Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  JOVENTUT - CAP D'ANY JOVE  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 17 febrer '11 | 11:55 | 2872 lectures |
PLE EXTRAORDINARI

El ple aprova la renovació de dues pòlisses de crèdit per valor de 7 milions d'euros

Text Berta Ruiz  Fotografia Berta Ruiz | Jonathan Galán

Moment de la votació, amb els vots favorables de l'equip de govern i Iñaki Carnero, les abstencions de la PLIC i Oliver Klein i els vots en contra de CiU i PP

El ple extraordinari celebrat ahir al migdia va aprovar, finalment, la renovació de les pòlisses de crèdit per un valor de 7 milions d’euros.El muntant total de les pòlisses de crèdit concertades per aquest 2011 pugen a 10,5 milions d’euros, però en la sessió plenària d’ahir s’aprovava la renovació de dues pòlisses per valor de 5 milions amb Catalunya Caixa i una altra per valor de 2 milions d’euros amb Ibercaja i BBVA. Els 3,5 milions d’euros restants van ser aprovats la setmana passada per decret d’alcaldia, ja que calia cobrir el venciment d’algunes pòlisses de tresoreria, segons va explicar l’alcalde. Aquesta aprovació, segons va dir, és permesa per llei i es va realitzar per evitar “despeses extraordinàries i afrontar els interessos que generarien aquests retards”.
Aquest ple extraordinari s’havia de celebrar el passat dijous, però va ser desconvocat a darrera hora perquè l’equip de govern encara no havia tancat les negociacions amb les diferents entitats bancàries per a la concertació de les pòlisses. Aquesta suspensió in extremis del ple va propiciar les posteriors crítiques de CiU i PP en les seves rodes de premsa, el passat dijous i dilluns, respectivament, en les quals van carregar contra la improvisació i la mala gestió del govern. Cal destacar que tot i que aquest era l’únic punt de l’ordre del dia d’ahir, el debat que es va generar a la sala de plens va ser llarg, intens i amb crítiques contundents per part de l’oposició sobre la situació econòmica municipal. Després de més de dues hores de discussió, el punt va ser aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i del regidor no adscrit –Iñaki Carnero–, les abstencions de la PLIC i del regidor no adscrit –Oliver Klein– i els vots en contra del PP i CiU. La regidora del PP –Carme Cros– no va assistir al ple.

Anna Peláez: "El discurs fàcil és el de la mala previsió i la mala gestió econòmica, i això no és veritat. Aquest govern ha fet un veritable esforç de reducció i contenció per continuar prestant els serveis de qualitat que Cambrils necessita"

La regidora d’Hisenda –Anna Peláez– va ser l’encarregada d’explicar els motius de la renovació d’aquestes pòlisses. En el seu discurs, Peláez va repassar exhaustivament els números de l’Ajuntament i va assenyalar que les “pòlisses de crèdit són operacions a curt termini necessàries per fer front als ajustos temporals de la tresoreria, uns ajustos que provenen de l’estacionalitat de la recaptació dels tributs i de les taxes i també pels imports pendents de cobrament d’altres administracions”. Un exemple d’això és el cobrament del padró, el qual representa el 53% dels ingressos corrents, i aquest es cobra durant els mesos d’estiu, moment en el que l’Ajuntament rep una gran quantitat d’ingressos. Peláez també va recordar que l’import d’algunes obres com l’N-340, la rehabilitació de la Torre de l’Esquirol o la galeria de tir, serà avançat per l’Ajuntament, tot i que les inversions seran finançades parcial o totalment per altres administracions. Per això, segons va dir, és necessària la renovació de les pòlisses de tresoreria.
Quant a la situació econòmica del consistori, la regidora va insistir que “està reconduïda” i “les mesures d’estalvi i racionalització que s’estan aplicant, juntament amb l’estabilització dels ingressos fan que a curt termini es retorni als números positius, tot i que 2011 encara serà un any difícil. Els projectes en curs es poden afrontar amb tranquil·litat. Els números de 2010 demostren la reducció de l’endeutament, la reducció del dèficit i la millora de l’estalvi net. El discurs fàcil és el de la mala previsió i la mala gestió econòmica, i això no és veritat. Aquest govern ha fet un veritable esforç de reducció i contenció per continuar prestant els serveis de qualitat que Cambrils necessita. Davant de les dificultats, solucions, per això els ciutadans de Cambrils confien en el seu govern. El màxim legat que podem deixar als ciutadans són serveis públics de qualitat”.

Francesc Garriga: "Estem en el mateix vaixell, però vostès l’estan pilotant i els hi demanem que no s’obrin més vies d’aigua"

En el torn de l’oposició, el portaveu del PP –Francesc Garriga– va ser el primer en prendre la paraula. El regidor popular va carregar novament contra la mala gestió econòmica per part de l’equip de govern, la qual va titllar de “deficient i d’una incorrecta planificació”, però va afegir que “tots estem en el mateix vaixell”. Seguint amb el seu discurs habitual, Garriga va recordar que des del seu partit sempre s’ha demanat “contenció de la despesa” per obtenir solucions, unes reclamacions que venent fent des de l’inici del mandat. “Sempre hem dit que no s’han de fer despeses innecessàries ni inversions innecessàries. A més, l’informe de l’interventor apunta que la renovació d’aquestes pòlisses no podrà ser cancel·lada amb fons propis de l’Ajuntament sinó que aquesta implicarà noves operacions de tresoreria. És una fórmula temporal d’endeutament que no sabem com s’acabarà pagant”. En aquest punt, Francesc Garriga es va mostrar molt crític amb la gestió de l’equip de govern i va afirmar que: “vostès, en dos mandats s’han polit el patrimoni acumulat durant 30 anys i han hipotecat els 30 propers”. El portaveu del PP va demanar novament, màxima contenció de la despesa, limitar les despeses de personal, restringir les subvencions, fer uns pressupostos fiables i congelar l’endeutament. Va tancar la seva primera intervenció dient que “estem en el mateix vaixell, però vostès l’estan pilotant i els hi demanem que no s’obrin més vies d’aigua”.

Mercè Dalmau: "L’Ajuntament està molt pitjor del que ens volen fer creure. Tot això són mostres d’incompetència i Cambrils no es pot permetre un govern així. Espero que sàpiguen el que fan i no actuïn pensant que d’aquí uns mesos no tindran responsabilitats de les que respondre”

Per la seva part, la portaveu de CiU –Mercè Dalmau– va mostrar-se molt crítica amb la contractació de noves pòlisses i amb la “improvisació” mostrada per part del govern, tant pel “no assoliment del finançament en el temps requerit com pel joc de pati de col·legi” que van propiciar la setmana anterior convocant una roda de premsa 45 minuts abans de la que CiU havia convocat. Dalmau va carregar durament contra l’aprovació per decret d’alcaldia dels 3,5 milions d’euros la setmana passada i va dir: “diuen que la situació no és crítica, però sí s’han afanyat a signar dues pòlisses pel valor màxim que la llei permet a través d’un decret d’alcaldia”. Dalmau també va apuntar que d’aquests 3,5 milions d’euros ja s’han utilitzat més de 3 milions d’euros.

Pel que fa a les operacions que ahir es passaven per ple, la regidora va explicar que les condicions bancàries acordades amb les entitats són molt pitjors que les que es van obtenir l’any passat. Segons Dalmau, “amb Catalunya Caixa, les condicions són extremadament dures i si aquest govern les accepta és perquè es veu obligat per la greu situació que travessa la tresoreria. S’ha doblat la comissió d’obertura, s’ha triplicat la de no disposició i l’interès ha passat del 3,5% al 6%”. A més, segons va dir la portaveu de CiU, “el dia 16 d’agost s’hauran de retornar els 5 milions que Catalunya Caixa ens ha deixat. I 15 dies després també s’haurà de retornar 1 milió d’euros més que ens ha deixat Ibercaja. I si hi sumem les despeses de contractació i les operatives, sumen gairebé 300.000 euros. Això és una molt mala gestió. Ens preocupa que del total de les pòlisses, al mes d’agost ja se n’hagin tornat més de la meitat, i des de llavors fins a finals d’any només es disposarà del que quedi. L’Ajuntament està molt pitjor del que ens volen fer creure. Tot això són mostres d’incompetència i Cambrils no es pot permetre un govern així. Espero que sàpiguen el que fan i no actuïn pensant que d’aquí uns mesos no tindran responsabilitats de les que respondre”.
Mercè Dalmau també va demanar que es faci un auditoria financera per conèixer la veritable situació; una auditoria de funcionament, que s’eliminin els càrrecs de coordinador i alguns càrrecs de confiança, que s’auditi el funcionament de les empreses municipals i que es revisin els contractes externs de l’Ajuntament”.

La PLIC critica les condicions bancàries però s'absté "per responsabilitat"

Xavier Martí de la PLIC també va criticar la mala gestió econòmica de l’Ajuntament i va dir que el Pla de Sanejament s’havia haver aplicat abans i d’una manera molt més rigorosa. El portaveu de la PLIC va recordar que des de la seva formació també s’havia demanat contenció de la despesa, tot i que els esforços que s’han fet han estat insuficients. Pel que fa a la renovació de les pòlisses, Martí va dir que les condicions bancàries no són bones, que les negociacions s’han fet de pressa, però que la pòlissa és necessària per “garantir que tothom cobri”. Per això i “per responsabilitat”, Martí va anunciar l’abstenció del seu grup.

Oliver Klein: "En el terreny econòmic no s’ha estat a l’alçada de l’esperat ni a l’alçada de les exigències del ciutadà que el que demana és que l’administració tingui una millor cura del diner públic"

El regidor no adscrit –Oliver Klein– també va voler donar la seva visió personal, ja que segons va dir, “he estat a les dues bandes i en aquest temps he reflexionat sobre la feina feta en els últims anys”. Klein va mostrar-se crític amb el balanç econòmic d’aquests anys i va dir que “en el terreny econòmic no s’ha estat a l’alçada de l’esperat ni a l’alçada de les exigències del ciutadà que el que demana és que l’administració tingui una millor cura del diner públic. Les expectatives no s’han complert, no ho hem sabut fer millor. El ciutadà no vol més endeutament i reclama una millor gestió econòmica. Per tant, el balanç econòmic és negatiu”. Oliver Klein va afirmar que la pòlissa era necessària “fruit de la mala gestió d’ahir i d’abans d’ahir”, tot i que el seu vot va ser d’abstenció.

L’altre regidor no adscrit –Iñaki Carnero– va intervenir breument i va dir textualment: “no entraré en debats sobre si la gestió de l’Ajuntament ha estat bona o no, però per responsabilitat crec que dec votar a favor d’unes pòlisses necessàries a data d’avui”.

Robert Benaiges: "Els 3,5 milions d’euros que es van signar per decret d'alcaldia la setmana passada és perquè la llei em permet fer-ho, i ho he fet per cobrir el venciment d’algunes pòlisses de tresoreria"

En el torn de rèplica, l’alcalde –Robert Benaiges– va voler contestar algunes qüestions criticades per l’oposició. Benaiges va afirmar que les negociacions amb les entitats bancàries havien estat difícils i complicades fruit de la mateixa situació econòmica. Tot i això va afirmar que el més positiu és que les entitats bancàries han tingut confiança en l’Ajuntament de Cambrils, cosa que no passa amb d’altres consistoris. Va reiterar també que el fet de demanar una pòlissa de crèdit no és sinònim “d’una mala gestió, perquè aquesta és una assegurança per afrontar les despeses”. L’alcalde va agrair el to emprat per Francesc Garriga i va agrair-li les seves propostes, tot i que va dir que ja s’estaven aplicant amb l’objectiu de contenir la despesa. Dirigint-se a Mercè Dalmau, Benaiges va dir-li que “havia fet un perfecte míting de campanya” i que inclús s’havia portat una càmera per a que la filmessin. També li va dir que els plens no es convoquen per caprici, sinó per cobrir “les necessitats de la casa. Hem endarrerit els plens per tal d’aprovar avui la pòlissa que en el seu muntant total suma 10,5 milions d’euros. I els 3,5 milions d’euros que es van signar per decret d'alcaldia la setmana passada és perquè la llei em permet fer-ho, i ho he fet per cobrir el venciment d’algunes pòlisses de tresoreria”.
Després de la intervenció de l’alcalde, la regidora d’Hisenda també va voler puntualitzar algunes qüestions dient que s’estan fent grans esforços, “esforços titànics”, per reduir la despesa, i de fet, en dos anys i mig ja s’ha reduït en 2,8 milions d’euros. Pel que fa al Pla de Sanejament, també criticat per l’oposició, Peláez va dir que “no és paper mullat, sinó que s’està complint”. Una altra dada que va voler aportar és l’evolució de l’endeutament, el qual ha passat del 109% al 98% actual. Sobre la situació econòmica, la regidora va insistir que mai ha dit que aquesta sigui bona, però s’està millorant i les pòlisses s’han tornat totes.

Salvador Matas critica l'electoralisme i alarmisme de l'oposició

Els socis de govern, ICV i ERC també van dir la seva. Per un costat, Salvador Matas d’ICV va criticar que l’oposició només faci “electoralisme” el qual es veu reflectit diàriament en els mitjans de comunicació i provoqui “alarmisme”, només amb l’objectiu de desgastar al govern. Matas va recordar que tothom ha hagut d’afrontar aquesta crisi brutal i l’Ajuntament de Cambrils no ha estat una excepció. Va recordar la important caiguda d’ingressos, uns 9 milions d’euros que han deixat d’entrar a les arques municipals, i va valorar que s’ha tirat endavant amb treball i imaginació. El regidor d’ICV va afirmar que s’estan fent molts esforços, amb una “reducció titànica de la despesa” i va assenyalar que s’utilitzen les eines necessàries per tal de seguir oferint uns serveis i un estat del benestar per als ciutadans.

Joan Recasens valora que tot i la crisi es mantinguin els serveis i la despesa social

Joan Recasens d’ERC va agrair el to de la PLIC i el suport d’Iñaki Carnero i també va destacar que tot i la situació complicada, les entitats bancàries han confiat en l’Ajuntament de Cambrils. Recasens va criticar el paper de l’oposició, la qual, segons va dir, només reclama que es tanquin i es retallin serveis. No obstant, segons el portaveu d’ERC el que s’ha de seguir fent és oferir serveis al ciutadà i invertir en formació i en despesa social “per a que el ciutadà no pateixi”.

En el torn de contrarèplica, Garriga va demanar una major previsió, més cura de les promeses que es fan i més estalvi. Mercè Dalmau de CiU també va replicar que “la gestió d’un Ajuntament és la base. Si no es té l’economia sanejada no es podran fer projectes”.

Un moment de la sessió plenària, ahir al migdia

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 32 comentaris rebuts

La concejala de hacienda dice que estas pólizas se firman para unos pagos urgentes.!!Vale!! Pero a continuación recuerda que los mayores ingresos del ayuntamiento son en los meses de verano.!!Vale!!Pero donde estan las previsiones del equipo de gobierno cuando saben que todos los años es así,y que con previsión,redución de gasto innecesario,no contratando gerentes que nadie sabe para que estan,ect el problema se habría reducido.Esto es parecido a la hacienda nac ional.Gastos,mas gastos,y cuando no hay posibilidad de pagar,pues se recurre a acortar gastos en pensionistas,funcionarios,ect.Aquí seran los cambrilenses quienes soporten el peso de la mala gestión.Total,como dijo una ministra,"el dinero no es de nadie".
olid11 | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 12:41
Una altre vegada cambrilencs mireu la foto..........Sumeu els sous.......Us estranyeu que se hagui de demanar credits o pòlissas amb la de euros que se "autopagan" aquetos?......Aixó a nivell municipal de un poble com Cambrils!! A altres nivells "equix y deduce"(X=¿?).
Lo "raro"seria que no haguès CRISIS !! | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 12:47
PERO QUE POCA VERGÜENZA........... AUDITORIA........ POR FAVOR YA. ANTES DE MAYO O SE IRÁN DE ROSITAS
PENA DE CAMBRILS | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 12:58
¿IMAGINACIÓ? Si, clar, tirar de deute es molt imaginatiu.

AUDITORIA JA.
AUDITORIA JA | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 13:10
La foto es impagable! JAJAJAJAJAJAJ

Benaiges: ¿com faig per sortir d'aquesta?

Mas: buff, ja cal que plegui!

JAJAJAJAJAJ
10 per al fotògraf! | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 14:02
Demanar pólisses per pagar les anteriors es una fugida cap endevant que mai acaba be. Clar, com veuen que se'ls hi acaba el xollo, ves demanat que els que vinguin ja s'ho trobaran!!
Es indignant | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 14:35
Fot li gasto, que encara s'ahn de donar moltes subvencions!
Vinga deute | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 15:09
El Sr, Klein va ser prou clar: el tripartit no ha estat a l'alçada- Que pleguin ja i que deixin d'endeutar el poble, que ja n'hi ha prou.
Prou! | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 15:41
embolica que fa fort, tu! els deutes que els paguin les noves generacions XDDDDDDDDDDD
fot-li gasto | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 15:50
Igual que la cara es el reflejo del alma... ¿porqué sera que la cara del lugarteniente y otros nunca me ha gustado para representación proletaria; la intuición nunca falla.
Que poco se han tenido en cuenta los consejos de José Agustín Goytisolo en palabras para Julia: Tu destino esta en los demás,tu futuro es tu propia vida;tu dignidad es la de todos.
donde estas dignidad? | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 16:17
No se si saben els membres de l'oposició que el ple es televisa. El Sr. Garriga no acaba cap frase, se'n va de cols a xorobies, no s'enten en absolut; la Sra. Dalmau no s'aclara amb els papers i el Sr. Macarrilla mostra poca capacitat verbal. Foten pena. Com pot ser que una ciutat del pes de Cambrils tingui un consistori de tan baixa qualitat. L'equip de govern donenla sensació, si més no , parlant que han anat a col.legi, la resta, per sortir corrents, foten el ridícul més absolut. El Oliver, quer després d'haver estat set anys amb l'equip de govern, digui ara que no estan a l'alçada, demostre la catadura moral d'aquest personatge. Que Déu ens agafi confesats!
Anton | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 19:31
Este pueblo ha tenido hasta ahora lo que hemos elegido, o quien puso ahi al PSC??? En la oposicion a la Sr. Dalmau y al Macarrilla.

Vaya, a todos les pones Sr, Sra, y al Sr. klein, le dices Oliver, me gusta eso me demuestra que realmente es una persona cercana. Por cierto, durante esos 7 años o bastante trabajo por lo que creia que era lo correcto, hasta que el Sr. Mas y el Sr. Benaiges se apoltronaron y dejaron de hacer las cosas bien, cuando el Sr. Klein quiso levantar la cabeza dentro de su partido, le echaron.... eso no es ser honrado? o porque creeis que le han echado????
A ver si es verdad que estais tan hartos y nos apoyais a dar el cambio el dia 22. NMC
Anabel | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 23:53
El Oliver ese, anteayer iba con los que mandan i hoy dice que son un desatre: manda huevos!
Tito | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 19:49
Cito (Joan Recasens valora que tot i la crisi es mantinguin els serveis i la despesa social)
Tambien sus sueldos, faltaba mas, sobre todos sus sueldos, que dia es hoy, si 17, ya falta menos para que estos personajes se marchan, la pena es que entraran otros.
Ciudadano | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 20:41
Me gustaria saber si las empresas Municipales participadas, tienen beneficios ho pérdidas?, pues ahora los ingresos se generan por IBI y los permisos varios. Tal como intuyo la situación económica, estamos a las puertas de un fuerte incremento del IBI para los años futuros, pues con esta MALÍSIMA GESTION MUNICIPAL,no hay otra salida.
un cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 20:50
Esto es hacer "una pelota". Para pagar las deudas.. otro préstamo....olé tus huev... ¿Por qué no dejáis ya de gastar el dinero que no tenemos?. Luego nos subireis el IBI, las basuras, ...
chapuceros y malgastadores | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 21:44
ANTON, TITO. Soy de vuestra misma opinión. Foten pena. Sino saben expresarse, como van asumir un cargo de tanta envergadura.

Mire Oliver. No ha sabido esperar, su ambición no le ha dejado ver que para ir al tercer piso, primero hay que pasar por el primero y segundo, sin tirar a nadie y más si han sido sus compañeros durante tantos años Con su proceder, se ha dado a conocer y se ha perjudicado usted solo.

Con tal de llevar a cabo sus propósitos está reclutando a gente que le va a causar problemas, usted ya lo sabe, pero en estos momentos no le importa.
¿ Cree usted que va ha conseguir su propósito?
¿CREE QUE SE PUEDE CONFIAR EN USTED Y EN EL EQUIPO QUE ESTÁ MONTANDO, PARA QUE REPRESENTE CAMBRILS Y SUS CIUDADANOS ?
Por favror.
Maria | Contestar aquest comentari! | 17/2/2011 - 23:59
Mire usted, es tanta su demagogia barata, su resentimiento ante las legítimas aspiraciones de los demás y su inane línea de pensamiento que le voy a hacer una comparación para que reflexione:

La Sra. Dalmau ganó su plaza laboral en una fundación y es una persona íntegra y muy trabajadora.

El Sr. Garriga es un abogado de reconocido prestigio.

El Sr. Benaiges nunca ha podido aprobar las oposiciones para ganarse una plaza de profesor de instituto.

Y ahora explíqueme quién da pena y en manos de quién está este pueblo. Yo prefiero una persona competente que a un charlatán de labia fácil.
Jesús y José | Contestar aquest comentari! | 18/2/2011 - 11:13
Hago un inciso sobre la sra. Dalmau y el sr. Garrigay no estoy de acuerdo contigo (en este caso), pues no me parecen que sean los acertados para el nuevo gobierno, para nada.

Pero si tu crees que la Virgen María era virgen, Allá tu...
O | Contestar aquest comentari! | 19/2/2011 - 10:08
Po' vete hasiendo a la idea, corasón!
Cubanito | 22/2/2011 - 11:56
jajajajajajajajaja Quines cares! Sr. Benaiges, continuem amb les mentides i els embolics. Clar, quan al maig estigui a l'oposició, donarà la culpa a l'equip de govern dels deutes de la ciutat. Jo no se com té la caradura de plantar-se davant de tota la població y fer el que fa.
Foti el camp d'una vegada, retiri's amb la poca dignitat que té i desparequi de la vida pública de la població ja és hora. 24 anys a l'ajuntament??? Vergonyos! Ni 24 mintus l'hagués deixat estar jo
Continuo plantant pins | Contestar aquest comentari! | 18/2/2011 - 0:21
La Sra. Dignidad, esta de vacaciones, se la llevo el Sr. Carot a Perpiñan y se la entrego a los "Sres." de la ETA, que parece, la pusieron a buen recaudo, pues no se la ha visto mas.
La cara y el alma, el Sr. de la izquierda, parece que no queria salir en la foto, como que no le gusta figurar, mas bien parece molesto. Pero lo han pillado, al fin. Un aplauso para el fotografo. El Sr. del centro, parece que este divagando y estableciendo que esta rodeado de mal agradecidos, y que no se merecen, todo el esfuerzo que ha hecho por ellos, tantos años. El Sr. de la derecha, refleja que el no tiene nada que ver en el asunto, y esta escribiendo al Sr. Carot. Que le dira?
Por cierto, donde esta la Momia, del que "verde" era mi valle. Dejar, la educacion en manos equivocadas es un error, como estamos contrastando.
Y repito, cada pueblo tiene los politicos que se merece. Por accion u omision de los ciudadanos del mismo.
Saludos.
Puniol. | Contestar aquest comentari! | 18/2/2011 - 2:45
És indignant que un personatge com el senyor Iñaki Carnero estigui escalfant cadira i cobrant dels nostres diners per no fer absolutament res.

Només cal veure les seves grans aportacions a les sessions plenàries: "Iñaki Carnero va intervenir breument i va dir textualment: "no entraré en debats sobre si la gestió de l´Ajuntament ha estat bona o no, però per responsabilitat crec que dec votar a favor d´unes pòlisses necessàries a data d´avui".

Com és possible que digui, "no entraré en debats sobre la gestió de l'Ajuntament"?? Doncs que no cobra per fer fer exactament això??
Amb gent com aquesta que es dedica a la política és normal que la gent no confiï en els polítics..
increïble | Contestar aquest comentari! | 18/2/2011 - 11:28
fora bo saber quna li han pagat al sr. carnero per agauntar l'equip de govern fins el final de legislatura...
preguntón | Contestar aquest comentari! | 19/2/2011 - 20:54
si la sra. dalmau es va portar una camera perquè la filmi, segons diu el sr.alcalde, deu ser perque la portaveu de CiU, i els altres de l'oposició no surten mai a telebenaiges !
ja se sap que la tv cambrils és pel tripartit, que els altres els han vetat els directius de la tv pública per ordres de l'auoritat competente.
iñakis gabilondos | Contestar aquest comentari! | 19/2/2011 - 20:57
Increïble, estic amb tu... He tingut l'oportunitat d'anar a 3 o 4 plens i encara no entenc que fa aquest home a l'ajuntament. No se qui és, ni d'on ha sortit. Aquesta intervenció és de les llargues, al ple de ratificació dels presupostos, tot i donar-li la paraula no va dir res. Un altre que ningú sap qui és, ningú sap que fa, però que al igual que l'equipo de govern, no fa una altra cosa que escalfar cadira i cobrar
Mateix gos amb diferent collar | Contestar aquest comentari! | 21/2/2011 - 0:27
Este Sr. Nulidad, creo recordar que llego a la silla, en la lista del PP. Si es asi, los responsables de este regalo, son ellos. Que asco¡ se me dificulta, seguir divagando con el tema.
Corto
Y cierro. | Contestar aquest comentari! | 21/2/2011 - 19:23
http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=7493

El PP expulsó al Sr Carnero por su falta de compromiso con el municipio y por sus reiterados incumplimientos en el desarrollo de su actividad municipal (no asistencia a plenos ni a comisiones informativas); el cese fue fulminante y definitivo. Si otros partidos aplicasen el mismo rasero a algún que otro concejal habría más regidores no adscritos y, desde luego, Cambrils iría mucho mejor.
Con un par | Contestar aquest comentari! | 22/2/2011 - 11:48
Maria:Quereis DEMOCRACIA , y no sabeis respetar a nadie. Hablais mucho, pero sois pocos. Estais nerviosos. ¿Teneis miedo? DIAGNOSTICO: Para los nervios y pataletas, una tila o un tranquilizante. Hasta el 22 de marzo.
MARIA estas osesionada con Oliver,y cuando hablas de
DEMOCRACIA mira atu PCS de Cambrils.
MARIA, yo como mucha gente de CAMBRILS,si quieren ese cambio.MARIA CAMBRILS DIRA SI CONFIA EN OLIVER Y EN EL EQUIPO QUE ESTÁ MONTANDO, PARA QUE REPRESENTE CAMBRILS Y SUS CIUDADANOS.Para ese cambio el dia 22. NMC.
Yase que tu MARIA prefieres la DEMOCRACIA del Sr. Benaiges y del PSC de CAMBRILS,y todas las cosas las hacer mal el SR OLIVER,pues degalo tranquilo ya,buscale un sitio atu amigo Sr. Benaiges ,MARIA mira la foto estan todos pendientes de si OLIVER le vanta la mano ono.
EL el cambio el dia 22. NMC
OLIVER KLEIN
J:E | Contestar aquest comentari! | 21/2/2011 - 20:10
Borrón y cuenta nueva, com es diu en llengua castellana. Oliver Klein i Nou Moviment Ciutadà a l'Ajuntament JA!
O sole mio | Contestar aquest comentari! | 23/2/2011 - 13:36
Con un par, el PP es responsable de haber puesto en su lista, en un puesto salidor, a un vago (por sus inasistencias) y vividor (por sus negociaciones) y si no deseas comprenderlo, vamos mal.
Y vuelvo a cerrar. | Contestar aquest comentari! | 23/2/2011 - 19:51
Que no es deixin emportar pels interessos de partit del PP, CiU, PSC, etc. i que votin lliures com a ciutadans que es preocupen pel poble: aixi ho han de fer el Klein i el seu Moviment Ciutada.
Endavant! | Contestar aquest comentari! | 25/2/2011 - 9:58

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (17/2/2011)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: