricant dels pocs partits d'esquerres que hi ha, que d'aquesta manera aconseguirem una idependència que farà goig. Només sabeu criticar. Tot el que dieu és fum. Una mica de seny que ens hi juguem el nostre futur. Si anem dividits no fotrem res, a veure si us ho poseu al cap d'una punyetera vegada xec!
Anem-nos dividint que farem goig... | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 23:54
EStimat amic! Crec que tens tota la raó del món. Si no hagués estat per la gent INDEPENDENTISTA que ha votat SI, per la gent catalanista de CIU, per la gent independentista de les CUP, per el cilcistes VERS de IV-IU, per els "rojillos" butiflers del PSC-PSOE i per tota la resta de renegats que no us han votat.... HAURIEU GUANYAT!!!!!
Un cambrilenc Independista | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:50
Felicitats Sra. Mercè, espero tingui memòria i no torni a pactar amb el PSOE, desprès d'aquell pacte van vindre les pitjors resultats de CIU
un votant | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:06
No, poca memoria, els pitjos van ser els de despres de perdra l'alcaldia cuand el Garriga els hi va fer el salt. La Marce o te tot per buscar el millor pacta, un bon equip i mols pretendens peciencia i seny. Com mes dias tardi, mes mesurat semblara el que decideixi.
A veura | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:33
Ni un ni l'altre, els pitjors resiltats de ciu van ser la legislatura anterior amb la Mercè al capdavant per primera vegada
comprobeu-ho | Contestar aquest comentari! | 10/6/2011 - 9:33
Gracies a Deu que hem fotut fora al Robert.
Joan | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:12
no t'equivoquis, és gràcies als vots
Ateu | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 15:05
Lamentable el seguiment de TV Cambrils de l'escrutini electoral. Quan ja feia una hora i mitja que la Revista Cambrils havia donat les dades exactes al 100 %, TV Cambrils encara parlava del 76 % amb dades del Ministerio. Tot plegat no sabem si és dirigisme, incompetència o les dues coses.
Númida | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:23
Mira la revista hizo las cuentas por su cuenta, valga la redundancia. Un programa de 5 horas, donde fuimos los primeros en tener las primeras declaraciones de todos los alcaldables, donde nos partimos los cuernos para hacer un buen programa, no es incompetencia, que es muy facil hablar desde el sofa. Felicitar a la revista por tener el 100 por 100 antes que nadie pero en la tele se hizo un trabajo espectacular
Axel TDCamp | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:56
si senyor!
encantat | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:05
No sé quant costa, però no valdria la pena tancar-la aquesta tele
Mata Rates | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 12:42
No patisques que lo Benages lo repetirem en 8 anys. Am 60 anyets se fara president de les juventuts de lo PSC.
Tornaran | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:28
La ràbia que li ha fet al Robert que NMC li hagi près els vots que l´haurien fet guanyar. Una coseta, quan el poble decideix, el poble mana, trobo molt desafortunada la frase que va dir ahir a la nit a TVCamp, de que no sap en què estan pensant la gent que l´ha votat. Doncs senyor meu, estem pensant en que ja estem farts de vostè i volem un canvi.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:32
De acuerdo contigo, vi el programa y no veas la rabia que destilaba el Robert...vaya ojos...pues lo siento "quien simepbra tormentas recoge tempestades"
Mariano | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:15
Ja era hora que sortíssin els despotes del govern. Ara, només espero que no pacteu amb qui us ha tractat i ha tractat al poble tant malament durant anys. Enhorabona al Matas, ara podrà fer ecosocialisme amb amiguisme inclòs...però a casa seva.
Ja era hora | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:33
Crec que equivoques el tret. L'esquerra d'aquest poble no es mereixia tant de càstig. El sistema és com és i s'ha d'acceptar. Crec que ICV té un bon grup de treball, que s'ha de consolidar i treballar
ecosocilista | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:01
estic fart d'ecosocialistes i rotllos verds
pp | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 15:07
I jo estic farta dels peperus com vosaltres, gent de dretes que no sabeu parlar...n'hi ha per marxar de cambrils com pacteu amb CIU i la PLIC...
Per morir-s'hi, em feu angúnia | 25/5/2011 - 23:58
Ah, i enhorabona a la Mercè, ha guanyat de totes totes.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:33
Per fi! Per fi Cambrils ha decidit el canvi i per fi tenim alcaldessa!

PD: Moltes felicitats a la Revista Cambrils pel gran seguiment de la jornada!
Quinto | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:37
Felicitats NMC, un partit nou que ha tirat per terra les aspiracions d'altres de tota la vida
algu preocupat per Cambrils | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:44
Primer de tot, vull felicitar a la Mercè, i tot l´equip de CiU, per guanyar.
Només volia dir-vos, que a l´hora de formar gobern, penseu amb seny, i pacteu amb partits seriósus i amb esperiéncia, i deixeu-vos de mitjes tintes, amb partidillos, i similars.
Dic aixo, peque amb la crisis que tenim, tens d´intentar ( Mercé ), agafar l´esperiencia del Sr. Benaiges i la ganes de fer de la Sra Cros. i portar aquet poble, al lloc on es mereix. Deixan a vanda tota rencunia i discrepancies pólitiques.
Tin esperança amb tu.Esper lo que t´he donat el meu vot.
Moltes gracies
Un cambrilec, nomal i corrent | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:46
Més corrent que normal, en époques de crisi, som els gestors els que hem de corretgir els defectes del politics. L´experiencia del senyor (amb perdó dels senyors) benaiges ens a portat a un endeutament proper als 2500 EUR per cap. Quan volgui pot passar per l´ajuntament i abonar-ho, a banda de donarli les gracies als tripartits.
prou ximpleries | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:50
Vull felicitar molt especialment a la Revista pel seguiment de l'escrutini mitjançant la seva pàgina Web. Va ser impecable.

Al contrari, s'ha de fotre fora sense cap dilació als responsables de TV Cambrils, per la desastrosa actuació en el mateix tema, per la pèsima organització del programa, pels desencertats comentaris dels convidats,durant aquest espai de temps i per la poca professionalitat del presentador. Lamentable !!.
Lluís Dalmau | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:51
Totalment d'acord, LAMENTABLE TV CAMBRILS!!!
Que la treguin ja!!!
FORA TDCAMP | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:51
Llàstima que la TV Cambrils no agafi exemple de la Revista, Tenim una gran despesa al poble amb la TV i no en saben treure profit, perquè no consultaven per internet la revista? Tenen por de veure que són més eficients? Esperem que el nou govern gestioni millor la despesa que genera la TC Cambrils.
Informació al moment | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:56
El pluralisme és el millor per tothom PSC+NMC+LAPLIC, segur que és perfecte per al nostre poble. Ànim i deixeu-vos de "mals rollos". A la Sra. Mercè li fa falta una mica de "soltura " a l'hora de parlar i a la Sra Carme que no es posi tant nerviosa.
Cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 10:59
NMC+PSC=fraude. NUNCA pactaremos con benaiges, NUNCA, a ningún precio, NUNCA, por nada del mundo NUNCA NUNCA
Activista | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:54
Penso que es millor CIU+PP+NMC, tots tres caps de llistes son grans persones-
Eduard Garcia | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:21
Completament d´acord !
Sonia | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:37
jo crec que es millor C IU+PP+LAPLIC , s'ho mereixen per estar a la oposició
montse | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:09
a veure, es que no està clar CiU + PP + PLIC, i els altres que es barallin a la oposició,
està clar | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 15:13
a vore si tentenc, m'estas dient que NMC + PSC + PLIC pactaran ??, ja t'ho dic, si aixó pasa no voto mai més en la meva vida, jo vaig votar al PP per fotre fora al PSC, no per a que pacti amb ells
PROU !! | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 15:12
Felicidades Al NMC :Esto es muy grande en cuatro dias,tener estos resultados.Y con tantas mentiras.
OLIVER OK OK OK
J.E | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 11:01
Jajajajaja, una veritat com una casa. S'han de dir mentides molt grans per a enganyar a mes de mil persones. Que trist! Jo de ser ell tornava l'acta de regidor, i no només la seva,sino la del 2 i la del 3. Deu ens guard amb aquells 3 personatges a l'ajuntament
Flipada | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:03
Moltes felicitats ala Merce, i anims
i tambe ala revista cambrils, perque la televisió feia fastic com anaven mareijant al personal.
S'haguessin pogut conectar ala revista i haguessim acabat abans,. espero que tambe arribi aquest canvi a la televisió.
Felicitats Merce i anims
Ara el 28/5 | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 11:25
Felicidades Merçe te lo has ganado a pulso. Ahora a pactar y la Alcaldia para tí.Por favor no te fies ni un pelo de OK este va a lo suyo. Quiere dedicarse profesionalmente a la politica a costa de lo que sea . Recuerda estas palabras . Animo y a trabajar para el pueblo que seguro lo haras bien .
MAC | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 11:39
Crec que a Cambrils, la gent ha votat quasi el mateix de sempre. Però aquest cop, el repartiment de regidors queda diferent per l'aparició de SI i NMC. Les úniques sorpreses per a mi, són la pujada del PP (trista sorpresa sobretot veient les imatges de la seva seu) i la baixada de la PLIC.... però suposo que la PLIC tenia bastants vots convergents que han tornat allà d'on van sortir. En resum, Cambrils segueix sent bàsicament socialista i els resultats de CiU són tansols correctes, el mínim que s'espera... sense NMC pel mig, s'haguéssin apuntat un altre fracàs. Ara, toca veure com es forma el govern, venen mal dades i cal gent solvent.
Albert Górriz | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 11:50
Senyora Dalmau
no té vosté carisma de lider. No mira de front i no somriu obertament ni amb la boca ni amb els ulls. La seva expressiò diu molt mes que les seves paraules.
Fa veure -en les declaracions post-vots- a TV CAMBRILS, que es modesta però solament s'aguanta l'ego que la va portar a dir que es veia com alcaldessa de la ciutat. Felicitats ja té la seva alcaldia. A veure que en fa. Fa gràcia tots aquests que no son sexistes però li ha faltat temps per remarcar "com dona". I per últim senyora Dalmau "un triomfador no plora mai, ni de emociò".
Em fan por les dones que volen càrrecs i ploren quan els aconsegueixen...o no.
Esperem que no tinguem que plorar els altres.
I sincerament...el poble que ha votat i parlat...si es CIU deu tenir mútua privada i escola "de pago" veient el que ens porta el seu jefe, el senyor Mas. El seu partit es una franquicia. Mullis vosté una mica parlant dels retalls de SANITAT etc. que també afectarán als ciutadans de Cambrils. Algo falla que no pujen més els del poble. Però es una llicò i una empenta important que NMC tingui aquesta possiciò.
Benaigues...qualsevol partit abans que el teu.
Ho sento. Tu tampoc miras de cara ni somrius obertament i faltes al respecte a la gent que ha votat el NMC.
Dama Blanca | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:08
Comentaris com el teu fan que la societat no pugui avançar. Com pots dir que un guanyador no plora mai, encara que sigui d'emoció? T'estàs escoltant quan parles? ... Mare meva
Fandango | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:47
Xata a veure qui t'entén no? Tas fatal....
Caballero Negro | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:19
Pues la vimos llorar a moco tendido en la tele, igual lo unico que pasa es que es algo timida al expresar sus emociones, eso malo no es, vamos a darle un voto de confianza. Una mujer alcalde!! No veas!!
Dama Lila | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:10
si senyora, aixó crec jo, que és timida,
Mercé crec en tu | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 15:19
Hi ha de tot en aquest mon!!! Dama blanca ves que et moqui la ...
jo | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 23:16
AAAHH, TU ETS OK - NMC
CABALL | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:39
fins i tot el Pep Guardiola va plorar, Dama Blanca em sap greu dir-te que el teu comentari és molt trist
Mercé crec en tu | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 15:18
Ara amb qui pactará CIU amb el PP? espero que no .
esperem que no torni a passar el mateix que va passar a l´Ajuntament quan estava CIU a l´Ajuntament. Tinguem memòria
que sembla que els ciutadans d´aquest poble no en tenen!!
Pepita | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:10
A l'Oliver Petit: després de tants anys a les files del PSC, seguint un discurs molt dur respecte les dretes locals, ara va Vostè i afirma que "volem estar al govern". S'ha de tenir, certament, molta habilitat per canviar de discurs en tan poc temps. Ara CiU no és tan dolent, oi? Ara la Sra. Mercè pot ser una bona alcaldessa, i abans era poc menys que un dimoni burgès amb banyes... Si us plau recordi aquesta veritat universal: es pot enganyar a alguns tot el temps, i es pot enganyar tothom per algun temps, però NO es pot enganyar tothom per sempre!!!!!!!
No Menganyeu Caram! (NMC) | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:10
escolta maca, això son eleccions municipals i la senyora Merce es una bona persona les sigles en les municipals no es miren tant com en les eleccions autonomiques, aixi que espero que si pacte el senyor Oliver amb la Merce estara molt be per mi.
Eduard Marti | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:16
felicitats a tots els que considerin que han guanyat,la feina cadascú l'ha fet com millor ha cregut... ara toca pactar per governar i complir amb els compromisos adquirits, avui comença la campanya per les properes...
Moltes Felicitats als guanyadors i a la Revista per ser la primera, sempre
Feliu | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:15
Vull felicitar a la Revista per la rapidesa i eficacia en el seguiment dels resultats electorals! Crec que heu passat per davant de TV Cambrils una vegade més!
Mireia | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:33
Laura Forcadell > en el MURO FACEBOOK DE
"Concentración "virtual" por una Democracia real y participativa, desde hoy!"
Sugerencia: Porqué no empezais por conocer la democracia desde dentro de los partidos? Alomejor os gusta más de lo que creeis? Está bién estar comprometidos!!! A ver si arrastrados por no se sabe quién, vamos a destruir algo grande. Los de Cambrils estais todos invitados a participar en el PSC local. Cuando lo conozcais y sepais lo que no os gusta yo me pongo a vuestro lado para luchar para cambiarlo pero no os dejeis arrastrar al precipicio sin criterio ni sin saber muy bién a dónde lleva esta reivindicación. Ànimos !!! Conoced, opinad y luchad con conocimiento de causa!!!

FECHA SABADO JORNADA DE REFLEXION
Le han dicho de todo.

Y luego.... critica y pide disculpas el amo Benaigues, el uso del email por parte de Klein.
Juas!!!!!!!!!!!
DAMA BLANCA | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:39
Dama Blanca, aquest estil teu tan falton em sona molt, però molt...
setevalapinza.com | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:46
Si és clar, ja han demostrat com accepten la gent de fora
S'ha de tenir barra! | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:06
De nou la TDCAMP torna a centrar la majoria dels comentaris...si es que no podeu viure sense ella! Això sí ahir rècord d'audiència!
Moltes felicitats a tot el personal de la tele i la ràdio, ahir un cop més ho vàreu fer molt bé! Ànims i no us deixeu enredar! De fet ahir a casa vàrem estar enganxats fins al final. Qui tingui ràbia que mossegui ceba que hi ha molt mal educat pel món! Felicitats!
Mossega ceba | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:45
http://ombradelom.blogspot.com/2011/05/que-va-passar-amb-la-cobertura-de-la.html
sc | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:06
Deu ser de tant mossegar ceba, que empudega tant el teu alè!! TV Cambrils va fer un paper penós ahir i si no ho veus posa't ulleres que et fan molta falta. Com s'entén que que quan la Revista ja donava el 100% escrutat a la tele encara anessin amb el 70%? Penós.
Clar i català. | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:04
Siguem seriosos, ho van fer pitjor impossible. Estem parlant d'una tv que costa més que algunes tv privades de la demarcació, que compte amb uns mitjans que no et pots ni imaginar. Informar del resultat final dues hores després de sortir publicat al ministeri et sembla genial?, siguem seriosos que per un moment em vaig pensar que estavem en temps de la dictadura. Pel que fa als resultats:
1.- Srs de Ciu, tenent els resultats de la feina ben feta, d¡assistir setmana darrera setmana a totes les seves obligacions com a regidors. Felicitats!
2.- Srs PP, els dic el mateix que els srs de Ciu, bona feina, bon resultat.
3.- Srs Plic, donguin gràcies del que els donguin pq francament es mereixen ben poc.
4.- Sr Benaiges, ,manipular, amordeçar, enganyar, ser prepotent etc etc té aquestes coses. Ara li toca fer oposició. o pensar marxar? deixi de plorar i miris el "llumbriguuu".
5.- ERC masa gallina en el mateix galliner, era clar que sense els de SI no estarien a l'ajuntament. Clar era més important tenir una gallina 15 dies, que no pas esta representat 4 anys. Dèu meu senyor i la verge del Carme!
6.- Sr Matar, li diria que ha sigut el meu orgasme més gran de la nit. Vostè és pot enganyar a si mateix, però molts sabem que té molt mala llet, que durant aquests anys molts han plorat les sevs decisions i avui segur que tb els ha donat un gran plaer els resultats.
7.- Sr Oliver, ai ai ai!!! li ha fet el llit al Sr Benaiges, ara té quatre anys per veure de quina manera pot liderar el PSC. El felicito per uns resultats que ni vostè mateix s'acaba de creure.
En definitiva, quina llàstima que el 5 è del PP no entres per deixar també a la PLIC a l'oposició que per la poca feina que han fet és el que es mereix.
Cambrils ja té la primera Alcaldessa, felicitats!
Revista Cambrils felicitats, 100x100 professionals.
la mosca morta | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:00
Ben dit! Aquí no es salva ni Deu!
Que hi farem... | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 14:25
deus ser dels seus,. ....
no se com no ho veus...
la ceba vella pica | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:42
Felicitats a la Mercé, però té un embolic per resoldre que no sé si acompanyar-la amb el sentiment. Em sembla molt greu que uns arruïnin l'Ajuntament i uns altres ho hagin d'arreglar rebent les crítiques dels primers des de l'oposició. El PSC es mereixia una baixada més gran, però el seu votant és el culte que és. Lo de ICV es pot explicar pel número de persones que ha endollat, però crec que la baixada d'ERC és injusta, i respon a que els seus votants no es volien tornar a arriscar a un tripartit. Al igual que al Parlament, la majoria de vots no han anat a parar a SI, sinó a CIU. Lo de NMC serà flor d'un estiu, espero que puguin governar i demostrin el que són. És penós veure com puja el nacionalisme espanyol a Catalunya. Aquí es demostra quina és la nostra capacitat d'integració.
Felicitats Mercé | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:49
TVenagiana a tomar por....y los cargos de confiaza y Aparcam y todos los demas muchas felicidades ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Salvadordepatrias | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 12:56
Felicitas a la Revista Cambrils pel seu alt nivell de competència i a tota la gent desinteresada que la va ajudar. És clara la comparació amb TV Cambrils que és sinònim de burocracia, manats pel PSC, incompetència i cau sense fons de diners versus Revista Cambrils: eficacia, imparcialitat, bona gestió de persones i mitjans i pressupots molt modest.
Cambrilenca d'adopció | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:01
Pero como que incompetencia, hablar por hablar, me dais asco porque no sabeis valorar un buen trabajo, la Revista lo ha hecho muy bien, si, pero la tele tambien, lo unico que flipabamos era que no sabiamos si los resultados de la Revista eran veridicos ya que nosotros nos guiabamos por el ministerio. Si hasta en el ayuntamiento miraban antes la revista. Pero para la tele el escrutinio era una cosa mas. Lo importante era tener las declaraciones, las caras de alegria y decepcion, las primeras impresiones. Pero no, la rabia que os corroe por dentro os ciega para ver el trabajo que hicimos. Yo entre a las 10 de la mañana y sali a la 1 de la noche, asi que de incompetencia nada guapa.
Axel TDCamp | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:02
OOOOOOOOOOOOOOOOLE!! Qué bien hablao!
criticons | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:14
És cert que la RC va donar els resultats abans (abans fins i tot que TV3, en antena i a la web). Potser també hauríem de criticar llavors la feina de TV3, que anavan donant els resultats al mateix temps que TDCamp.
Però a banda de quan es van donar els resultats hi ha una cosa que em sembla més important: s'ha criticat aquí la presència dels tertulians, per què? pot ser perque no eren professionals de la política. A mi em va agradar molt, per una vegada eren ciutadans com jo els que valoraven les eleccions, gent a qui els afectarà de veritat qui estigui al govern i no gent que viu d'això i tant li fa mentre es puguin mantenir a la cadira. La política i la democràcia no és dels politics i dels tertulians professionals que canvien d'opinió segons qui pagui. D'això va també el moviment de democràcia real ja!!: LA POLÍTICA PEL CIUTADÀ
que fàcil és criticar... | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:46
Además de incompetentes, explotados... Por ser que trabajaste tanto, apenas se notó majo...
verguenza de tdcamp | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 2:30
No me siento explotado, me siento orgulloso de hacer mi trabajo. A las 9 de la noche nada nos dolía, corríamos de una sede a otra sabiendo que estábamos informando y ya está.
Me sentía un privilegiado de estar viviendo lo que pocos viven. Igual no teníamos los resultados a tiempo (íbamos a la par de TV3, que sí, que ellos lo hacen de todo Catalunya, pero éramos 16 personas con 3 cámaras en la calle, 3 periodistas y un plató como el salón de tu casa e hicimos un programón de 5 horas, ellos serían unos 300 sólo en Barcelona y encima con enlaces, cosa que nosotros no tenemos) Bueno a lo que iba, igual no teníamos los resultados aunque yo como profesional me hubiera dado igual poner el 100% con un kyron segun Revista Cambrils pero no soy quien decide y tampoco creo que fuera por no nombrar la Revista. Mira el programa llevaba un ritmo y el escrutinio tenía que ir llegando poco a poco,la revista hizo su trabajo y nosotros el nuestro, y visualmente, con el plató que tenemos, quedó perfecto, y tú sabes lo qué es conducir un programa 5 horas? Tu qué vas a saber... tú sabes de criticar y meter mierda. Seguro que eres el típico que sabe de todo y todo está mal. Si fueras español verías Intereconomía seguro. Sigue así...
Axel TDCamp | 24/5/2011 - 11:22
Noi, no dubto que treballessis totes aquestes hores, però la pregunta és: no podríeu haver fet valtros igual que la Revista? no és la vostra feina informar tan bé com pugueu? No teniu mitjans més que suficients? Que per valtros l'escrutini era "una cosa más"? caram!!! potser us hauríeu de replantejar algunes coses, eh...què provoca les reaccions sinó els resultats de l'escrutini?
M'ho expliques? | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 13:53
16 persones ?, mare de déu !!!! més val una i un portàtil i explicar el que feia Revista Cambrils a temps real i les altres 15 anar recollint els trastos i tancar la TVBenaiges
Telekrakóvia | 24/5/2011 - 18:34
1.-no podríeu haver fet valtros igual que la Revista? No ells no poden fer igual que la Revista perquè són un mitjà de comunicació PÚBLIC i les dades han de ser contrastades pel Ministeri, la Revista es pot equivocar i no passa res ho rectifiquen i ja està, cosa que per una altra banda no va passar, però si TDcamp s'equivoca "arde Troia"!!!!
2.-no és la vostra feina informar tan bé com pugueu? Sí és la seva feina per això la fan amb tot el seu cor i ànima. La van fer molt ben feta i amb molta professionalitat!!!!
3.- No teniu mitjans més que suficients? No crec que tinguin els mitjans suficients per cobrir totes les notícies de Cambrils! No crec que sigui vritat tots els pressupostos NO OFICIALS que surten, de totes maneres si es una despesa TAN gran a veure si el nou govern fa un altra tipus de pressupost!

M'ho expliques tú??? A veure si ens possem en la pell de la gent que treballa i si t'agradaria a tu que et critiquèssin d'aquesta manera quan has estat treballat un munt d'hores!! Ens hem de fixar més en les opinions despectives a la gent que treballa!!!
Caldria que tots ens tranquilitzèssim una mica mirèssim els resultats i a veure què fa el nou govern per Cambrils!
Felicitats a la Mercè i al de la TDcamp que amb el treball del dia a dia demostren que són uns grans professionals!
JO | 26/5/2011 - 13:34
Moltes felicitats Mercè i Lluïsa i tot el vostre equip.
Només desitjo que sigueu capaços de formar un bon govern i deixar-ne a fora uns quants d'interessats, i és dificil, ja que Catalunya ha votat CIU, però no vol PP, que han pujat, però la gent no els vol al govern, que es quedin a l'oposició, al govern només faran mal al nostre país. El poble volem un govern català i nacionalista tant a nivell nacional com a nivell local. El nostre futur està a les vostres mans. Molta sort!
Em sap greu per ERC, el repartiment del vot independentista amb SI us ha deixat fora. Treballeu-vos de valent el poble per la propera.
I felicitats a la Revista Cambrils pel seguiment de l'escrutini. La feina ben feta no te fronteres.
Català per sobre de tot. | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:02
Des de quan l'ERC cambrilenca representa l'independisme?
No conec el número personalment,però sí el senyor Savall. I penso que ha estat una sort pels cambrilencs i cambrilenques que ara pugui gaudir del subcidi de l'atur que li pagarà el govern que representa!
kèfir | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:36
Totalment d' acord.
Una de SI | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 10:23
Aneu criticant, que els de SI només sabeu criticar ERC. Em fa vergonya que no hagiu volgut pactar amb ERC, anaveu tant de llestos que donaveu per suposat que entrarieu, i ara ni vosaltres ni ERC. Enlloc d'ajudar heu fet que es dividíssin els vots i que Cambrils s'hagi quedat sense Esquerra a l'ajuntament. A vegades penso que no sé què penseu exactament els de SI, si el bé comú o el bé personal...em sembla que és la segona opció...no sé de què collons serveix que ens ajudéssiu amb "Cambrils Decideix" i que hara hagi perjudicat les esquerres...(i no parleu ara com si haguéssiu intentat pactar amb ERC, quan vau ser vosaltres els que us hi vau negar)!
Decepcionada amb la gent de SI | 26/5/2011 - 0:28
Primeras consecuencias de este resultado: se agotaron las tijeras en Cambrils, en previsión de drásticos recortes, no se va a salvar ni el Pino Redondo, segundo, cuando entren al Ayuntamiento, diran la clásica frase "no pensabamos que la situación sea tan mala", por lo que a mayores recortes sobrevendrán mayores subidas de impuestos. Por las dudas voy a ir aprontando la cacerola.
RedonditoDeRicota | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:14
Lo justo seria que PSC y CIU trabajansen juntos.
d | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:19
El PSC se pasó por el forro lo justo en las últimas elecciones ,.
Te acuerdas de la plic? | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:32
A mi m'encantaria. Així s'enfonsarien els dos. El PSC està apesta i tothom que s'hi ajunta s'enfonsa.
Si a un pacte PSC+CIU | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:10
justo ??, i que pasarà quant CiU digui que vol fotre fora els amiguets coordinadors
Justo Molinero | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 23:13
Felicitats Merce ets la justa vencedora. Xa saps qui soc. jajajajaja
felicitats | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:25
FELICITATS PP CIU Y PLIC
GRAN TREBALL..
PD: robert matas y recasens(aprofiteu aquest dies que us queden per agafar la brigada i que us tregui el que teniu a l'ajuntament)
ves si el vols | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 13:59
Perdona, el Recasens ja no es presentava en aquestes eleccions, ho sigui que ell ja sabia fa temps que feia les maletes per una decisió pròpia. El més intel·ligent de tots, si senyor!
Intel·ligència | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 8:32
la "brigada", que ho prenguin ells amb els c------s, si convé agafaré vacances per no fer-ho
un de la brigada | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 18:27
hay forca y compañia como nos vemos por la mala cabezita todo el daño que se hace es el que se recibe
bien merecido lo tenéis
ajo y agua | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:04
Grande CIU, por fin se acabaron los apalancados. Espero que los compañeros de viaje que os acompañen en el gobierno, os ayuden a gestionar con ahinco el vacio en forma de agujero negro que encontrareis en la caja fuerte.
Harrison Ford | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:18
El señor Matas dice que tan solo le han faltado 8 votos para poder entrar, en vez de hacer una relexion de lo mal que lo a hecho, aun sigue pensando por su interes, quiero recordarle que los 8 cho votos son de sus ex compañeros que aean tenido que marchar a pesar de llevar muchos años de militancia, porque los intereses personales no se puden poner por delante de las personas ni las ideas. Haver si con estos resultados deja el partido y se pasa a la derecha que estos van a governar haora unos cuantos años.
un ex militante | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:38
Estoy totalmente de acuerdo contigo. El señor Matas "eco-panxa-contenta", tendrá que irse de ese partido al que ha representado de forma tan desleal, y siempre movido por intereses propios. Lo que tiene que analizar es porque ha sacado menos votos que en las anteriores elecciones, si a ellos no les culpan de ninguna crisis. A ver si por lo menos, tiene algo de clase, y apelando a la responsabilidad política, se marcha a su casa.
Carles | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:37
Governaran hasta que la caguen más.
jg | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:08
Ostres, ja vec que bo sóc l'únic que penso que és un incompetent.
A cobrar de l'atur,que per alguna cosa feu tanta política social.
kèfir | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:38
Los socialistas han perdido (por muy pocos votos, eso sí) y ahora toca alternancia política. Es el juego de la democracia, pero espero que se reconozca la valía personal del Sr Benaiges, la Sra Peláez y sus compañeros. Son gente con vocación, eso hay que reconocerlo.
mj | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 14:50
Me alegro de que haya ganado la Sra. Mercè Dalmau, aunque no soy un militante de derechas considero que es una persona con las ideas claras y que va a luchar por Cambrils. Solo espero que no se deje embaucar por Oliver Klein, que piense bien antes de pactar con el NMC... y lo dejo ahí; no por el daño causado al PSC sino porque la traición no es un buen ingrediente en las relaciones políticas.
Carles | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:00
Lo mejor de todo: La desaparición del independentismo radical del ayuntamiento y de casi todo el mapa electoral de Cataluña. Al final la gente está preocupada de los problemas reales como para que encima les creen otros problemas sin sentido, que no hacen más que dividir en vez de sumar.
Librepensador | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:26
Es veu qe no coneixes els de les CUP, bastant més radicals que SI i ERC. Bàsicament el que passa és que el discurs s'està radicalitzant. Els independentistes moderats perden vots cap els més radicals, i els espanyolistes del PSC es passen cap el PP
Les CUP han pujat | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:13
No entens res de res, xato.
Independència! | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 13:54
A veiam "Librepensador", ERC a part de ser un partit independentista és d'esquerres. Saps què vol dir això? Doncs que a partir d'ara, manaran les dretes, i justament, no donaran prioritat ni a les polítiques socials ni a la cultura ni res. Només miraran pels interessos dels quatre ricaxons del poble. Potser que t'informis una miqueta més del programari dels partits, que criticar per criticar és molt fàcil quan no en tens ni punyetera idea de res. La gent d'ERC volem la independència, però està clar que per construir-la abans s'han de fer moltes coses. Salut i llegeix més!
una d'ERC | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 0:41
Estoy contigo, es la "corrección" más clara que da la ciudadanía.
El independentismo interesa a ese casi 20% de los "butifarrendums".
Por no interesar, no interesa ni el nacionalismo español... cuanto menos los regionalismos.
Se han puesto las cosas en su sitio, la lástima es que los "tripartitos" hayan empeorado todavía más la situación real de la economía... Vamos a pagarlo todos, ya se está pagando, y tenemos para años.
Un saludo.
Divide y vencerás. | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 22:32
Mira xavals. 1a: Butifarrendums no sé què vol dir, quan ho trobeu al diccionari m'aviseu i m'expliqueu els seus diversos significats; 2a: potser vosaltres teniu ganes que us fotin les peles cada any i que us facin pagar peatges, a mi no. i 3a: No en teniu ni p. idea del que ha fet el tripartit, només feu que criticar sense fonaments perquè us avurriu des de la cadira de casa (Almenys n'hi ha que es mouen i fan "butifarrendums" que dieu vosaltres)
La crisi no es culpa ni del tripartit ni òsties. Feu-s'ho mirar, llegiu i apreneu a ser una miqueta més crítics, que sempre feu servir el mateix recurs fàcil i inutil de crítica contra l'independentisme quan no en teniu ni fava de res.
Salut i cultura! | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 0:50
benaiges!! el que si era un perill era que sortissis tu com alcalde!!! però mira tu per on... el poble no et vol!!! ale!! potser ara hi ha algun lloc de treball per algún institut de cambrils!!
bon vent i barca nova | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:45
jijijij!!! aquella frase tan bonica del Benaiges en els plens durant quatre anys, jijijiji!!! ara li podran dir a ell.... clar si és, perquè em sembla que no té gaires ganes de tornar a liderar l'oposició!!!
ficària | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:03
lo que pagaria por ver las caras de toda la chupipandi y enchufados que tienen k hacer las maletas y irse olvidando de sus sueldazos jajaja...se les akabó el chollo...
la ensalada del techu¡¡¡ | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:46
¿Que los que entran lo haran gratis?
Aliño | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 18:31
Felicitats Carme i a tot el PP i ara a treballar per treure'ns de la crisi, l'atur, el deute,....
un de dretes | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 15:46
Tranquils cambrilencs de tota la vida. Ja torneu a manar els de sempre. Ara amb els de Ciu i qui sigui tot anirà molt millor. Les iglesies s'ompliran i els de les esquerres hauran de purgar tot el malament que han fet. Perquè ara el poble és pitjor que fa vuit anys no?
mirall | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:00
Les esquerres continuen ben vives. Aquesta és la força de l'esquerra que sempre surt reforçada. La força de la raó i la reflexió, és la nostra virtud. De segur que tornarem amb més força que mai. Que l'eklesia parli! Per la força de la Res publica!
res publica | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:33
Razón cada uno tiene la suya, como el ombligo.

Lo que si está claro es la apropiación de las izquierdas de "la verdad" y si no les gusta la fabrican, ahí son maestros; en lo que también despuntan es en apropiarse vocablos, conceptos e ideas de todos: intelectualidad, razón, progresía, multiculturalidad, arte, civismo, memoria, me parecen auténticos orfebres de dichas maniobras que han usado, usan y usarán cualquier, remarco: cualquier, medio que les permita la situación para conseguir sus fines,(para muestra propia y reciente -relativamente- véase la II República española de la que unos cuantos están orgullosos en este foro y olvidan que, entre otras lindeces, fue un periodo dónde el totalitarismo,miedo, terror, violencia y muerte desembocó en una de las tragedias a no repetir), tanto aquí como fuera de nuestro territorio ya hace cien años.

Pero de eso se trata, es el juego de la relación entre los humanos,y para acabar: "La razón la dicta el poder", y si no que se lo digan al Sr. Rubalmaquiavelocaba, sentando a asesinos en los ayuntamientos para conseguir apuntarse el final del terrorismo en el País Vasco y conseguir ganar las próximas elecciones nacionales, tiempo al tiempo.

Un saludo.
Antonio996 | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 22:45
Què passa ara? Que ets llicenciat en Història de casa teva i ens has de dónar lliçons a tots o què? Em fa ràbia la gent que fa afirmacions absolutes...ara també em diras que durant la Guerra Civil el bàndol republicà va ser el culpable de tot no? com que també van matar gent... Va home va! Que pixem fora de test!
Apunta millor! | 26/5/2011 - 1:06
Tant costa respectar el vot?
Apa | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 3:00
I tant que es respecta el vot. I per això som on som. No vull dir que treballarem per a tornar a guanyar la confiança de la ciutadania. Sembla que no vulgeu entendre les coses. Respecte al vot, al poble i a tothom.
res publica | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 12:15
Perdó, però la segona frase hauria de ser així, falta una coma: No, vull dir que treballerem per a tornar a guanyar la confiança de la ciutadania.
res publica | 25/5/2011 - 0:17
Només sabeu criticar als professionals que ahir van intentar acostar-vos no només els resultats, sinó també les primeres impressions en directe de cada candidat i seu???? Els resultats van anar en retard perquè com van dir al principi, se seguiria la pàgina web oficial, la del ministeri d'Interior. I què va passar, es va bloquejada en un moment de la nit. Així que d'incompetència i falta de professionalisme res de res!
Només sabeu criticar sense coneixement de causa. Prou!
Un defensor de la TD Camp | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:09
la pàgina web del ministeri era a temps real, a veure si ens anem enterant del tema
un defensor de la veritat | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:04
Si, era a temps real, però es va col·lapsar defensor de la veritat. Tens molta feina, perquè per aquí hi ha molts mentiders.... Per cert, a tota la gent que critica la TD Camp, gràcies per donar audiència!
defensor de la TDCamp | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 19:04
no és que només sabem criticar, és que ESTEM FARTS !!!!!, foteu el camp tots els sociotreballadors de la casa, kin descans ens quedarà !!
un altre del Ajuntament | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 18:24
Al català per sobre de tot.... si creus que CiU no pactarà amb el PP per imatge ho portes clar... Faran el que més els interessi a ells, no a Cambrils. Total, d'aquí a 4 anys ningú no s'enrecordarà ja...
CiU = tisoreta! | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:10
Ai quin mal ha fet aquesta derrota al PSC! Respecteu el vot home...això de les retallades fa gràcia, ets penses que les esquerres no retallarien? Si ells ens han portat a aquesta situació! Au, a la oposició a cascar-la!
content | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:33
jo no sé si estic content tot i que va guanyar el partit que vaig votar, només puc celebrar que amb una mica de sort marxen els despotes que fins ara teniem al govern, que en dilapidat amb les seves grandeses la riquesa d'un poble que sobretot és treballador. però sento una gran tristor per l'esquerra en general que a tot arreu del país pateix d'una manca de gestió i lideratge que fa que les dretes prosperin(que no en són més però són molt fidels) , ens em de deixar de tanta divisió (partits com SI, i somiatruites com OK) i fer-nos forts però amb coherència i revisar dogmes que potser ara no tenen cabuda, ja ho diuen renovar ho morir.
espero que la nostra nova alcaldessa sapiga gestionar aquests resultats i pacti amb coherència, sobretot MAI amb psc (que aquests ja estan ben servits i col.locats, i si tinguessin una mica de responsabilitat hauriem de abandonar el seu càrrec sigui quin sigui avui mateix), tampoc no crec amb OK, així doncs espero que sigui CIU+PP(mal em pesi)+APLIC (mal menor).
cambrilenc expectant | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:11
Felicitats a la Mercè i MOLTES FELICITATS al Partit Popular pel gran resultat! Carme ets la millor candidata que mai ha tingut el PP! Felicito tambe als nous regidors Populars (David Chatelain i Carmen Quintanta) i també al ja regidor popular Francesc Garriga. Crec que son la millor opció que tenia Cambrils i ho sabrem aprofitar durant quantre anys!!!!!!!!
se oye, se siente...MARIANO PRESIDENTE | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:41
bufffffffffffffff,
fasticmefas | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 20:46
Lluis i els companys de RC Sou collonuts !!!
Aixo es periodisme del bò, sense interesos partidistes i amb una gran profesionalitat.
Enhorabona i continueu sempre pel mateix camí !!!
Josep P. | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:46
soc intrigant de SI i felicito a CIU i esperem que donin un canvi a Cambrils.
............. | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 16:48
Tot Cambrilenc sap que quan va governar Ciu, Cambrils era un poble trist i lleig. A veure si aquesta personeta NO realista fa alguna cosa per Cambrils, que és el que importa.
Janne | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:05
Humiltat, respecte, educació, són adjectius que no han tinguts els antics dirigents o qualsevol d'ells, la majoria molt ben qualificats per cert, (s'ho deuen creure) que amb dialegs de sopèrbia, malícia i despotisme han manipulat tot el que se'ls ha posat entre mans. Han deixat l'ajuntament endeutat fins dalt i molts d'ells ni es presentaran en oposició. Se'ls recordarà tota la vida, per la bona feina que han fet, vull dir la gran i pèsima gestió de fons i maltractament sobretot humà de molt del personal de la casa que ha hagut d'aguntar moltes coses. No s'hi pot anar així pel món perquè el que et pots trobar és amb una ma al davant i una d'altra al darrera tal i com us ha passat.

- què passarà amb tots el càrrecs de confiança a dit?
- què passarà amb els amics coordinadors?
- què passarà amb directors d'auditoris, gerents d'aparcam's?
- què passarà amb la gent interina que ostenten plusos?
- què passarà amb els regidors/administratius que estaven a l'equip de gover? On els recolaran?
p+p=pp | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:24
que vagin al paro que hi falta gent !
un 1000EURista del Ajuntament | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 18:20
Ale, tots criticant TDCamp! Això és q tots l'estàveu mirant, no?
I ja ho van dir a l'inici, seguirien dades oficials, no "oficioses".
Per als professionals, un 10, que van estar treballant des de ben d'hora al matí per poder fer un bon programa.
Felicitats!
criticons | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:48
Com que fonts "oficioses". És tan senzill com donar les dades i afegir "segons dades de Revista Cambrils Diari Digital".
Què passa, que teniu prohibit esmentar el nom d'aquest altra mitjà? Us renyen si dieu el nom de Revista Cambrils a la feina?
Dius que van intentar fer un bon programa, doncs no ho van aconseguir. El més important del dia, el que tothom espera, és el resultat de les eleccions i que tingueu les dades a l'ordinador davant dels vostres morros i no goseu dir res per no esmentar la Revista us desqualifica del tot. Quins professionals esteu fets!!!!!
gràcies Revista | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:27
el programa especial de la tela era infumable de totes totes.
ni la presentacíó, ni els comentaristes, ni el vertader important que era la informació verídica en el mínim temps possible.
resultat: suspesos, a repesca!
pagès dimissió | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:11
No podem posar tots els treballadors i treballadores de TV CAMP al mateix sac, la majoria van saber fer la seva feina, cobrint la informació electoral del moment tan be com podíen. El problema és de més amunt, dels seus caps, que fa temps que s'havien jugat la credibilitat del mitjà a favor de només una opció.
Jordi | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 17:51
TOTS AL SAC I BEN LLIGAT, NO SIGUI CAS QUE EN SURTIN
EL HOME DEL SAC | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 23:19
---d-----Que dius com es veu que no recordas la mocio de censura contra CiU --ARA FA 8 ANYS I PICO ---per part dels sociolistos,indingnant en una ciutad com Cambrils.
un de la parellada | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:08
Niños, preparaos que hay un profe pidiendo trabajo a gritos pelados y ha sido alcalde de cambrils, muy recientemente.
Tener cuidado que viene cabreado, así que hacer bien los deberes.
P.D.:Supongo que el sueldo de alcalde es más grande que el de profe? Adeuuuuuuu
la caída de los dioses... | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:09
Matas i Savall a partir d'avui a tirar currículums!!!
Yeeuuss!! | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:12
no home no... que cobraran de l'atur
kèfir | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:41
Mi enhorabuena a merce, nunca la he tratado profundamente, pero se ve cercana al ciudadano, la recuerdo en una reunion hace poco tiempo en el ajuntament, reunion a las que no hace falta que vaya, puede o podia haber enviado a otra persona de su partido, me dijo estoy aqui para aprender, y eso me gusto, todos estamos para aprender de todos en algun momento, felicitats a la meva companya carme a la que le dije sacaria un buen resultado, a oliver con uien mas he tratado del ajuntament me sorprendio 3 representantes yo pense seguro que el si seria elegido y de robert, pienso que el no es el problema, es estructural y de compañias
carlos | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:17
1-Felicitar revista cambrils, impresionante.
2-Felicitar TRABAJADORES TDCamp.
3-Felicitar CiU, PP,NMC, SI, VxC (los que suben)
4-Gobierno CiU, PP, NMC, PliC vs PSoE PSc
5-Piensen, que al 50% no les interesa sus rencillas y ni las conocen, seguramente.
6-No tengan miedo, sino nos gusta cambiamos..... en 4 años volvemos a votar.
El Califa | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:35
Algunos como quieren castiga a NMC direta mente a OLIVER.
Y sigen despreciando a la persona.sige atacando porque el pacto CIU + PP+NMC +APLIC puede salir.
Y eso seria un desastre tenese que queda mudos PSC de CAMBRILS.Porque el NMC + APLIC +EL PS de CAMBRILS ,ganarian,por esos tantos ataques al NMC y a OLIVER,el desprecio es lo ultimo.
Felicito a la Sra. Mercè Dalmau
J.E | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 18:47
Si tantes ganes teniu, demaneu a la vostra nova alcaldessa que tanqui la TD Camp, no? o potser és un caramalet massa dolç per deixar-lo escapar. No en teniu ni idea de res del que passa en aquesta televisió que intenta fer una gran feina amb els mitjans que té. El programa d'ahir va ser més que decent i molta gent hi va estar pendent. Gràcies a ell vau pode veure l'ambient que es respirava a les seus i les primeres impressions. A la Revista ho teníem això?No. Prou de criticar un mitjà local, feu pena tots plegats
JB | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 19:10
Doncs mira, tal com està tot plegat, potser no seria mala idea tancar-la!
Au! | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 17:38
Jo no he votat CIU però tinc que felicitar a la Mercè i al seu equip pels resultats obtinguts. Nomès li demano una cosa TRANSPARÈNCIA durant aquets anys de govern.
TRANSPARÈNCIA | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 19:11
Amb el que costa aquesta tele pública, de dubtós servei com es va demostrar anit, es podrien oferir nombrosos serveis socials molt més necessitaris per al municipi. Que la tanquin ja si us plau!! TD TANCAR!
TD TANCAR | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 19:13
Vinga Matas ànim!!!, ara tindràs més temps per fer excurssssionssss!! Ah i mira de seguir pujant les fotos al picasa, que tots ho poguem veure!!! jajajaja.
verd??? | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 19:14
Felicidades lo que tenéis que hacer es una auditoria nada mas entrar en el ayuntamiento y hacer publico el resultado para saber el estado de las arcas y publicar cada año las cuentas solo así la gente empezara a tener confianza en la clase política
Adiós al prepotente y omnipresente Robert todo llega en este mundo. Jordi
Jordi | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 19:47
SR. J.E. el mismo mal que queria nmc o mejor dicho el desprecio del SR.KLEIN al partido que lo acogio con sus ideas de izquierdas.
A que juega? Informese antes de hablar y proponga un pacto con coherencia , es decir un pacto de derechas CIU,PP,APLIC, Y ahora digame donde pone usted al NMC? que pasa que ahora el SR.KLEIN y los de la lista son de derechas ?, le recuerdo la procedencia de algunos o mejor dicho de casi todo el NMC? , O ES QUE USTED SIGUE SIN ENTERARSE ?.
Vasta ya de tanta falsedad o es que el nmc quiere el ayuntamiento a cualquier precio?
O es que el SR.KLEIN quiere la butaca como bien dijo un su dia ?
RESPONDA SR.J.E. RESPONDA
TAXISTA CABREAO | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 20:01
TAXISTA CABREAO :Lo siento los palos del PSC de CAMBRILS
son ahora del NMC y de OLIVER KLEIN,muy fuerte no.
En el pais vasco tienen PS y PP y no pasa nada,para ti seria
mejor esto PSC+NMC + APLIC.te digo una cosa si queme entero mas quetu y mucho,ati tean contado un chiste.
el desprecio del SR.KLEIN al partido que lo acogio con sus ideas de izquierdas.Muy fuerte,segiremos despreciando a la persona y al grupo del NMC
J.E | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 20:41
creo que muchos se lo toman de cachondeo este resultado,pero creo que la situación está para tirarse de los pelos,hay mucha gente en paro y con pocos medios económicos,por lo tanto,muy dificil.sabemos que no es solo aqui en cambrils ,es en todas partes o mejor dicho la crisis es mundial y es to lo sabemos de sobra,entonces que pasa debemos hacer fuerza todos ya que no hay para donde irse, los paises vecinos estan igual o peor que nosotros,seamos amplios de mente,mantengamos lo que tenemos,por eso pienso que hay que mirar adelante,esta señora ha ganado por 68 votos ,no ha derrocado ha nadie,pero la puntuación existe,no es muy simpatica,pero da igual,que mas da la simpatía?seamos coherentes y esperemos que lo sean ellos para con nosotros,que haya más flexibilidad,porque en la uni´n está la fuerza,es muy viejo pero es verdad,recuerden,un govierno,noson 20 regidores, nosotros tambien formamos parte de el,
pueblo | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 20:54
El colmo para un ex-alcalde: además de tener que soportar de alcaldesa a quien tanto has despreciado, tendrás que tener de líder del otro partido que estará contigo en la oposición a quien consideras un traidor.
Quin mal de ventre!! | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 21:00
SI CIU PACTA AMB PSC MAI MÉS ELS VOTARÉ. PENSI SRA. DALMAU EL TRACTE QUE LI FEIA A VOSTÉ I A LA SRA. CROS EL ROBERT EN ELS PLENS. S'HA VOTAT UN CANVI I FÓRA TOT ELS QUE HAN MANAT FINS ARA A L'AJUNTAMENT.
EL TEMPS POSA A LA GENT AL SEU LLOC I QUI FA MAL , HO PAGA TARD O D'HORA.
FELICITATS A CIU, PP, NMC PELS BONS RESULTATS QUE HEU OBTINGUT. ELÑS 3 PODRIEU FORMAR UN BON EQUIP DE GOVERN.
FELICITATS A LA REVISTA CAMBRILS I UN O A TDCAMP. A VEURE SI ARA TANT LA TVCAMP COM RÀDIO CAMBRILS, DEIXA DE SER VETADA PER SEGONS QUI. AMIGUISME.
I LES REGIDORES QUE ET MIRAVEM PER DAMUNT DE L'ESPATLLA , QUE DIUEN ARA?. SE'LS HI ACABAT EL XOLLO.
QUINS ANYS D'AMIGUISME, PREPOTÈNCIA, XULERIA , HEM TINGUT DE SUPORTAT?. GRÀCIES A DÉU QUE JA NO SÓN ELS TODOPODEROSOS.
FARTA DE VEURE'LS | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 21:01
jo tambe crec que farien un bon equip de govern, si senyor, y si necesiten mes, que pactin amb el macarrilla que sa xupat la opocio el pobre tambe
contenta | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 23:04
felicidades mercé,espero que seas lista a la hora de pactar la mejor opción para mi sería ciu-nmc-laplic.por que?porque si un partido nuevo como nmc a conseguido tantos votos será por algo aunque algunos sigan despotricando contra oliver klein por envidia o por rabia pues a todos ellos les digo ajo y agua que no hubiesen ido de prepotentes. Pienselo sra dalmau y por favor no se equivoque.
una cambrilense | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 21:06
Algú podria informar a TDCAMP que ha Cambrils no anem a hora de Canaries
Ojos que no ven | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 21:24
Sencillamente no te ENTERAS sigue sigue que te daran un puesto
podrias hablar con CIU a lo mejor te dan mas que el nmc y quieras o no el sr.oliver es socialista o sino preguntate a entregado su apta al psc
noooooooooooooooooooooo espera A VER resultados y lo dicho no te enteras contreras.
TAXISTA MAS CABREADO | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:21
espero q no pacti amb NMC, sino amb pp i plic q s'ho mereixen per l'oposició feta al llarg del tempS.quina oposoció a fet NMC si el q encapçala el partit ha estat dintre DEL CONSISTORI i no ha fet res i un cop fora estant quasi bè a l'oposició,aquesta ha estat fluixa, fluixa, fluixa...a més ell estava en contra de pp i de ciu, i ARA QUÈ ES BAIXARÀ ELS PANTALONS A CANVI DE NO SE QUE PER PODER ENTRAr A GOVERNAR ja q segur q a promès no se quantes coses a la gent q l'ha votat???!!!q passarà tachin, tachan!!!!visca la merce dalmau i espero q pactis amb pp i aplic, no entendria altre pacte veient com 'oliver us hadespreciat al llarg de la legislatura. salut i força
un q en sap | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:37
Primer de tot Felicitar a Convergència i Unió, sobretot a la Lluisa per tota la feina ke porten ella i la Mercè durant akestos últims anys. I Després recorda-lis ke el Sr. Garriga ja ens la va fotre fa uns anys, sis plau penseu-hi. Ja sé ke es difícil això dels pactes ja ke si anem al PLIC Déu ni dó també. Sobretot FELICITATS I ENDAVAN¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Beth | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 22:50
Jo voldria felicitar a la Mercé, i a tot l'equip peró també li he de dir que vaigi molt en conte amb la gent que té al seu costat, podria tenir alguna sorpresa.També vull felicitat a la Carmé per els resultats aconseguits
pepera | Contestar aquest comentari! | 23/5/2011 - 23:32
pero nadie dice nada del sr Mas si el Benages hacía lo que el quería.
este siempre se escaquea | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 0:00
sobre el sr Mas fa por fins i tot dir el seu nom
el cid | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 23:25
ES UNA LASTIMA QUE TENGAMOS NUEVAMENTE QUE HABLAR DE PACTOS, UN CAMBRILS DIVIDIDO Y SIN EMBARGO CON UN SOLO GRAN PROBLEMA "TRABAJO PARA TODOS".
1.- CiU FELICIDADES, SOLO ESPERO QUE TENGA LA CAPACIDAD DE PENSAR PRIMERO EN NUESTRO CAMBRILS Y EN ESTOS MOMENTOS DIFICILES DAR SOLUCIONES A CORTO PLAZO, CREO QUE TODO CAMBIO COMIENZA POR CASA Y DEJARNOS DE TANTO GASTO PUBLICO INNECESARIO.

2.- NMC GRAN RESULTADO, LASTIMA QUE SE CAIGA EN LOS TOPICOS DE "RESTAR VOTOS", CUANDO POR EL CONTRARIO SE PODRIA PENSAR QUE HUBIMOS MUCHOS QUE BUSCABAMOS UN CAMBIO Y NO NOS ABSTUVIMOS COMO EN OTROS COMICIOS. EL CAMBIO QUE TODAVIA ESPERO, ES QUE DE UNA VEZ SE APARQUEN LOS INTERESES POLITICOS Y SE PIENSE EN CAMBRILS Y SUS CIUDADANOS. FELICIDADES A TODOS LOS COMPONENTES DEL NMC POR UN TRABAJO DE HORMIGAS QUE DIERON SU FRUTO, QUE LLAMO LA ATENCION DE TODOS LOS CIUDADANOS, LA PRENSA Y LA ENVIDIA DE LOS QUE NO SUPIERON O NO PUDIERON EVITARLO.
YO VOTE POR EL NMC | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 0:03
Jo no vaig votar a Ciu, Pero tinc que felicitir especialment a la Mercè i Lluïsa Rom.
Només demano que treballeu de valent!!!
Vei c/ barques | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 0:04
Hemos estado meses aguantando los enfrentamientos, insultos y descalificaciones entre los Gobernantes, Oliver, y Oposición pero ahora se suma la lucha por los pactos y uno se pregunta " Realmente se piensa en el futuro y bienestar del ciudadano" Despues de leer todas estas opiniones lo que se percibe es cricpación, odio, ravia y mucha asian de poder, incluyendo a esta respetable Revista que da la sensación de que solo éste medio de comunicación tiene la exclusividad de la profesionalidad cosa que demuestra muy poca ética y poco respeto con un equipo de trabajadores de la Radio y Televisión de Cambrils sin tener en cuenta que éste medio actuó con los mismo criterios que TV3 en lo que a datos se refiere.En cuanto a los tertulianos creo sinceramente que culalquiera de los que los criticais no lo hubieseis hecho con mas onestidad y cercania a los ciudadanos como lo hicierón Josep Enrric, Encarna y Jordi. Los ciudadanos de Cambrils lo que desean es que no se critique tanto y se trabaje más para resolver los problemas que nos afectan a todos los Cambrilenses, y por supuesto que se establezca un codigo de lenguaje constructivo y respetuoso entre los políticos y tambien en los medios de comunicación sean del color que sean. Sin censura pero tampoco crispantes y contaminantes
Maria Herrero | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 0:27
Però tu quin programa vas veure? Jo no dubtu en cap moment de la professionalitat dels TREBALLADORS de TD Camp. Ara de la directiva i de la falta de respecte i tant! Diem-li menyspreu. Ells fan una feina, però ni ells es penjen una medalla de objectivitat perquè ells són plenament concients de que surt i no surt al seu mijtà.
JO això no ho vaig veure enlloc | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 1:02
Me pregunto porque cuesta tanto creer que 1318 ciudadanos de Cambrils hemos votado por un cambio, por una persona Oliver, me gustaria que le vierais cuando va por la calle, sin hacer campaña, o cuando va al futbol con su hijo, y lo compareis con cualquier otro alcaldable, incluso con la Mercé, la proxima alcaldesa. Porque os cuesta creer que la gente ha votado un hombre OLIVER KLEIN y un proyecto nuevo, distinto pensado solo para Cambrils, NMC... no lo entiendo como se puede tener tanto odio o envidia dentro.... no sereis nunca felices si no sois capaces de respetar a 1318 personas, que pasa que a todas nos ha prometido trabajo? todos somos inmigrantes? todos somos ex-socialistas? por Diosss abrir los ojos...
1 de los 1318 | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 1:28
Yo no lo respeto por que es un mentiroso compulsivo, y por que el día que diga la verdad de todo se muere. Solo eres uno mas de los que ha engañado. Pero no te preocupes, que las mentiras y los engaños tienen las patas cortas y en muy pocos meses se le verá el plumero, a él y a toda la tropa que lleva detrás
JAJAJA | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:45
Henora bona CIU Visca Cambrils, Ja podem tornar a ser personas.
Fins als .... dels Arruinadors. | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 3:35
crec que escriure comentaris a les 3 i 35 de la matinada fa que cometis faltes brutals d'ortografia. si us plau, que no retallin en ensenyament. ENHORABONA i PERSONES.
EL PROFESSOR | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 20:41
Felicitats Mercè. El Benaixes no sap ni perdre. De pena.
Suposo que si vas plorar va ser perque no t'imaginaves tenir que arreglar el desastre que es l'Ajuntament d'aquest poble.
Anim. El poble ha possat la seva esperança amb tu.
Dani | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 7:47
Con una vision mas amplia que la de Cambrils, lo mejor de estas elecciones ha sido el apoyo que recibió Bildu. Es una muy buena leccion para aquellos que pretenden acallar las voces de los que no piensan igual. Es mejor tener a ETA y sus satelites discutiendo en un pleno, diputación o parlamento, que poniendo bombas. Y que puedan defender sus ideas con palabras aunque suenen como balas y no hablar por medio de balas.
Tupamaro | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 9:18
Los asesinos siempre seran esto,asesinos y no engañas a nadie los que estaran sentados no son losx que las ponen si no los que las hacen poner,el pais vasco me ha decepcionado apoyando a la banda terrorista igual que tu.
no bildu | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 17:22
sociolistos me alegro que tengáis que salir pitando del
ayuntamiento el que mal hace mal recibe... TOMA MORENO
taxista contento | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 9:34
El pacte CiU+PP+PLIC és el més lògic i positiu per a Cambrils.
Han fet oposició plegats, sembla ser que hi ha bon rotllo, doncs endavant.
Calixto | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 10:05
Que pactin amb qui vulguin pero menos amb PLIC, si pacten amb plic no els penso votar mai mes.
ANTI PLIC FINS EL MOLL DEL OS | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 12:59
NMC ha tret bons resultats, és cert. Tots els partits independents i localistes que s'han presentat a les eleccions municipals de Cambrils en el decurs de la seva història, han tret uns grans resultats en les seves primeres sleccions, després de mal en pitxor. Recordem ACI i ara PLIC. A NMC li passarà el mateix i sobretot si passa quatre anys a l'oposició. Aquest partits no tenen futur, degut al seu àmbit localista i el caire personalista.
l'observador | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 10:11
Jo i tota la meva familia hem votat a CIU, si ara es adjunteu amb el NMC, pues ja no tindreu mai més el nostre suport.
Escolliu amb SENY!!!!.
gràcies...
vei empresaria de la platja | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:13
T'has deixat els independents, que van treure majoria absoluta (8 regidors) a les primeres eleccions.
Memòria | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:24
enhorabuena Oliver! todos estos votos los has conseguido tu solito,has sido la sorpresa para muchos,para mi en positivo,para muchos en negativo,pero en estos años te lo has ganado a pulso y los resultados hablan de por si..eso si que es un triunfo,cuando la gente no te veia ni para las elecciones,ya que era muy pronto y estaban encima y te lo has montado en un peripete y has triunfado, has sabido transmitir...enhorabuena una vez más
olivera | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 11:36
Que faran els Srs ERC i ICV durant aquests 4 anys?
o es massa poc! | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 12:04
Treballar, renovar i treballar
és molt senzill | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 0:22
Dama Blanca, aquest estil teu tan falton em sona molt, però molt...
setevalapinza.com
jajajajaja siiii es l'estil de Cambrils.....amb els anònims.
jajajajaja et sona el estil però no et mulles ...jajajajaja xec....no teniu remei....la llibertat d'expressiò no contempla la paraula "falton".
En tot cas n'he vist de comentaris molt educats que ofenen...quina classe de persona diria que el nou partit NMC es perillòs? això no es faltar al votants? sou la repera. Millor que no acampeu a Cambrils que sería un camp de batalla...sort que això solament es un forum....ajajajjajaja
dama blanca | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 12:14
I ara quant comencin les retallades i les pujades d´impostos que fareu?. Una acampada a la Plaça Aragó, seguir amagant el cap sota l´ala, pidola a Madrid com fins ara i torna amb la cua entre les cames. Tant Cambrils, com el resta del país (Catalunya) va camí del empobriment mes gran de l´historia. Mes aturats, mes pobres, mes misèria. ¿Però tan fa no?. L´important es continuar amb el "mas de lo mismo" fins que tot peti i tinguem que plegar les restes de tots nosaltres com si fóssim pedaços de carn sense identificar. Aquesta situació amb mig any serà del tot insostenible. I a ens ho trobarem.
Pol Petit | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:04
Després de llegir cada comentari, estic totalment d'acord amb tots els que critiquen la TDCAMP, necessitem una tele que s'emporta una gran part de pressupost que NO TENIM A CAMBRILS? Potser podria ser una tele més modesta sense tanta necessitat d'inversió. Després de la imatge que van donar al programa de les eleccions podrien jubilar als 2 presentadors que no sabíen per on anaven els tiros. CANVIS A LA TDCAMP ara no han de fer la pilota a Benaiges.
Mala imatge per Cambrils | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:21
La unica persona quea dicho algo bueno de OLIVER,a sido
Salvador Matas.A dicho OLIVER a hecho mas por CAMBRILS
que por su partido, el PSC DE CAMBRILS
J.E | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:22
Fins fa un any em prenia aquest forum en serio. Hi han comentaris força interessants però haig de preguntar-vos quina classe de comentari profitós pe'l poble i la politica es fer llenya amb els que han perdut. Feu servir aquest forum per revenges personals. Escriviu en obert si tant legitim es el que pensem i ens preocupa.Tenim a Cambrils el resultat del que es va votar fa 4 anys. Ara es possaran parxes i a continuaciò medalles. El seny diu que la oferta de programa es una sola: per la gent de Cambrils. Que i qui si no? Torno a comentar a veure si de bon rotllo m'enteneu: Senyors de CIU votants i electes de Cambrils suposso que "con la que está cayendo de part de Mas and company" teniu tots mútua sanitaria i escoles privades? Que si la sucursal d'aqui ha de seguir la dinámica de la Central doncs poc favor ens heu fet convergents de Cambrils. I si no hi esteu d'acord recordeu que no ho podreu dir en veu alta, xecs...perqué ja sabem el que passa aqui si opines diferent del jefe local. Fa anys que tombo per forums i vosaltres que sou d'aqui sabeu molt bé que mai esteu contents amb ningú, si es fa tant com si no es fa. Jo soc del parer que si algú té quelcom que dir ho exposi. I si es fa...xecs! els acribilleu. Per cert, el estil faltón el tenen alguns técnics que desafortunadament no depenen dels vots. i la feina feta, malament, també. Encara espero resposta a 4 cartes registrades a la OAC a diferents regidories. Encara que sigui ni per demanar disculpes pe'l to "faltón" i patillero d'atendre al personal, especialment a Urbanisme i Festes. I es que una cosa es el fondo i l'altre la forma. Hi han formes agresives i iróniques.....la llibertat d'expressiò té això. I si. Tindrem una alcaldessa, que no conec com persona, però que no te fusta de lider. Tots hi som en un lloc de feina, perque no hi ha altre "millor" o "mes barato" per fer-ho. I la politica no es salva. El millor programa, el millor per la gent, el millor per Cambrils, el millor vot. El presupost mes económic, les retallades. Veim ara fins on arriva l'idealisme, l'il.lussiò (jo no vull ser governada per l'il.lussiò del poder) i les bones intencions de fer les coses bé.
dama blanca y negra i gris si convé | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:39
ahora que los socialistas estan fuera esperemos que terminen los cargos de confianza que el señor benaiges a puesto a los que a el le interesaba sobre todo los de su partido y que se acabe el mamoneo
NIGTHWOLF | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 14:48
para vei empresaria de la platja
se dice
mi familia y yo hemos votado a ciu, y luego das consejos, no teneis ni idea de politica ni de pactos.
carlos | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 16:13
Com es nota que ets socialista, que esta trsitet?????
vei empresari de la platja | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 19:15
El gir cap a la dreta que ha fet Cambrils, així com la resta de Catalunya i també Espanya és força desencoratjador. Nogensmenys, cal admetre que les esquerres han obtingut aquests resultats en bona part per (des)mèrit propi. Un hipotètic govern amb el PP em fa una gran mandra, però evidentment cal respectar l'opinió dels teus conciutadans. Només lamento que es tracti d'una opinió tan allunyada de la meva, al cap i a la fi tindrem 15 regidors no catalanistes.

Per altra banda llenço una pregunta als moderadors del fòrum: fins a quin punt seria lícit (des del punt de vista ètic) o factible (des del punt de vista de la càrrega de feina) corregir els missatges que es publiquen? La quantitat d'errors ortogràfics fa feredat (tant en català com en castellà) i alguns dels missatges són directament illegibles degut a l'aparent distribució aleatòria dels símbols de puntuació.
ABG | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 17:40
Totalment d'acord; només et feia falta acabar amb la frase: "Perdoneu, però algú ho havia de dir!" ;-)
Albert | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 8:20
benvolgut...la llengua la fa el poble...i amb faltes també ...això de voler corregir es una mica....dictatorial i prepotent ???? jajajajaja
Patadas al diccionario | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 15:26
Quan la llengua perd la seva funció comunicativa, quin sentit té? Imagina't que ara la Revista Cambrils estigués escrita com molts dels comentaris d'aquí enlloc de fent servir un registre estàndard. Seria terrible!

No puc estar més d'acord amb tu quan dius que la llengua la fa al poble, però discrepo amb la frase "amb faltes i tot". Ens passem forces anys de les nostres vides anant a l'escola a aprendre unes normes ortogràfiques comunes per tal de garantir que tots podem comunicar-nos i entendre'ns. Penso que és bona idea aprofitar-ho.
ABG | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 16:35
No creo que Cambrils, Catalunya, España ...haya dado un giro a la derecha, sino que simplemente los votantes de la derecha ,no han perdido su cita con las urnas, los de izquierdas ,son los inconformistas, los que no han ido a votar, los que han votado en blanco o nulo para reflejar su protesta,no hay mas
analista | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 15:23
Felicidades ciudadanos i compañeros del NMC gracias al esfuerzo de todos consegimos la fuerza i gracias a la fuerza cosegiremos el cambio en cambrils que ya hace falta i como militante del NMC que soy digo que trabajamos muy duro i hay mucha gente que no nos respeta pero siempre digo que el respeto ante todo gracias felcidades Mercè eres una persona fantastica
Alfred Gimenez | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 17:52
Si es tan mala la tele de cambrils,por que tiene tantas criticas? cuando una cosa es tan mala dificilmente la seguimos,todo lo contrario de lo que parece,alucino,con todas las criticas,eso es muy bueno,enhorabuena tv cambrils,la audiencia sube.
merce | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 17:52
SALVADOR ara et pudras preguntar a tu mateix com es que tinc que buscar feina com cuan vas comentar el mateix en el programa IPI cuan vas preguntar com es que hiavia tantas personas apuntadas al programa t'espero al INEM
ICE MAN | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 17:54
No ho entenc com tanta gent va votar al Sr Benaiges,
algu m'ho pot explicar? amb la mala gestió que ha fet!

gràcies per la vostra col·laboració!
vei vilafortuny!!! | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 18:15
M'he esperat a participar al forum perquè m'agradat llegir tots els comentaris i, a fe de Déu que n'hi ha per tots els gustos.

Gaire bé només n'hi ha un en que quasi tothom hi està d'acord: El fantàstic seguiment de la Revista. Jo m'hi sumo.
Hi ha discrepàcies en l'actuació de TVCambrils. Sóc dels que opino que va ser desastrosa, però només és la meva opinió, encara que n'hi ha un que diu que va treballar moltes hores i per la forma en que es queixa sembla que no els hi debien pagar ???.

Els resultats de les eleccions són prou divertits pel que tenen de sorprenents i pel que fa a les possibilitats de pacte que té CIU per a formar govern, amb els uns o els altres i d'alguna manera reflecteixen la diversitat de la ciutadania de Cambrils, diversitat d'opinió, diversitat d'origen, diversitat ètnica i en resum diversitat d'aspiracions i de desitjos pactistes post-electorals. Jo només diré que els companys amb qui han de governar només els poden decidir els propis interessats, encara que personalment em fa molta por la candidatura del PP per algun dels seus components.
Estic segur que intentaran pactar el govern amb qui creguin que puguin governar millor Cambrils i fer el que sigui millor per Cambrils, perquè si només miren els interessos personals o s'ajunten per simples simpaties anirem malament.
Només espero que siguin conscients que a l'hora de pactar no s'ha de fer amb el cor, si no amb el cap, encara que d'entrada sembli difícil d'encaixar i, per descomptat no ho haurien de fer només pensant en com tocar la pera als altres.

Sorpresa...sorpresa ???
Miramar | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 18:28
He treballat 18 anys a Cambrils,però m'apassiona seguir el pols de la vida local. Felicitats a la Mercè Dalmau, a l'Oliver Klein i a la Carme Cros. Lamento l'enfonsament d'ERC, però és el peatge del Tripartit que passa factura. Enlloc de criticar Solidaritat potser exercir una mica d'autocrítica.
Jaume | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 19:27
La teva darrera frase denota que el teu seguiment de la vida local és una mica llunyà. Les primeres declaracions d'el Sr. Fargas la mateixa nit electoral, precisament volien fugir de la crítica a aquells qui han pogut causar dividisió de vot i apel·lava a l'autocrítica. Tot i que podia no haver-ho dit, perquè els números canten; sense SI, hi hauria un regidor d'ERC a l'Ajuntament.
Albert | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 8:17
Jo no ho tinc tant clar. Potser si que ERC hagués tret un regidor, però pensar que tots els vots de SI haguessin anat a ERC és totalment fals. Aquest anàlisi es basa en que són dos partits independentistes i que s'ha dividit el vot, però hi ha altres coses a tenir en compte. La gent que en cap cas volia que Benaiges tornes a ser alcalde i per tant mai haurien votat a ERC (jo per exemple), i després la gent que sense ser independentista ha votat a SI simplement perquè el perfil de la Gemma li semblava el millor. No sé si hi ha gaires casos, però una votant socialista em va dir que la va votar perquè Cambrils necessita un canvi, i que si no hagués votat a ICV o no hagués votat. No entenc gaire la lògica, però la gent és molt rara. Finalment la pregunta a fer és la següent: Si en aquests moments els independentistes ja superen els que no ho són, perquè entre ERC i SI amb prou feines han fet un 7%?
La gent és molt rara | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 10:07
vaig votar SI , pero lo que tu dius, el perfil de la Gemma em semblava el millor.
soc dels raros ^ ^ | 25/5/2011 - 11:30
Si, si y yo me lo creo salen los cargos de confianza de PSC y la Sra. Dalmau pondrá como cargos de confianza a los de CIU. jajaja ....a tomar el aire......
cambrilenca | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 19:39
SR.Klein un hombre bueno,transparente,humilde,amigo de sus amigos y un largo etc.etc.etc.......
Pues bueno que dios nos asista si este hombre pacta y entra al consistorio ,bendio a su propio partido para irse a otro solo por querer ser alcalde a cualquier precio.
Donde estan todas las personas que engaño para que se fueran del psc , no estan ni en el psc ni tampoco en el nmc, pero claro eso es la envidia que tienen a OLIVER KLEIN , MANDA NARICES.
Solo dire una cosa si el SR. KLEIN LLEGA AL CONSISTORIO ME HAGO SOCIALISTA I CULE .
BOBI | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 19:40
Estoy contigo, si Klein vuelve al equipo de gobierno, yo me vuelvo de derechas y madridista. Te aseguro que ha engañado a muchisima gente, más de la que se sabe, ya que muchos han optado por no dar la cara, y lo entiendo. Y el malo no es solo Klein, sino muchos de los que lleva detrás, ya que los buenos y los que tenian conciéncia y querían poder dormir por las noches, se fueron a tiempo. Antes de que les atacara el terrible cáncer de NMC
¡Hasta el moño de Klein! | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 14:48
FELICIDADES a algunos amigos que me quedan dentro del nmc, habeis hecho un buen trabajo esto no es solo oliver es trabajo de todos incluyendo los que ya no estan que aguantaron mucha presion y trabajaron muchas horas para el nmc y para los Cambrilenses .
SALVADOR FERNANDEZ | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 19:51
Hostia noi!! com estan els sociates de Cambrils. Diuen que els gossos s'assemblen als seus amos en el comportament. Doncs aquets son iguals (no de gossos) si del seu amo (Benaiges). S'els hi ha acabat la mamella de l'Ajuntament que paguem tots.
Un que ja respira | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 20:49
BENAIGES POKER START
????????? | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 20:56
El SR. Robert que sen vaixi a donar un tom per tot Cambrils cuant dic tot vui dir tot.
i si tant intel'ligent que es pensa que es trobara la resposta
el anar de prepotent i deixar de costat alguns barris li costara el lloc de travall que tant es pensabe que era de pervida
A rei mort unaltre al seu lloc
En aquesta vida s'ha de ser molt mes humilt
SISCO | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 20:58
Va que entre tots farem que sigui la noticia més comentada de l'any 2010. salut a tots!!!
Enhorabona al nou tripartit CIU+PP+PLIC
Un que ho sap segur!!! | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 21:22
GRACIES MERCE DALMAU PER FER REALITAT EL SOMNI ET DESITJU BONA SORT
ENJOY | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 21:32
esperem q realment elpacte sigui CIU+PP+APLIC, seria elmillor per cambrils segur, i si entra NMC farà el q sigui per entarr inclús acceptar polítiques de les quals segur q són contraris, o no?o si?bé com no es sap si són de dretes, centre..o un dos tres! potser serien un bon partit per pactar per poder fer el q els hi roti a ciu i pp,oi?i nmc encantat per entrar, dient si buana i..a cobrarrrrrrrr!!a no molt perquè es reduiran el sou un 50% i es dedicaranun 100%. suposo q això si q serà veritat amb el temps q tenen (una artista i un empresari) cobrant un 50% i anant a les comisiions ja es pot viure i sense fotre ni brot. i si estan a l'oposició???estria bé saber quants i quins recolzaments ha tingut el partit ffe l'ok, no elnmc, sinó el partit de l'ok per aconseguir tants vots:un percentatge petit serà perq su creuen, altres per oferiments i motos venudes, altres perquè a la llista estan amics, coneguts, veïns, altres per lacampanya, altres pq no han pogut parlar a latele, altres perquè estan hipnotitzats i realment no el coneixen a fons i dona la impressió de ser un bon jai, però bueno...ho ha aconseguit, també utilitzant els medis de l'ajuntament, els contactes q tenia al PSC, els contactes ambassociacions i entitats,empresaris q segurament han posat peles,donacions,treball gratis,promesa de llocs de treball...q hagues fet aquesta persona si deccop i volta hagues desaparagut el partit i no el controles??qui hauria tornat els diners?perqyè finalment,veien tots els aconteixements, realment sembla ser q si encara q ho negava,el partit era de l'oliver i el van crear 4 mataos per l'ok,quina pena,penita,pena! les persones q el van tirar cap endavant q no sabien ben bè on es fotien,amb qui es fotien,de qui s'envoltaven i com s'aconseguirien les coses q s'han aconseguit, vull dir els resultats.no obstant felicito al NMC perquè venen motos són elsmillors i tenen un delegat comercial GENIAL,CARISMATIC i sap com s'han de portar les coses amb ma ferma,sense miraments i unilaterment,com ha de ser. per portar un partit ple de pardillos i pardilles;en comptes d'assamblearis semblen més un partit de dretes q jo q sse:on mana 1 i laresta axanten!
visca la merce dalmau i espero q pacti amb seny. "un q no es ni de drtes ni d'esquerres"
donde esta wally | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 22:42
Qué bien, tendremos alcadesa nueva que nos pondrá de nuevo la calle Orquídeas de La Llosa de doble dirección !!!

Ah, espero que sea ahorrativa y los super pilones de plástico con fosforitos los aproveche y los ponga en el rompeolas para que se sienten los pescadores de caña a pescar. Así todos contentos.

Esto va viento en popa !!!
llosenc | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 22:49
Totalment d'acord: SI US PLAU MERCÈ treu els "pirulos" de la llosa que de tant donar tombs algún dia cauren en un forat negre i despertarem en una altra dimensió!
De la Llosa també | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 9:47
jajaja es veritat!!
L'altre dia vaig veure el Enterprise buscant la sortida de La LLosa
Capità Kirk | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 11:33
NMC +OLIVER= ANCIA DE PODER PARA SER ALCALDE A CUALQUIER PRECIO EN EL FONDO TODO QUEDA EN BUENAS PALABRAS PERO LA REALIDAT ES MUY OSCURA
PODER ABSOLUTO | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 22:59
El Matas i el seu "grup municipal" o sigui ell a la p__a calle,jua jua jua quan de temps he esperat aquest dia. Quasi tanta alegria com la victoria de CIU
UN que et tenia ganes | Contestar aquest comentari! | 24/5/2011 - 23:24
Dejemos que los nuevos gobernates municipales ocupen los cargos correspondientes y empiecen a trabajar por Cambrils. Seria de desear que no pongan escusas sobre la deuda del consitorio cosa ya bien esplicada durante la Campaña. Ahora toca trabajar con los recursos que se tienen y esperemos que no se quiera copiar el discuro de la generaldad sobre los recortes sociales porque entonces los ciudadanos tendriamos que desear habernos quedado con el anterior gobierno que sí es cierto que no lo han hecho bien, pero tampoco estamos seguros de que con el canvio nos hira mejor. Como Cambrilenca deseo por el bien de la ciudadania, ética , transparencia politica y que cesen los discursos crispantes y se impoca el sentido comun dejando de lado los imtereses partidistas y centrandose en sacar adelante entre gobierno, oposición, y ciudadania esta situacion de verdadera crisis economica que no olvidemos tambien es Mundial.
SENTIDO COMÚN | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 1:28
Felicitats a CIU, ho heu sabur fer molt bé. Molt èxit us ha vingut per les noves incorporacions, sobretot l'arribada del Dani, l'Abella i el "remake" del Laguna juntament amb la Mercè. Sobre el Ramon Llobet i la Lluisa Rom no els conec, però si els primers estant amb ells segur que son bons.
Content | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 8:58
A OLIVER KLEIN y al NMC:Los que os estan aqui cliticando queson muchos,son los mismos quean perdido,nose dan cuenta si en tres meses,llegasteis tan legos que pasara dentro de 4 años.
Piensan que el NMC llano estara, y sereis mas fuerte que ahora,animo OLIVER animo NMC.Los partidos noson tontos hoy damos mañana recibimos
J.E | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 10:18
siiiiiiiiiiiiiiiii pilons fora!!!!!!!!!!! quina tonteria de carrer...quines voltes i mals de cap...i més d'un es vol ficar contra direcciò....pasan per sobre del vianant....
llosa laberint | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 15:22
SR.Benaiges = GAME OVER
A PICAR | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 15:33
Ningú parla d'un possible pacte entre PSC+PLIC+NMC o PP.
No es pot descartar res i d'aquesta gent es pot esperar tot.

Au, a fer més quinieles.
Elector | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 18:14
PUES GANAR LAS ELECCIONES SOLO PARA PASAR DE 3 A 6 NO ES MUCHO NO CREEN.
NUMERARIA | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 18:50
Como se nota que no tiene ni idea del esfuerzo y trabajo que hay que hacer para que un partido DE LA OPOSICION mejores sus resultados, es muy fácil que te voten los enchufados, pero que te vote gente sin saber que tendran algo a cambio no tiene precio, asi que sra. numeraria los números si cuentan aun cuando sean doblar los concejales
números | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 10:37
Alfred Gimenez, militante de los "Teleñecos", ¿como puede usted decir que la Sr. Mercè, es fantástica?. Por favor, no sean mas hipócritas de lo que son.
Aním Mercè, habere si podeu pactar amb la Carme i el PLIC, i veiem per primera vegada, 2 dones portant l´Ajuntament, que ja veurá la gent, com flipará, de lo bé que ho feu.
Un cambrilec | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 21:19
A l'Oliver no l'agafarà ningú per fer un pacte, perquè com ha demostrat, és massa ambiciós i portaria molts problemes als socis de govern. Si no és imprescindible, i aquest no és el cas, ningú se li aproparar.
Noelia | Contestar aquest comentari! | 25/5/2011 - 21:24
Cambrils, campo de demonios.
koko | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 5:33
L'únic que m'agradaria és que netegin l'Ajuntament de treballadors no vàlids, i que ser del poble conti a l'hora de donar treball. Hi ha massa gent de Reus (per exemple).
Merche | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 9:19
SALVADOR MATAS + ICV= PARO INEM
THE PUNASHER | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 9:28
ja han pactat? algú sap alguna cosa de com van els pactes?
Pepi | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 10:05
Corre el rumor de que ja s'ha tancat un pacte PLIC+NMC per forçar al PSC i deixà fora CiU i PP
la última | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 10:52
Aquest rumor es fals, d'aqui poc sortira a la llum
sera CIU + PP+ PLIC.
ENCARA QUE LA PLIC TINGUI LA PAELLA PEL MANEC!!!
123 | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 15:19
La última que poc que coneixeu al alcalde Benaiges això no s'ho creu ningú.
Jo | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 13:52
El que pacte con el NMC, solo tiene que recordar una serie de cosas, del porqué de este partido.
Que abandonaron el barco ( PSOE ), igual que las ratas, viendo el declive que los socialistas iban a tener en toda España, que pusierón a parir a todos sus compañeros, que cuando el Sr. Klein, estuvo durante 8 años poniendo la mano cada mes , no decía ni pío, que su programa electoral, no se lo creen, ni ellos, que echaron a sus fundadores a la calle, diciendo que tenían envidia, que lo único que quieren es el sillón para seguir cobrando sin dar ni golpe, que nuestro pueblo, no les importa nada, de nada, de nada, de nada,
Tenedlo en cuenta CiU, PP y PLIC | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 14:57
cuanta razón tienes!!!! Son unos jetas estos
anti OK | Contestar aquest comentari! | 27/5/2011 - 11:16
Pepi, el que s clar que la Sra Dalmau sera la nova alcadessa de Cambrils, ja que els e NMC i el PSC no es poden ni veure, i es QUASI impossible que pactin.
Neu de gencat | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 15:27
Aquest pacte no se'l creu ningú , de totes maneres crec que hauria de governar la forÇa més votada i són ells els que han de fer els pactes, peró es clar que pot passar cualsevol cosa aque la questio es embolicar la troca.
marinera | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 15:40
¡Felicidades por el triunfo (la crisis total a sido tu aliada en el 90%),
Cuida din con el macarrón que no es de fiar, se puede vender por un plato de lentejas.
Los de ERC i los IC- VER se han ganado a pulso la salida (el desprecio del votante),con todo merecimiento del ayuntamiento
mariano | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 16:02
Espero que com diu Jo, sigui un bulo, i no pactin a NMC.
Aquets partits que neixen d´un fracás ( defecte en la gestió del PSOE ), i el seu origen es la mentida, traició, i rencunia, no podem esperar res de bo, d´ells.
El final d´aquets partits, sonla seva desaparició, o que el cap de llista es camvií la camisa, al.legand, que han aceptat las seves propostes, quant en realitat ho fa per la seva ambició personal, i un carrec a tota costa, deixant el seus companys de partit, e l´estacada
Un cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 16:14
Tenedlo en cuenta:Sete salen los cuernos,con tanta tonteria
J.E | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 18:29
Recompte, en el cas de que l'Ok, no hagués deixat el PSC
CIU: 2.374 vots, 5 regidors
PP: 1.862 vots, 4 regidors
PLIC 1.062 vots, 2 regidor
ICV: 631 Vots, 1 regidor
ERC: 426 vots, 1 regidor
PSC + NMC: 3.624 vots, 8 regidors
Álvaro | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 19:31
Tens molta raó Álvaro, però es va presentar NMC i ha passat el que ha passat. Sols ens queda llegir els resultats i tornar amb molta més força que mai.
ecosocialista | Contestar aquest comentari! | 27/5/2011 - 19:08
CIU+PP+PLIC= 11 regidores
ICV+ERC+PSC=10 regidores
No cambia nada Álvaro
Y Que? | Contestar aquest comentari! | 28/5/2011 - 9:15
no ho sabràs mai això... jo sóc un que va votar NMC i si no s'hagués presentat no hagués votat ni PSC ni ERC ni ICV...
No se, no se.... | Contestar aquest comentari! | 28/5/2011 - 21:52
SR. J.E. si en tres meses han plegado los fundadodes y unos cuantos mas, imagine lo que quedara dentro de cuatro años ni sant pere en la iglesia , bueno ested seguro que si y alginos seguidores mas de este buen hombre llamado el SALVADOR DEL PUEBLO..
Si quereis que Sant Pere siga en la iglesia dentro de 4 años recuerde SRA Dalmau CIU P P APLIC agalo por el pueblo y nuestro patron que no tiene culpa
TAXISTA CABREAO | Contestar aquest comentari! | 26/5/2011 - 19:44
TAXISTA CABREAO:Cuanto sabes,quien a ganado para mi asido,el NMC,y en cuatro años ya miraremos quien se cae ,antes.
J.E | Contestar aquest comentari! | 27/5/2011 - 18:45
CiU +1049, PSC -1146, PP +708, NMC +1318, PLIC -510, ICV -206, ERC -665, SI +361, VxC +188. Claro ganador de estas elecciones NMC y solo en 4 meses a ver que dicen los de La PLIC que obtubieron 1238 votos y 3 concejales -los mismos que el NMC- pero en 7 meses.
PLIC-PLOC | Contestar aquest comentari! | 28/5/2011 - 22:00
Carme Cros: `Un pacte a tres pot ser possible, però a quatre ho veig difícil´
Igual lo queria acelo a 2
sisisi | Contestar aquest comentari! | 27/5/2011 - 18:52
PLIC-PLOC, t´he trobas fora d´onda. Els votants de PLIC,han votat a un partit , i un programa, en concret . Els votants del NMC, una gran majoria, ho ha votat, per estar deseguts dels Sociates,amb l´ojectiu de castigar-los.
D´aqui 4 anys, no quedará, ni la bici
Las coses claras | Contestar aquest comentari! | 29/5/2011 - 20:56
que aqui no estem al congrés ni al senat ni al món de la política i el politiqueig eeeeeeeeeeeeeh
estaré molt contenta el dia que vegi un alcalde o una alcaldesa que treballi tant pels seus com l'alcalde de lleida que l'han reelegit perquè s'ho ha merescut.
això no és com la penya del barça o els seguidors del barça que han d'estar contents de guanyar la lliga pq han guanyat a uns contrincants. Aqui no hi hauria d'haver rivalitats.Es guanya unes elecccions per posar-se a treballar, no per presumir ni dir hehe t'he guanyat, per treballar i posar en pràctica el millor que es pugui fer en cada moment i envoltar-se de persones amb estudis i fonament per cada regidoria, com es va fer en el seu dia a Vila-Seca
treballadora | Contestar aquest comentari! | 2/6/2011 - 21:46

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (23/5/2011)  

GALERIA IMATGES

Resultats de les eleccions municipals

 4 fotos

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: