Esports

Els equips del Vent d'Estrop aconsegueixen set podis al campionat de Catalunya de llaït mediterrani

Per Redacció

Un moment de la competició del passat diumenge

El passat diumenge 8 de maig es va disputar a Banyoles (Pla de l'Estany), el Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani, un prototip d'embarcació de banc fix que s'utilitza a l'arc mediterrani. Novament, el club cambrilenc, Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, va ser el club que va participar amb més tripulacions, un total de 8, presentant una tripulació en cadascuna de les categories possibles.

Els resultats van ser força satisfactoris, atès que Cambrils participava amb una embarcació una mica més pesada que la de la resta de clubs. Tot i així, van assolir diversos podis: en categoria sènior femení, les vogadores van aconseguir la 2a posició final, superades a la línia d'arribada pel CR Xon’s Empuriabrava per només 6 dècimes i la tripulació sènior masculí, va aconseguir la 5a posició final, després d’imposar-se a la final B, a les tripulacions de CR Palamós i CR Santa Cristina de Lloret de Mar. Pel que fa a la categoria veterà femení, les cambrilenques van assolir la 3a posició, per davant de CR Badalona, sent superades per AVBM Torredembarra i C Natació Badalona. Els veterans masculins, per la seva part, van aconseguir una meritòria 2a posició, per davant de AVBM Torredembarra i només superats per C Natació Badalona.

Bons resultats en les categories inferiors

Pel que fa a les categories inferiors, els resultats van seguir la mateixa tònica, confirmant que estan treballant per poder aconseguir uns bons resultats durant la temporada: en cadet femení, les cambrilenques es van mostrar intractables i es van imposar al Club Natació Badalona per més de 8 segons de diferència; en cadet masculí, després d’haver-se imposat amb claredat a les eliminatòries, van fer-se amb la 2a posició final, per darrera de Club Natació Badalona i imposant-se a CR Badalona i CR Palamós. Finalment, en la categoria juvenil femení, van fer-se amb la 2a posició, per darrera del Club Natació Badalona, després de superar CR Santa Cristina. I en la categoria juvenil masculí, els cambrilencs també van aconseguir la 2a posició final per darrera de C Natació Badalona.

Aquest campionat servia també per definir els equips que tenen dret a participar en el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani que se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a la Línea de la Concepción (Cadis). Enguany, el club cambrilenc, hi participarà en les categories de sènior femení i veterà masculí.